infatuation
היי מותק

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
infatuation ../images/Emo23.gif היי מותק

רק עכשיו ראיתי את התשובה שלך... הסתדר לך העניין עם המחשב? אני לא ממשיכה את השרשור למטה מפני שבפוקס ראיתי את ההודעה שלך. שבת שלום גם לך ותכתבי אם את יכולה אוקיי? חיבוק QT (תפתחי כרטיס משתמש חדש אולי?)

infatuation

New member
היי qt1 יקרה!!

קודם כל אני רוצה להודות לך על התמיכה! את ממש מקסימה ומחמם לי את הלב כל פעם מחדש לקרוא את ההודעות שלך, אליי ולאחרים!
עוד לא סידרתי את המחשב של אבא שלי, אני אנסה מחר לבדוק מה קורה שם. אם אני לא אצליח באמת אני אפתח כרטיס חדש. תקף אותי וירוס היום, כנראה נדבקתי מאמא שלי ואח שלי, ואני מרגישה קצת רע.. כאבי בטן ובחילות והרבה שירותים
אבל זה יעבור, זה לא כזה נורא. חוץ מזה, באמת הכל בסדר לשם שינוי, מקווה שימשיך ככה
מה שלומך את? תכניות לסופשבוע? ביי בינתיים

qt1

New member
infatuation , היי ../images/Emo29.gif

תודה על המחמאות = אני מסמיקה ודי נבוכה
מה בדיוק קרה עם המחשב של אבא שלך? איך הוא ראה את ההודעות שלך? לא הבנתי איך זה קורה , רק כששאלתי את הבת שלי מה עושים במקרה שמישהו 'עולה עליך' היא ענתה ששווה לשנות שם משתמש... בקשר לוירוס , באמת מסתובב משהו בארץ , בחילות , שלשולים , הקאות ... מכירה כמה שכבר יצאו מאשפוז בעקבות התייבשות וכאלה שרע להם , אני מבינה שאת בין אלה שרע להם , תשתי הרבה כדי שלא תתייבשי
. בוודאי שיעבור
. אני בסיידר תודה
, בבוקר אני צריכה לנסוע עם הילדים כדי לקנות בגדים לארוע משפחתי שיש לנו בשבת הבאה (גם כן סיוט השמחות האלה
) ואת לא תאמיני אבל אני שונאת שופינג
רע לי בחנויות , יודעת בדיוק מה אני רוצה -לוקחת ורצה לשלם , אבל עד שאני מוצאת... איייייייי. ואל תשכחי שיש לי בת קצת צעירה ממך ששואלת "אמא איך זה?" מליון פעם
.(תמיד אותה תשובה "זה יפה בעיניך? כי אם כן- זה יפה בעיני"!!!) צרות של עשירים וואלה. יש לך תוכניות לשבת? קנית כבר דברים לביה"ס? ומה שלומך חוץ מכל זה? ליל מנוחה והחלמה מהירה
QT

infatuation

New member
../images/Emo13.gif

אני מחר מתברר הולכת לים עם חברות לחגוג יום הולדת של חברה. וממש אין לי כח גם כי אני חולה וגם כי.. זה ים, ואני אישית ממש לא אוהבת אבל זו הזדמנות נחמדה להשתזף קצת. שופינג כמו שאת בטח מתארת לעצמך אני ממש אוהבת לעשות, למרות שלפעמים זה יוצא רק מאכזב אם לא מוצאים כלום. אבל עדיין אני קצת מתקשה בלהבין אותך
לבי"ס השנה כל מה שקניתי זה מילוי ליומן כי תיקים וקלמרים זה מיותר אם זה רק לשנה אחת (כי אני עולה ל-יב). וספרים אני מקבלת מהבי"ס. ודווקא קניות לבי"ס זה הכי כיף!! אבל מצד ההורים שלי אין תלונות
אז את נשואה? כמה ילדים?

