Shiri from the block Active member 6/8/05 #1 ../images/Emo11.gif זאת תמונה טובה של אייג'י בלי חולצה../images/Emo99.gif
L Larger Than Life New member 6/8/05 #16 |נחנקת|../images/Emo99.gif די. למה. לעשות. לי. את. זה. ארמ..נהיה לי חשק, יאללה עוד טופלס.
Shiri from the block Active member 6/8/05 #1 היא לא חייבת להיות מאחור../images/Emo12.gif [אבל זאת תמונה פיצית../images/Emo7.gif]
L Larger Than Life New member 6/8/05 #26 מה מי הגברבר? :| איאן אוי אנג'לינה אה צבעתי תמונה שלה..אבל יצא מעפן.
Shiri from the block Active member 6/8/05 #1 אבל אבל... לא שמת תמונה של טופלס../images/Emo7.gif במיוחד שיש לה כל כך הרבה../images/Emo12.gif אז אני אשים במקומך../images/Emo9.gif [למרות שלא רואים פה כלום../images/Emo122.gif]
אבל אבל... לא שמת תמונה של טופלס../images/Emo7.gif במיוחד שיש לה כל כך הרבה../images/Emo12.gif אז אני אשים במקומך../images/Emo9.gif [למרות שלא רואים פה כלום../images/Emo122.gif]
L Larger Than Life New member 6/8/05 #29 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif בדיוק באתי להגיד לשני לשים תמונה טופלס.
M Miss Kitty New member 6/8/05 #36 ../images/Emo6.gif כי לא שמתי אותה! ואני לא זוכרת למי הראתי אותה! [יש מצב שלך ] מתוך הסרט ג'יה.. שהיא בלי חולצה...
../images/Emo6.gif כי לא שמתי אותה! ואני לא זוכרת למי הראתי אותה! [יש מצב שלך ] מתוך הסרט ג'יה.. שהיא בלי חולצה...