Incubus?

Blossom

New member
Incubus?

מישהו לעזאזל מכיר אותם???.... אגב, מומלצים ביותר. במיוחד Drive שזה הקליפ הכי מדהים שראיתי אי פעם (רק בmtv2 בלווין). קצת קשה למצוא אבל שווה מאמץ. גם הסולן שווה מאמץ. סתאאאאאם... בסוף עוד תרדו עלי שאני שטחית כמו הבנות של בריטני. (אבל הוא באמת חמוד מה אני יכולה לעשות?)

sOrCeReSs

New member
מכירים בטח שמכירים

להקה דיי טובה (לפי דעתי כמובן) דווקא הדיסק הקודם שלהם.. שכחתי את השם שלו.. משהו סיאנס (נראה לי) היה יותר טוב אבל גם זה נחמד ובכלל לא קשה למצוא את השיר הזה ואני ממליצה לך להוריד את השיר make myself (אם את לא מכירה אותו) זה מהדיסק הזה.

גרועים..........

הם חרא להקה הם עושים סטייל לימפ ביזקיט רק שאצלהם הליריקסים עוד יותר דלילים והדיגיי יותר משפיע יש להם פחות אקורדים מבלינק למען השם בקיצור לא שווה ושום קשר למטאל

ed547

New member
תסלח לי שאני אומר את זה אבל..

אתה ממש אבל ממש טיפש.. איזה קשר מצאת בין אינקובוס ללימפ ביזקיט עוד לא הבנתי.. אתה מאלה שחושבים שהם קולים שהם יורדים על להקות חדשות בלי לחשוב. קראת את המילים של make yourself לפני שאתה פולט צרור כזה של שטויות ואומר שהמילים שלהם יותר דלילים משל לימפ ביזקיט? האלבומים הישנים שלהם הם פאנק מטאל משובח שבא מהצד של הבסיסט ועם שילובים אלקטרונים חביבים ובלדות נחמדות כמו summer love. אפילו שאני לא חרשתי על האלבומים האלה משמיעה ראשונית אני כבר יכול להגיד שיש להם הרבה כישרון בנגינה ומציגים סגנון שונה לגמרי מלימפ ביזקיט. מסקנה: תכיר להקות לפני שאתה מדבר שטויות

למעלה