qt1

New member
השתזפת ../images/Emo179.gif

איך את מרגישה עם הוירוס??? עברו לך כאבי הבטן? באזור חדרה מקבלים ספרים? קניתי השנה לבת שלי ספרים משומשים , נסעתי 3 פעמים עם רשימות , את מהארץ?
היה איכס בקניות , פשוט מגעיל , איך את רוצה להבין אותי אם אני לא מבינה אותי?
האמת? תני לי חנות גדולה בלי מוכרת מציקה ותני לי לחפש לבד , אל תשכחי לשים מוסיקה ברקע ויהיה בסדר. בחנויות עם דלת כזאת שאת לא יודעת איך לפתוח וצפוף כזה עם מוכרת קרציה אני לא רוצה לקנות , לא אוהבת לקנות וקניתי! מכנסיים........ נו? את רואה? אני לא כזו עקשנית. כן , אני נשואה + 2 ... איך את מרגישה? לילה טוב QT

infatuation

New member
אכזבתי את עצמי ולא השתזפתי...

לא הלכתי.. השתמשתי בוירוס כתירוץ לא ללכת. אני לומדת בבי"ס של הקיבוצים באזור, בי"ס פרטי כנראה בגלל זה מקבלים ספרים.. האמת יש לי עדיין כאבי ראש, וכאבים בקיבה, אבל אני מחכה להיות בת 18 (עוד חודש ו-4 ימים אבל מי סופר??
) כדי שהגסטרולוג המעצבן יקבל אותי. ובאמת היה הרבה יותר כיף לעשות קניות בחנויות בלי מוכרת מעצבנת ועם מוזיקה טובה ואווירה שקטה ולא לחוצה.. אבל אנחנו גרים בישראל אחרי הכל. או שבעצם זה לא רק בארץ ככה? יש לי כנראה ביום חמישי מן... דייט עם איך להגיד את זה.. מישהו שאמא שלי החליטה לשדך לי. היא לא מכירה אותו בעצמה היא מכירה את אח שלו וגיסתו ואבא של גיסתו (איזה יופי לי), קיצר אני מכירה אותו בינתיים רק דרך האינטרנט והטלפון אבל הוא ממש נחמד, בן 21, וזהו כנראה שניפגש השבוע. ואני מאווד לחוצה. למרות שדיברתי איתו על מה שמלחיץ אותי שבין היתר זה שיש לו נסיון.. והוא די הרגיע אותי. לגמרי שונה מהבחור הקודם שיצאתי איתו. זה כ"כ מוזר. אבל כנראה זה רק מלמד אותי שכולם שונים אחד מהשני למרות הכל. טוב קודם ניפגש אח"כ אני יגבש החלטות ומחשבות ויעדכן אותך. אני שוב מושכת את הלילה.. אתמול ניסיתי לישון מוקדם כי הרגשתי רע (או כי רבתי עם אמא שלי והייתי מעוצבנת אותו דבר) וממש לא יכולתי להירדם. בכל מקרה לילה טוב או בוקר טוב

qt1

New member
צהריים טובים אין ?../images/Emo3.gif

למה לא הלכת לים? התביישת? את לומדת בבי"ס מעולה! פעם זה היה בקיבוצים , בכל קבוצה היתה כיתה , קמים בבוקר - יורדים 5 מדרגות ונכנסים לכיתה , אחרי כמה שנים הפכו את זה לבי"ס אזורי , אני מאוד אהבתי ללמוד שם , שאלות אישיות את מוזמנת לשלוח במסרים
למה את צריכה לחכות עד גיל 18 לגסטרו? יש גסטרו ילדים ונוער , בדקתם בשניידר? למרות שאני לא מאמינה שתקבלי תור לפני חודש ו 4 ימים ואני כן סופרת...
את לא? זה אחלה גיל. גם בארץ יש חנויות טובות , רק שאני לא מצליחה להגיע אליהן ואם כן , יש לי ליווי בן 10 וחצי שמוציא לי את החשק , אני מאוד אוהבת לערוך קניות לבד וזה לא קורה הרבה שאני לבד. לכבוד מה השידוך? זה בסדר מבחינתך להכיר מישהו דרך קשרים של אמא שלך? (נראה שאת לא כ"כ מתלהבת - אני צודקת?). מה שלום הידיד הטוב שלך? בן 21 מה הוא עושה בחיים? הוא אחרי צבא? אז מה אם יש לו נסיון? זה יכול להיות רק לטובה אם משתמשים בזה נכון (אם- מודגש !) בסה"כ אף-אחד לא יכול להכריח אותך לעשות כלום , תיפגשי, נחמד יופי , לא - ממשיכים...ככה נראה לי הכי נכון , לא לקחת דברים כבד . למה את רבה עם אמא שלך? להכין לך רשימה למה אני כועסת על הבת שלי ואיך אני מגיבה? נראה לי שאני ממציאה דברים שלא קיימים בבתים אחרים... ביי בינתיים תרגישי טוב . QT

