In there own words -- במילים שלהם

The MoonWalker

New member
סדרה גדולה

אכזבה בפרק המיוחד של ה11 לספטמבר (דעתי האישית, מן הסתם)

@יעל@

New member
אני

ציפיתי שהם יביאו גם דיווחים ישירים מהשטח עם צילומים מהשטח חילוץ והצלה וכו´.....

אני ציפיתי

שהם יתנו לשחקנים לעשות קצת יותר, מה שהיה (ועוד יש) היום כמעט ולא קשור למשמרת, ועד כמה שהסיפורים מרגשים או מפחידים הם נמשכים יותר מדי זמן וסוטים מהנושא של התוכנית.

ThEEdgE

New member
אכזבה!!!!

ציפיתי שהם יעשו פרק שהם מופיעים בו ומשלבים עצמם באסון תוך כדי צילומים מקוריים לפחות היה את הבית הלבן

מתן ב

New member
לא ממש...

היה די יפה, וראיתם שיש די הרבה כבאים ושוטרים אמיתיים שמשחקים בסדרה?!?!?! וחצי מהם בכלל היו יועצים, ופיית´ נשואה לכבאי שעבד שם! איזה פחד זה... היה בסדר, אבל זה לא אמור להיות פרק של משמרת שלישית, זה היה אמור להיות פרק של כבוד בשביל הכבאים, כדי שהם יוכלו לשחרר את כל הלחץ והעצב שיש בתוכם, כל-הכבוד למפיקים שעשו ת הפרק הזה, מגיע לכל הכבאים והשוטרים. וכמו שאמרו בפרקים היום, כל מי שמת שם מת כמו גיבור, יהי זכרם ברוך.

mgirl

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שרציתי להגיד (בעצם כבר אמרתי את זה, לא?) בכל אופן, אני תומכת בדעות שלך!

ThEEdgE

New member
את רצינית!??!?!?!

לא ידעת שיש שם שחקנים ויועצים שהם כבאים\שוטרים\פארמדיקים אמיתיים??? מה נראה לך שהם סתם ככה מדייקים בפרטים ושבאמת יתנו לשחקן לנהוג בכבאית ברחבי מנהטן??? לוקחים כבאי נותנים לו לנהוג ודוחפין את החברה מאחרוה..... וחוץ מזה ברור שהפרק נפלא והקלטתי אותו והכל ובאמת מגיע כבוד לגיבורים אבל לא יודע הוא לא היה כ"כ קשור למשמרת שלישית וערוץ שלוש סתם התרגש ממנו יותר מדיי אני חשבתי שיהיה פרק ארוך מאוד כי הריי היו 2 חלקםי חשבתי שחלק אחד הכבאים וכל השאר ידברו וחלק שני פרק שבו השחקנים משולבים באסון שהיה

מתן ב

New member
ידעתי...

ישעתי שיש שם מלא יועצים שהם שוטרים/פארמדיקים/כבאים אמיתיים, בל לא ידעתי שהם גם משחקים... גם לא ידעתי שפיית´ נשואה במציאות לכבאי...

ThEEdgE

New member
מאיפה אתם וידעים שיוקאס נשואה לכבאי

איך הגעתם לזה?

mgirl

New member
In there own words -- במילים שלהם

אין לי מילים - פשוט מזעזע. גם אחרי שנה אני עדיין מזועזעת, ואני מכריזה שזו אחת הפעמים היחידות בחיים שלי שבכיתי בגלל משהו בטלוויזיה. אפילו בפרק שמארק מת באי.אר, מתי שכולם שפכו דמעות, לא בכיתי. רק עכשיו. היום בבוקר הגעתי לביצפר, אמרתי לחברות שלי בוקר טוב והזכרתי להם שהיום ה-11 בספטמבר. אחת התחילה לצחוק, אחת הסתכלה עליי במבט של ´אז מה?´, אחת אמרה ´כן, עצוב´ והלכה, ואחת עוד הגדילה לעשות ושאלה אותי ´ולמה בדיוק אמור להיות לי אכפת?´. אני אומרת לכם כאן ועכשיו, לא רק שהייתי בהלם, הייתי מאוכזבת. אותן בנות, שנכנסות לאבל לאומי בגלל פיגוע של 10 נפגעים בישוב מרוחק בצפון (ואני לא מזלזלת בזה), לא שמות קצוץ על פיגוע של 16,000 נפגעים?! 6,000 איש נהרגו בפיגוע הזה! ו10,000 נפצעו! ראיתי כאן חבר´ה שכתבו שהפרק היה לא שווה, משעמם, ודברים בסגנון - הפרק לא נועד להיות פרק משמרת מן השורה מלכתחילה. הוא לא נועד לתת לשחקנים לשחק, הוא נועד לתת לאנשי המקצוע במה לספר את הסיפורים שלהם. כל הרעיון שם זה שאנשים אמיתיים מדברים, כמו בדוקו, לא שהשחקנים מדברים, את זה אפשר לראות בכל פרק של משמרת! כמו שעשו את הפרק של הבית הלבן, כפרק חיצוני שלא חלק מן העונה של הבית הלבן (אפשר לקרוא לו גם פרק 0), אותו דבר במשמרת שלישית- הפרק הוא לא חלק מהעונה. הוא חיצוני, לזכר הנפגעים. לתת לאנשי המקצוע שעזרו לבמאים, לשחקנים, למפיקים ובכלל לכל יוצרי הסדרה במשך העונות 1-3, לשפוך את הלב. ולדעתי זה היה מדהים. לא רק מדהים, גם נוגע ללב. ומדהים, איך שהם שרדו לספר את הסיפור. אני לא יודעת מה אתכם, אבל אני הייתי מרותקת למסך. פשוט מרותקת.

Skiter

New member
חה! קודם כל מתו 3000 איש...

שנית סליחה, את ידעת שהמוסד הזהיר את האף בי איי או וואט אוור נגד הפיגועים הללו, והם לא שמו קצוץ? עד עכשיו האמריקנים לא שמו קצוץ עלינו ועל הלחימה בטרור! עכשיו הם נזכרו, זו חוצפה מצדם וזה דוחה! אם הם אדישים למה שאנחנו לא נהיה... הפיגוע הזה היה רע ואני לא מצדד לטובתו, אבל אני אומר שיש בו גם משהו טוב, אחרי הכל ארה"ב לא הייתה מתחילה בחיסול הטרור אם אל היה את הפיגוע, נכוI?

למעלה