infinty

litvin

New member
infinty

עם ובלי כל קשר לויכוחים על הציוד, חברת INFINTY האמריקאית מייצרת ציוד {ריתמות} צניחה מעולה. החברה מיממנה אותי בציוד ואני ממש מרוצה ממנו. א. נוח לי מאד. ב. תכנון של ריתמה פשוט ובטיחותי: -מעט כנפות -סגירה הרמטית מכל כיוון{מהירויות גבוהות} -מחיר התחלתי נמוך בהרבה מהממוצע בשוק. -חברה קטנה עם שרות אדיב. אני לא סוכן שלהם אבל לכל המעוניינים בפרטים אשמח לתת,זה גם חלק מהמחויבות שלי אליהם... דרך אגב הם מממנים בין הייתר גם את TEAM EXTREME !! בקשה אישית, די עם הויכוחים בואו נתעסק בעיקר: האהבה לעוף!!!!!!!!! עמרי-PARADIVE.066264402

ERHAMU

New member
רני תגיד

אבא שלך יודע שבמקום לעבוד על תיקי רצח אתה כל היום בפורום? ואחרי זה מתפלאים למה אנשים חפים מפשע יושבים בכלא.

Ranny1

New member
אופפפפסססס... לא התכוונתי כבודו..

ערן, אתה יודע, יש דברים שעדיף שהוא לא יידע... חראם על המשרד. גם ככה החדר שלי נראה כמו club med עם כל התמונות של הצניחה, האופנועים, השחייה והסנובורד. אז איך אפשר להתעסק עם חוזה מכירת מניות לעזאזל... רני

Ranny1

New member
דא"ג, בתיק הרצח של שייחט בדיוק היה

טיול לדיונות בצאלים אז בגלל זה הם נשארו קצת יותר זמן בכלא.... לא נורא. מה שחשוב זה שהיה אחלה של טיול... חוץ מזה הפורום העייף הזה לא כל כך מצליח להניע, אז אני מנסה לחמם את האווירה.
שוקרון

rexel150

New member
ומה אתה חושב השופטים עשו?

בדיוק אותו דבר, רק במקום טיול אופנועים הם חיממו מנועים בבריכה בדן אילת

ERHAMU

New member
רני הבעיה היא

שה-peace&love של ליטווין גומר לך את כל הסכויים לחמם פה את העניינים לפי דעתי צריך פשוט לחסל אותו - אתה כבר תדע איך לצאת מזה במשפט.

Ranny1

New member
כבר הכנתי אליבי מצויין.

תגיד, כנס הבטיחות ב 11.7 עדיין בתוקף?

Ranny1

New member
הופה !! מותק תעמדי בתור של המעריצות

יש ליום-טוב רשימה ארוכה.... יום-טוב, לא מזכירה לך קצת את גוטמן הפינצ'ר? דא"ג, אתה יודע שהוא ריסק את הרגל?

s hila

New member
אה..אתה כלול בין המעריצות האלה?

כי אם כן אז אין לי בעיה יותר מידי גדולה לא? :)

למעלה