infected mushroom בב"ש?

olieve

New member
infected mushroom בב"ש?

ראיתי שלט והיה כתוב שאינפקטד מופיעים בהופעה חיה ב-8.6 (וזה כל מה שהספקתי לקרוא). מישהו יכול להביא לי עוד פרטים? איפה זה יתקיים וכמה יעלה? ואם יהיו עוד הופעות שלהם (בשביל החבר'ה שלי שסוגרים שבת באותו השבוע). תודה לכל מי שיוכל לעזור!

MegaMan

New member
תודה שהרסתם לנו בני ה17 הלא הערסים

את התענוג לשמוע עוד אחד מהיוצרים הטובים בעולם המוזיקה הטכנולוגית . נו מילא ,ניסתפק בלהקות עמחה וחרא כגון סמוקי לייק .

‡ Levo ‡

New member
ומי אתה בדיוק ??

אני הסולן של להקת החרא סמוקי לייק ואני ישמח לדעת מה בראשך הקט ומה הבעיות שך

‡ Levo ‡

New member
להקת סמוקי לייק

אני לב - הסולן/גיטרה בצבא .. אנחנו מנגנים סטונר מטאל , שזה רוקנרול טוב בלי חרא מיותר. אפשר לשמוע מחר בסמילנסקי בהופעה ממש קצרה ובהופעה ענקית בבראקה ב16.6 ביחד עם יוסלס איידי המהוללים , ברוטאל פולקה ואינר סקרים . הנה אני מצרף פלאייר . בקרוב יוצא סינגל :]

HendrixLostSon

New member
שישי הבא בפורום..

מחיר רגיל 75-80 שקל כרטיס.. סובלים קצת מגיא פילו המתחנגל הזה עד 3:00 עד שאינפקטד עולים ואז סובלים מהדיסק החדש הזוועתי שלהם.. הדיסק הכי גרוע שלהם עד היום! אולי 2 טרקים טובים.. ואחד מהם "suliman" שהוא בכלל מ-2005! אבל בגדול אינפקטד ופורום באים טוב! כדאי לבוא:)

2nd life

New member
הגזמת לגמרי

אחלה אלבום, אולי לא כולם אוהבים את הפזילה לכיוון המיינסטרים (יותר קטעים עם מילים, קטע היפ-הופ לא קשור בשם artillery) וגם אני, אבל הם עשו את זה כל כך טוב שמהר מאוד אתה שוכח מהביקורת על ההתמסחרות ונכנס לתוך המוזיקה. אה, ואל תשווה את זה לקלאסיקל משרום כי זה היה אלבום יחיד בדורו...הכי חלש שלהם זה IM the superviser , וגם הוא אחלה אלבום. הבעיה שאין ממש מגבלת גיל כי הפורום רוצה לעשות כסף...

HendrixLostSon

New member
תכלס הגזמתי קצת.. אבל דווקא את ארטילרי

אהבתי:) אתה אומר שסופרוויזר היה האלבום הכי גרוע? הוא הרבה הרבה יותר טוב מהדיסק הזה. עם cities of the future שנכנס למיינסטירם והרבה טרקים ברמה כמו Horus the chorus Noon , Frog Machine , Muse Brake וים בדברים מאתגרים ביחס לווישז!!! בכל מקרה לגבי הפורום שבוע הבא.. זה ישאר במתכונת של ה-20+ קשה לי להאמין שיתגמשו במקרה של אינפקטד.

למעלה