Information Society - מודיעין זה כאן

Karma Killer

New member
גם לי יש שאלה לגבי המיקום...

קיבלתי זוג כרטיסים במתנה, ככה שגם אם אני אהיה במרחק קילומטר אני אהיה מרוצה. אבל השאלה שלי היא כזו, מחיר כל כרטיס (לפי מה שמופיע עליו) הוא 450 ש"ח. השער הוא 2-3 והכניסה זה כניסה 11. באיזה יציע מדובר, אם בכלל? יש למישהו מושג עד כמה המיקום סבבה או ממוצע או גרוע?

שאלה דחופה:)

שלום! שמעתי שדפש מוד באים לארץ וה"יה יה יז" מחממים אותם, נכון? (אני מקווה שכן!) רציתי לשאול כמה עולה כרטיס, ואיך זה הולך בהופעות ענק כאלה... אם אני רוצה לראות רק את ה"יה יה יז" אני צריך לשלם על כול מחיר הכרטיס? זה באולמות נפרדים? אשמח לעזרה דחופה :) תודה!

almost

New member
כרטיסי VIP

האם למישהו יש מושג מה העלות של כרטיסי VIP ומה הם כוללים? יש לנו כרטיסים להופעה כמובן, אבל פתאום התחלתי לחשוב, אולי כרטיסי VIP מכילים משהו נוסף?

exterior

New member
המחיר של כרטיס לדפש מוד עלה?

חברה שלי עכשיו התקשרה ונאמר לה שמדובר במחיר בטווח 390-450. מה משמעות הטווח? כמדומני עד לא מזמן כרטיס עלה 300 ש"ח, or am I wrong?

פלייליסט להופעה. מישהו יודע?

נדמה לי שאצל דפש דברים לא קבועים בטורים, ויש סיכוי לשינויים בגלל הרגלי הצריכה של קהלים מסוימים. בכל זאת פלייליסט אמור להיות גם בטור הנוכחי אז אנא...

dudyasif

New member
מחפש מישהו שמתכנן לטוס להופעה בברלין

שלום לכולם אני מחפש מישהו, בשביל חברה טובה, שמתכנן לטוס להופעה של דפש מוד בברלין ביולי (כמדומני..). מי שמתכנן, שיגיב חופשי

תוספת קטנה..

לחץ על "הוסף לסל" בכותרת ההופעה של דפש והמפה תיפתח. לגבי היציעים: רמת גן הוא איצטדיון ישן ופרימיטיבי שנבנה בצורה בעייתית: היציע המערבי (שערים 1-4) בנויים לגובה בעלייה חדה, כך ששורות 50-60 יזדקקו למשקפת. ביציע במזרחי הבנייה היא יותר אופקית כך שגם השורה הגבוהה וגם השורה האמצעית ביציע מזרחי (שערים5-18) רואים פחות או יותר את אותו המראה. התוצאה היא שאלה שיישבו בשערים 17-18 ייראו את הבמה ממרחק ממש מוגזם. מחירי הדשא עמדו בשלב הראשון על 300 שקלים.

DepecheModeIL

New member
קצת קשה להבין...

מה זה "השער הוא 2-3"? אם הכוונה ליציע אז או 2 או 3 שזה מיקום טוב. תנסה לסרוק (היום זה כבר לצלם עם הטלפון) ולהעלות את הכרטיס, יהיה הכי פשוט. תבדוק גם את הסקיצה המצורפת.

setting sun

New member
שלום כולם

הי, יש לי 2 שאלות ואשמח אם תוכלו לתת לי מיידע שיעזור בכל דרך. הראשונה אם יש מושדג כולשהו לגביי שירים שיהיו בהופעה..חשוב מאד השניה -יש לי כרטיס שרכשתי לדשא והוצע לי כרטיס ליציע מעל יציע הכסף מישהו אולי יודע מה עדיף יותר..?.אשמח מאד מאד לכל עזרה שהיא. שיהיה לילה טוב!

