India Arie - Voyage To India

**yoav**

New member
India Arie - Voyage To India

אוקיי נתחיל ככה בכללי אני מאוד מאוד מאוד אוהב את הסגנון הזה של אינדיה ממש פנינה הזמרת הזאת, פשוט מעולה, מיותר לציין כמה אהבתי את הדיסק הראשון שלה Acoustic Soul שכבר המלצתי עליו לא פעם ולא פעמיים בפורום הזה... , לכן גם נורא שמחתי כששמעתי שיוצא לה דיסק חדש, ורצתי להוריד אותו כמה שיותר מהר... ומה אני אגיד לכם, קצת התאכזבתי... קצת התאכזבתי כי ציפיתי למשהו שונה מהדיסק הראשון מבחינה מוזיקלית... וזה לא שהאלבום הזה לא טוב, אלא שפשוט הוא בדיוק אבל בדיוק אותו דבר כמו האלבום הראשון, הן מבחינת המבנה (הקטע נגינה שחוזר על עצמו בהתחלה, אמצע וסוף), והן מבחינת התוכן שהרי אין כמעט שינוי בסגנון - לי לפחות זה נראה כאילו אינדיה פשוט לקחה את הדיסק הראשון ועשתה לו העתק פחות או יותר מדויק... שוב, אם ניגשים לשמוע ת´דיסק הזה הוא בכללי דיסק טוב, למרות שהוא לא מחדש כלום, אני דיי בטוח שאלה שלא שמעו את הדיסק הראשון עדיין כן יאהבו את הדיסק הזה, כי בכל זאת זאת אינדיה ואין כמוה
אז הנה כמה שירים שדווקא כן אהבתי וכן ריגשו אותי : The Truth - השיר מספר אחד לטעמי בדיסק הזה, נגינה מדהימה על גיטרה, מקצב שקט איטי ממש ממש מגניב Beutiful Surprise - שיר עם גיטרה בליווי של פסנתר בלבד - שירה מדהימה של אינדיה Slow Down - השיר הכי קצבי באלבום דיי שקט אני חושב, חמוד מאוד Get it Together - עוד שיר יחסית קצבי לאלבום, את המקצב של זה אני ממש אוהב... שרשרו פה מה דעתכם על הדיסק אם שמעתם... זהו להפעם יואב

TeeAnTee

New member
דיסק מדהים!

אין פשוט מילים לתאר אותו!!! כבר המלצתי עליו פה אבל חיכיתי שמישהו יכתוב עליו ביקורת כזאת כי אני עצלן
.

TeeAnTee

New member
טוב אולי בכל זאת כמה מילים.

אומנם לא שמעתי את הדיסק הקודם שלה אז אני לא ממש יכול להשוות... אבל בכל מקרה הדיסק הזה הוא מהדיסקים שמקשיבים להם כ"מוזיקת רקע" אבל במשמעות הטובה של ההגדרה, מוזיקה רגועה, שקטה אך עם משמעות, סול משובח. גם עד כמה שזכור לי (ואם אני לא טועה) אינדיה ארי הקליטה שיר עם אחד מהעבריים מדימונה שמומי השמיע פעם (משהו עם לילות דימונה, נראה לי
) שיר יפיפה גם. שירים שאהבתי במיוחד: Slow Down The Truth (שיר מהמם!) Complicated Melody Good Man God is Real

Prototype

New member
ושוב..

אינדיה מראה שהיא הושפעה רבות מסטיבי וונדר. למי שזוכר באלבום הראשון שלה היה שיר שהוקדש לו, ועכשיו שם האלבום הוא Voyage To India שהוא בעצם גם שם של שיר (או יותר נכון נעימה) של סטיבי שיצא בפסקול (שבעצם לא ממש יצא, נדמה לי שזה בוטל, לא בטוח..) לסרט "Journey Through The Secret Life Of Plants" (אלבום כפול, חלקו שירים חלקו נעימות, יצא ממש אחרי סונגס אין דה קי אוף לייף) 1977-1976.

HaWk34

New member
יועב המתועב

דיסק באמת נחמד אבל כמו שאמרתי ליועב שמעתי חלקים מהדיסק הקודם ואין שינוי, חד גוניות ממש מזכיר קצת את האנפלאגד של לוריין היל, כמה שהוא ענק, הוא משעמם אחרי כמה שמיעות. גם אינדיה ארי באותו קונספט, היא והגיטרה. דיסק נחמד לשמיעה שתיים, אבל לא לחרישה... אין שינוי מהדיסק הקודם (ממה ששמעתי)אבל עדיין, כמו שיואב אמר זה אינדיה ואין כמוה

טוב, עד לכאן :)

אני לא יודעת מה went wrong אבל, זו לא אינדיה מהדיסק הקודם, יש שם משהו שונה, פחות מנגינות מחממות לב, פחות ממנה, יותר רוחניות (מעצבנת , ברשותכם:) ולא נחוצה... אני התאהבתי במישהי אחרת לגמרי !!! דבריי הוצאו מהקשרם, מישהו מאוד חכם, אמר לי שאין בה שום דבר מיוחד, והתעקשתי, כי האלבום הראשון פשוט שבה אותי לגמרי, אבל זה, זה לא בסדר... אינדיה ארי חייבת לי אלבום טוב ...:)

**yoav**

New member
לא לא ידעתי ../images/Emo13.gif

אבל טוב שכל יום לומדים דבר חדש
וכן זאת הקפצה

למעלה