insect

שירה74

New member
insect

בשישי ראיתי / שמעתי/ רקדתי כמו מטורפת לצלילי להקה שנקראת insect ועושה אחלה מוסיקה פסיכודלית בלי אף כלי אלקטרוני!!! דיג', נבל פה ושני אנשים שעושים הכל עם הפה, מין ביט בוקס אנושי... הבעיה היא שאני לא מוצאת עוד מידע עליהם...שמעתי ממישהו שהם יופיעו בפסטיבל הדיג'רידו אבל גם על זה אני לא יודעת שום דבר...help מישהו?

Stoned Junglist

New member
אממ

חבר שלי היה בהופעה שלהם באיזור בתל אביב, הם משתמשים בDIDGE ועוד כמה דברים. אם תרצה הם מופיעים בפסטיבל DIDGE ב29-30, אם תרצה מידע דבר - תשאיר MSN ואני אפנה אותך לחבר שלי שמעוניין ללכת גם הוא יעזור.

Preacher1

New member
Insect

I was at insect too at the hodia club (we might have been in trance together):p very nice music good didje player they will be at the didje festival on the 29/30 Well if you want some more music of some tribal trance contact me at [email protected]

ננתיG

New member
insect ופסטיבל הדיג'רידו

insect אכן יופיעו בפסטיבל הדיג'רידו בשישי... והנה פרטים על הפסטיבל- פסטיבל הדיג'רידו השלישי החגיגה שתעיף אתכם עד אוסטרליה שישישבת, 29-30 לספטמבר, קיבוץ חורשים השנה נחגוג שנה שלישית לחוויה מוסיקלית יוצאת דופן. סוף שבוע של צלילים קסומים מאוסטרליה. הפסטיבל יתקיים במתחם ירוק וקסום בפאתי קיבוץ חורשים.החוויה כוללת שלל מופעים עם מיטב אומני הדידג' מהארץ ומאירופה ומוסיקאים נוספים. מסיבת ריקודים של Didj & Dance"" מגוון סדנאות נגינה ותנועה, מתחם אוברטונים , סדנאות יצירה ומוסיקה לילדים במתחם "ארץ המוסיקה". השנה יארח הפסטיבל אומנים מאירופה מהמובילים בתחום: מרקוס מורר- מכונת הדידג' מגרמניה במופע מהפנט ואומן נבל הפה הווירטואוז- צילגי מהונגריה. הפסטיבל ייחתם במסיבה מיוחדת של הטרייבל דאנס! הנכם מוזמנים להיסחף, להיחשף, להירגע להכיר וללמוד ובעיקר ליהנות ממוסיקה ממקומות מופלאים תינתן במה פתוחה ליוצרים ומוסיקאים,ולראשונה תיערך תחרות "גראנד חורשים" – תחרות נגני הדיג' הארצית לנגנים צעירים וותיקים. הפסטיבל מיועד לכל חובבי המוסיקה ובכלל למי שרוצה... כרטיסים במכירה מוקדמת: עד 21.9- 125 ₪, עד 28.9- 145 ₪ כרטיסים בקופות: 170 ₪ טל' לבירורים והזמנת כרטיסים: ענת- 050-8980121 לתוכניית הפסטיבל ופרטים נוספים באתר הפסטיבל: www.israeldidjfestival.com בריכת שחיה פתוחה לקהל

למעלה