Infinite

18zoot

New member
Infinite

הורדתי את האלבום וממש האכזבתי הוא ממש חלש לא פלא שהאלבום נכשל

my josh

New member
אין לי אותו אבל שמעתי שהוא ממש חלש.

טוב זה דיסק ראשון שלו..

eMiFrEaK

New member
אני לא מסכימה!!!

זה נכון שזה האלבום הראשון שלו....אבל הבעיה שאתם לא מתחברים אליו זה בגלל החומר שבאלבום... פחות דגש על המוזיקה וההפקה ויותר על המילים עצמם. אני יודעת שהוא היה בתקופה מאוד קשה בחייו בזמן שהוא הקליט את הדיסק ורואים את זה..הדיסק משקף המון... והוא בסגנון של אי.פי.... הוא לא דומה למה שהוא עושה עכשיו.. אתם פשוט לא רגילות לשמוע אותו ככה.. אבל זה דיסק טוב.. איכותי מבחינת הליריקס שבו.. והוא רק מראה עד כמה אמ אמיתי עם החומר שהוא כותב!!..אני ממליצה להקשיב לו מההתחלה ועד הסוף... ולשכוח לרגע מהתקופה שהוא נמצא בה היום עם כל הכסף והתהילה... ותבינו על מה אני מדברת...:)

xxILxx

New member
זה לא נכון מה שאת אומרת

האלבום גרוע גם מבחינת ההפקה וגם מבחינת השירים. המילים הן פשוטות והוא שר כאילו בשביל שזה יתחרז. הוא לא איכותי מישום בחינה את יכולה לקחת את הדיסק של NWA ולהשוות את החומר הראשון שלהם לחומר הראשון של אמינם. הוא פשוט גרוע בזה.

bLAck hALo

New member
לא נכון לדעתי מבחינת השירים יש שם

כמה שכן טובים לדעתי תלוי עד כמה את מבינה אותם וגם באיזה מצב את בעצמך...כן זה קשור למשל אני מהדיסק הזה התחלתי לאהוב אותו למרות שלא ידתע אפילו מזה או איך הוא נראה ולמרות שהייתי קטנה <בת 6> הבנתי. הדיסק עצמו באמת לא הכי טוב אבל אל תשוו אותו לדיסק שיש לו עכשיו או לאומנים אחרים..כי בסה"כ כל אומן וההתחלות שלו..

xxILxx

New member
חחחחח

מממש! איך מגיל 6???? את סתם אומרת שיתפסו ממך פחחחחח גיל 6!

bLAck hALo

New member
בשביל זה יש אח גדול ../images/Emo9.gif שיסביר יותר

אבל בכיף טוב זה ברור שלא כולם יאמינו בטח ובטח לא באינטרנט אבל מי שכן מכיר אותי יודע ולתפוס?!-ממ אני לא אומרת שמגיל 6 הבנתייייי הכל ובלה בלה...אם לזה את חושבת שהתכוונתי... פשוט התחלתי לשמוע מאז שהייתי קטנה דרך אח שלי זה הכל :)

k k1

New member
אממ כן הוא לא משהו

הוא לא מזעזע אבל הוא גם לא מתקרב לדיסקים האחרים שלו... טוב תחשבו שהוא גם הוקלט בתנאים לא הכי טובים...

למעלה