Inherits option In VS .net

masteran

New member
עזרה ביעליות בקוד asp.net

שלום, אני מפתח קבצי asp.net -אני רוצה ליצור מצב שקיים לי קובץ אחד שיצור חיבור לdb (בvb.net - איזשהו class כזה..) וכאשר אני יוכל לפנות לאותו class בכל פעם שאני פותח חיבור לdb מכל דף asp.net שאני יפתח בעתיד כיצד ניתן לעשות זאת ?והאם הclass הזה יכול להכלל בהגדרת web srevice? ניסתי לבצע ירושה רגילה מclass שיצרתי כחלק מהפרויקט אבל - הןא רושם שהclass לא מוגדר.... תודה

gilad g

New member
הודעת שגיאה + קוד בבקשה

וגם תבדוק שהם באותו ניימספייס

masteran

New member
Inherits option In VS .net

שלום, אני עורך קוד aspx בעורך visual studio .net עם codebehind וכל פעם שאני שומר את שם הקובץ הוא מוסיף לי בתגית inherits את שם הפרויקט לפני שם המחלקה(class) לדוג: Inherits="ProjectName.className" וזה גורם לי לשגיאה בהרצת הקוד - ואני צריך למחוק זאת כל פעם כיצד למנוע זאת? תודה

gilad g

New member
Inherits

inherits הוא חלק מהמנגנון של CodeBehind, כאשר הערך שלו מציין את מחלקת ה-CodeBehind שממנה ה-ASPX שלך יורש. אם אתה משתמש ב-CodeBehind, אל תוריד את inherits. לחילופין, עדיף לנסות לפתור את השגיאה... מהי השגיאה שמתקבלת? האם inherits מפנה לשם הקלאס הנכון?

masteran

New member
ברור לי...

אני מבין שהערך של inherits הוא שם הclass שנמצא בcodebehind ואני לא מוריד את הinherits אלא.. שאני עורך בVS.net כל פעם שאני שומר את הקובץ הוא מוסיף לי לפני שם הclass את שם הפרויקט ואז נוצרת הבעיה כי הוא לא מזהה את הclass

gilad g

New member
שים לב

ש-ASP.NET צריכה את שם האסמבלי.. היא לא יודעת מה זה "פרויקט". תבדוק ששם האסמבלי שמתקבל אחרי קומפילציה מתאים, וששם הקלאס לא השתנה.

gilad g

New member
בספריה bin אמור להופיע ה-assembly

המקומפל.. (בדוק עם Windows Explorer). ואני שוב מבקש את הודעת השגיאה המדויקת... (תצלום מסך גם טוב
)

masteran

New member
לא שניתי -

הבעיה נפתרת ברגע שאני מסיר את שם הפרויקט... אבל אני לא רוצה לעשות זאת כל פעם שאני שומר את הקובץ

gilad g

New member
אתה בטוח?

כי לפי הודעת השגיאה עולה שהוא לא מצליח למצוא את הקלאס שלך...

masteran

New member
כן אפילו...

רשמתי קוד אחר בלי namespace סתם פשוט קובץ aspx עם codebehind בvb וגם אותה שגיאה כל פעם שאני שומר את הקובץ

gilad g

New member
המממ

אתה צריך namespace, כי ה-VS.NET גורם ל-ASP.NET לחפש את הקלאס שלך לפי namespace ושם.

gilad g

New member
שים פה, הפורום הוא של כולם.

אבל רק את הקוד הרלוונטי, לא את כל הפרויקט.

gilad g

New member
ועוד משהו..

בדוק שה-default namespace של הפרויקט שלך הוא נכון.

למעלה