infatuation

New member
את צודקת- צהריים טובים!../images/Emo13.gif

לא הלכתי לים כי.. פחדתי, בלי סיבה מיוחדת, יש לי חרדה חברתית אם זה עוזר לך להבין למה. לי זה לא. אני מניחה שאת רבה עם הבת שלך בדיוק על אותם דברים שאמא שלי רבה איתי. וזה היה מאוד דבילי לריב איתה על זה, אני מודה, אבל כנראה שבכלל הייתי עצבנית קצת באותו יום אז תפסתי על זה טרמפ- בטח מכירה את זה. מפריע לי שאמאלי משדכת לי בנים כן. אבל יש לה מזל שהוא חמוד. הוא השתחרר ממש לא מזמן מהצבא ומחפש עבודה כרגע. אני יודעת שאם משתמשים נכון בנסיון שלו אז זה יכול לצאת לטובה אבל זה עדיין דבר שקצת מלחיץ אותי אני מתכוונת.. שבגיל הזה יכולות להיות דרישות כאלה ואחרות. אבל דיברתי איתו על זה אתמול, והוא די הרגיע אותי, שהוא גם לחוץ מזה וביישן וכו'. אבל כמו שאמרת ניפגש, נחמד טוב, לא לא. ידיד שלי הסתבך קצת עם הצבא. ברח, התכוון לחזור כניפקד, וכשחזר המפקד אמר לו שעדיף לו להיות עריק כי העונש יהיה רק כלא ולא כל מני עבודות בבסיס. אז היום הוא הלך לכלא.. אין לי מושג למה הוא עשה את זה. אבל אני קצת לחוצה מזה שלא יהיה לי עם מי לדבר בכמה שבועות הקרובים. אבל אולי זו הזדמנות ללמוד להסתדר קצת לבד. להתמודד לבד. זהו בינתיים שיהיה יום מקסים!

qt1

New member
כמה זמן את סובלת מחרדה חברתית?

