IN YOUR ROOM

Bavmorda

New member
IN YOUR ROOM ../images/Emo14.gif

ככה פתח גלגל את התכנית שלו עכשיו... איזו עצבות
....WHERE TIME STANDS STILL איזה עוד שירים שמעתם ברדיו היום בעקבות הביטול ? קודם לכן היום גם LIE TO ME ו - If You Want
BAV.

Almost me

New member
I do want to start blasphemous

I do want to start blasphemous rumours I know that god Got a sick sense of humour but I will always remeber Dm for the laughing מבחינתי המלחמה הזו היא הכי צודקת שרק אפשר, לשם שינוי אין בי שום היסוס לגבי החשיבות והנחיצות של המלחמה, הרצון כפי שהובע ע"י האמרגן שלהם באינספור ראיונות, הוכיח לי שהעולם רואה ויודע שאנחנו צודקים, הביטול הראה לי שאין מה לעשות כנראה תמיד נשאר הרעים בעיני העולם.

זהר25

New member
אהההה

"הביטול הראה לי שאין מה לעשות כנראה תמיד נשאר הרעים בעיני העולם". טוב ברור שזה לא היה ביגלל הצוות הטכני,אבל לא ניראה לי שזה היה עניין פוליטי או שכן?

Almost me

New member
כמו שיש סט כפול של במה יש...

צוות כפול. המסע האחרון היה מאוד אינטנסיבי ולא יתכן שהיה להם צוות אחד שנסע איתם לאורך כל הדרך, מה גם שאיש סאונד ואיש תאורה מארגנים את הדברים קצת מראש. אני מניחה שיש פה צוות טכני שכבר החל בהכנות, כך שזה תירוץ לא רע, אבל לא חושבת שהוא עובר את המבחן. להערכתי הם בכלל לא חשבו על הנושא עד אתמול (היום ההופעה האחרונה) ואתמול הם זרקו את הלא שלהם ושהאמרגן יתמודד. אני לא בטוחה שזה פוליטי, יכול להיות שזה סתם איזשהו פחד (אני בטוחה שאם הייתי נסראללה הייתי ממש מתאמצת לשלוח את הטיל האחרון שלי - גם אם זה יעלה בחיי על פארק הירקון בערב המופע) אני מאוד מקווה שיהיה עליהם איזשהו לחץ להגיע ואני מוכנה לעזור בניסוח איזשהו מכתב מאיתנו המעריצים המאוכזבים אליהם במידה ותהיה איזשהי התארגנות כזאת, אני גם מניחה שניתן יהיה לפנות לשוקי וייס בבקשה ובהבטחה מאיתנו - אנחנו לא נחזיר את הכרטיסים אם תצליח למצוא תאריך אחר - ספטמבר למשל

למעלה