Karma Killer

New member
צילום של הכרטיס

אולי זה יכול לעזור הפלאש גורם לכרטיס להיות לא ברור אבל זה מה שכתוב שם: שער: 2-3 כניסה: 11 שורה: 45 כסא: 36 מחיר: 450

westend girl

New member
שמעת נכון

לגבי המחירים - כרטיסים ליציע המזרחי: 390 שקלים כרטיסים ליציעהמערבי: 390 – 450 שקלים כרטיסי זהב: 490 שקלים הכרטיסים לדשא אזלו. אי אפשר לראות רק את החימום (זתומרת, אפשר ללכת אחריה ולא להישאר, אבל המחיר כולל את שתי ההופעות), הן על אותה הבמה באותו המקום.

westend girl

New member
כרטיסים עלו 300 ש"ח עד סוף דצמבר

אז נגמרה המכירה המוקדמת והמחירים התעדכנו. המשמעות של הטווח היא שהמחירים משתנים עפ"י המיקום. היציעים המערביים יקרים יותר כי המיקום שלהם טוב יותר וגם הם מתחלקים לכרטיסי זהב, VIP ורגילים, שוב - עפ"י הקרבה.

DepecheModeIL

New member
גם דפש מוד לא יודעים עדיין

יש הופעת חימום בלוקסמבורג ב-6.5 ושם תוכל לשמוע את הדברים החדשים כבר בהופעה, למרות שרוב הסיכויים שהפלייליסט להופעת הפתיחה בישראל יהיה שונה וכנראה גדול יותר...

DepecheModeIL

New member
קצת מוגזם,

כי בסה"כ האורך של המגרש הוא כ-110 מ"ר, שזה הרבה יותר פרופורציונאלי למשל מפול מקרטני שנראה מרחוק כמו סיכה. היציע המערבי קרוב במקצת יותר לבמה ובכל מקרה אף אחד לא יזדקק למשקפת. ספר לנו איפה ישבת בהופעות הקודמות שראית באצטדיון - במזרחי או במערבי (או בדשא)

קצת סדר בדברים

לגבי שערים 17 ו-18 זה לא קצת מוגזם אלא מאוד מוגזם. הראות משם היא איומה וזו הסיבה שיש עדין כרטיסים להשגה בשערים אלו. כבר הייתי באיצטדיון רמת גן עשרות פעמים בהקשר של משחקי כדורגל ואני יכול לומר שגם המראה משם יהיה מראה של סיכה ומשקפות יהיו רלוונטיות לשם כמו גם לשורות 60 ומעלה ביציעים המערביים (שוב, מניסיון ולא משמועות). האיצטדיון ישן ולא סתם רוצים להרוס אותו ולבנות קומפלקס שונה ומודרני יותר. לגבי מופעים שאינם משחקי כדורגל- הייתי לפני 14 שנים במופע של r.e.m באיצטדון רמת גן על הדשא. אלא שאז הבמה מוקמה לרוחב האיצטדיון ולא בנקודה הצפונית כמו במקרה של דפש (הבמה היתה מתחת לשער 11 כאשר הלהקה הופיעה עם הפנים לכיוון היציע המערבי. לגבי שערים 2 ו-3. אלו השערים הגדולים ביותר באיצטדיון רמת גן ולכן יש להם מספר כניסות היציע המערבי מכיל חמישה יציעים על ארבעה שערים, כלומר שערים 2 ו-3 מכילים ביחד שלוש בטונאדות במקום שתיים. אני בעצמי אשב בשער 3 והראות משם היא סבירה בהחלט כמו גם בשער 2. שער 1 קצת יותר בעייתי אבל עדיין יהיה טווח פרופורציונלי לצפייה מאשר שערים 17 ו-18.

westend girl

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

לגבי השירים שיהיו בהופעה, תציץ כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1447&MessageId=128316014 לגבי המיקום - לגמרי שאלה סובייקטיבית. בדשא יותר קרוב (תלוי כמה בא לך להידחף קדימה) ועומדים ואפשר לרקוד ולהשתולל עם כולם. ביציע - לא כואבות הרגליים ולא צריך להילחם על המקום שלך ולהימנע מללכת לשירותים. בדשא - צפוף, כואבות הרגליים, יהיו דחיפות (סביר להניח). ביציע - רחוק, קשה לתמרן במגבלת המקום שיש לך לשבת/לעמוד בו. ורחוק. רחוק, אמרתי?
בקיצור - איש איש והעדפותיו.

Karma Killer

New member
מישהו יודע לעזור? :) ועוד שאלה לגבי הפלייליסט

יש למישהו מושג מה הפלייליסט או לפחות רשימה משוערת של שירים שהם בטוח ישירו?? אשמח לעזרה בנושא הזה וגם לגבי הכרטיס שמצורף להודעה הקודמת ולדעת איך המיקום :)

למעלה