זה מה שהפסיכולוגית איבחנה אצלך ב 9 הפגישות?איך את חיה עם זה? במה זה מתבטא אצלך? יש לי חברה שהבת שלה סבלה מחרדה חברתית , אובחנה ונטלה תרופות תקופה מסויימת , היום היא לא מפסיקה לצאת מהבית , זו תופעה מאוד שכיחה וצריך לטפל בה , אבל לא מזניחים אותה. איך את מסתדרת עם המשקל? את יודעת שגם הבת שלי לא ממש שמנה? היא אומרת שהיא תעשה הכל כדי לעלות במשקל כי אחרת לא יגייסו אותה , אבל היא אוכלת יפה מאוד , פשוט אבא שלה רזה אז כמו שהיא אומרת "זה בגנים" (איך אני שונאת את המשפט הזה LOL ) בקשר לאמא שלך... אני מכירה את המריבות מהתקופה שלי כנערה , כשעוד רבתי עם אמא שלי! היום אני כבר לא רבה ,אני פשוט יודעת שהיא לא תבין מה אני אומרת ומעבירה נושא , אבל אני לא מאחלת לך להגיע לכזה מצב עם אמא שלך. מתי את אמורה להיפגש עם ה'שידוך'? , את יודעת מה התוכניות שלו במידה והוא מוצא עבודה? בד"כ אחרי צבא עובדים כך וכך זמן חוסכים כסף וטסים לחו"ל , הוא שיתף אותך בתוכניות שלו? אל תהיי לחוצה מהקטע המיני איתו , בואי נחליט שאם וכאשר אז נעבור את זה ביחד כאן אוקיי? בינתיים זה סתם דיבורים ובאמת שלא צריך להלחיץ אותך , למרות שהחשש שלך ברור לי מאוד.(כל הכבוד שאמרת לו מה את חשה כלפי סקס וכלפי קשר מיני ויפה שהוא אומר שהוא מבין ולא לוחץ. נשמע די מבטיח , אני מחזיקה לך אצבעות) חבל לי על הידיד , כנראה שהוא היה מאוד לחוץ אם הוא עשה את מה שהוא עשה , אני מצטערת לקרוא שהוא בכלא ומקווה שיש לכם דרכים לתקשר ושזה לא להרבה זמן ... את יכולה לדבר איתי , אני לא יודעת לאן כולם פה נעלמו ,אבל אני כאן ואת יכולה לכתוב לי כל מה שמתחשק לך. מה פתאום את כותבת שאת לבד??????????
QT

infatuation

New member
אני חושבת שמאז ומתמיד הייתה לי חרדה

חברתית. בכלל אני אדם מאוד חרדתי והכדורים שהפסיכיאטרית נתנה לי הרי היו נגד חרדה ודיכאון. אבל כמו שאמרתי הטיפול נגמר. הוא עזר אבל לא מספיק. רוב הזמן אני פשוט מתחמקת מארועים חברתיים, בקושי יוצאת עם חברים שלי והם מאוד לא מקבלים את זה, וגם כל הקשר שלנו ממש נהרס בגלל זה, כי זה היה יוצר ויכוחים. אני לא רבה עם אמא שלי יותר מדי, וגם אם אנחנו כן רבות הכל תמיד נשכח מאוד מהר, בסה"כ אני מניחה שאנחנו מאוד קרובות. יום חמישי בשעה 9 בערב ניר אוסף אותי. זה הדייט הראשון שלי האמת, ואני ממש לחוצה. עם הבחור הקודם זה היו סתם פגישות. הוא מתכוון ללמוד רפואה כנראה, או משהו עם חשמל לא זוכרת בדיוק אבל דיברנו על זה. ואת צודקת, קודם נגיע לשם אח"כ להיכנס ללחץ
אלי התקשר אליי פעמיים היום, אבל אלה שיחות קצרות, ואין הרבה זמן להגיד מה קורה. אבל נשמע שהוא בסדר, וזה מרגיע. ואני שמחה שאני יכולה לדבר איתך.. באמת.. זה מאוד עוזר לי, ואת ממש מקסימה! אז תודה שוב!
לילה טוב!

qt1

New member
../images/Emo105.gif

סתם בא לי לשים צפרדע...LOL באסה עם הטיפול שנגמר , כל-כך חבל לי... הנערה ההיא שכתבתי לך עליה , לקחה תרופות והלכה לשיחות פעם בשבוע אם אני לא טועה . בתחילתו של הטיפול היא לא יצאה מהבית בכלל! תוך חודש היא התחילה לצאת עם חברות ובהדרגה המינון של הכדורים ירד ויורד... הבנתי שעכשיו הבעיה הפוכה והיא יוצאת יותר מדי , אבל בסה"כ הטיפול הצליח. אני שמחה שבסה"כ את ואמא שלך חברות טובות , זה חשוב מאוד. מה תלבשי לפגישה עם ניר? וממה את לחוצה??? שהוא יבקש נשיקה בסוף הפגישה? מה הדבר הכי גרוע שעולה בדמיונך שעלול לקרות בפגישה? את לא ממש מרוכזת בשיחות אה? חשמל או רפואה ,בטוחה שהוא לא נוסע לחו"ל? LOL אלי העריק השובב ... עושה חיים משוגעים בכלא! ואת דאגת לו. סתם סתם סתם צוחקת! לכמה זמן הוא שם? תודה על המקסימה , הצלחת להביך אותי (עכשיו את שמחה?
) לילה טוב QT

infatuation

New member
../images/Emo20.gifלא התכוונתי להביך, מצטערת

אני עדיין לא יודעת לכמה זמן אלי יהיה בכלא הוא אמור להתקשר אליי היום ולהגיד לי מה היה במשפט. לפגישה עם ניר חשבתי על שתי חולצות ואמרו לי שאף אחת מהן לא מתאימה, שתיהן אותה גיזרה רק צבעים שונים- גופייה שבחזה יש את החוט הזה שמקווץ אותה ועושה קצת צורה יפה. אז אחת היא שחורה עם פרחים צבעוניים בסגנון שנות ה70 והשנייה היא לבנה עם פרחים ורודים אדומים כאלה כמו כלניות. אבל כנראה שלא, אמרו לי למצוא משהו אדום ואין לי. הדבר הכי גרוע שעלול לקרות בפגישה זה שלמשל הוא לא ימצא חן בעיני ובכל זאת ינסה לנשק אותי. אז אני לא אדע מה לעשות. אני אף פעם לא מרוכזת, לא בשיחות ולא בכלום, אבל ההתלבטות שלו היא בין חשמל לרפואה. וחו"ל אולי אח"כ נראה לי. שאלת אותי קודם ושכחתי לענות, על המשקל, אז לא ממש נשקלתי בימים האחרונים אבל אבא שלי אומר ששמנתי קצת. למרות שבימים האחרונים אני לא אוכלת הרבה כי יש לי כאבי בטן. אבל אני אוכלת הרבה דברים מתוקים אז אולי בגלל זה שמנתי. יום טוב

qt1

New member
../images/Emo176.gif

היי מי זה "אמרו לי"? אם גופיות זה יפה בעיניך אז תלבשי גופיות. שתיהן נשמעות לי מאוד יפות , אני מאוד אוהבת צבע לבן , עם איזה מכנסים או חצאית התכוונת ללבוש את זה? מתי אתם אמורים להיפגש? אני בעצמי מבולבלת גם... למה אדום? איכס!!! איזה מגעיל זה שמישהו ינסה לנשק אותך והוא לא מוצא-חן בעיניך? בחיים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט תגידי לו שאת רוצה לחשוב על הקשר בחיים אל תתנשקי עם מישהו שלא עושה לך את זה. איכס. LOL את צריכה להעלות בהדרגה את המזון שאת אוכלת , ממתקים תנסי לרשום מה את אוכלת ולאכול גבינות ודברים מזינים , יש פורומים של תזונאיות , נדמה לי שב YNET יש אחת מאוד טובה. אם אבא שלך אומר שעלית במשקל - אני שמחה , אני אצטער אם לא יגייסו אותך בגלל משקל ירוד , צבא זה חשוב ואני בטוחה שהצבא לא ירצה לוותר עליך כל-כך מהר. את בבגרויות אחרונות השנה נכון? זה בטח המון לחץ. אני רואה את זה אצלי עם הבת , יש לה לפניה את יא' - יב' והיא מתעקשת לצאת עם המשלחת לפולין. את יצאת? אני מסיימת. קבלי חיבוק
QT

infatuation

New member
אני ממש לא יודעת....

אני כבר אמדוד את כל הארון לפני ויחליט בעזרת אמא. אצלנו המשלחת היא שנה הבאה, בעצם יש את המשלחת של השמו"צ שהייתה השנה. אבל אני לא יוצאת. אין כסף לכל זה. בינתיים המשקל אומר ששוב רזיתי, זה בגלל הלחץ זה יעבור לי. אני עכשיו בלחץ אטומי, כבר לקחתי רסקיו הבוקר כדי להרגע קצת, אבל זה לא הכי עוזר. טוב אני כבר אכתוב מה היה בדייט היום בערב או מחר.
אז יום נעים לך!

למעלה