IN THE STUDIO WEEK #2 - סרטון חדש בבאזנט D:

oshriti123

New member
IN THE STUDIO WEEK #2 - סרטון חדש בבאזנט D:

הועלה אתמול, ב-23. התלבטתי קשות אם לנצלש או לפתוח הודעה חדשה ובסוף החלטתי שזה חשוב מספיק אבל אם זה לא, מצטערת על העבודת שרשור שעשיתי לך שחר
בכל מקרה - http://lostprophets.buzznet.com/user/video/play/1149311/ מתמקדים באילן. הוא ממש מוכשר X_X הקטע עם ג'יימי ואיאן קורעXD וגם עם הג'ון הזה
טוב תהנו וזה

חחחח אני חולה על הסרטונים שלהם שם../images/Emo6.gif

איאן והפלאגון שלו
וכל הקטעים עם איאן וג'יימי קורעים, הם פשוט צמד חמד

bloody marey

New member
וואי תודהD:

כמה חיכיתי לזה XD טוב הלכתי לראות D: . . . ראיתי, יש לי רק דבר אחד להגיד
Just beat them
אה והמפיק שלהם[או מהשהוא לא יהיה
] מצחיק

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בטח שזה מספיק חשוב ../images/Emo9.gif

חיכיתי לזה כלכך חחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לפחות אני מבינה כל מה שאילן וג'ון אומרים
הם אמריקאים זה יותר קל חחחח בריטים אני חצי מנחשת XD חחחחחחח זה בדיוק הגיע לי לקטע של ג'יימי ואיאן D: ככה? ככה מתנהגים ילדים בני 30-32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מפגרים XDDDDD כמו ילדים קטנים חחחחחחחחחחחח דייי זה מצחיק אותי איזה טימטום XDDDDDDDD איאן, בוא תרביץ לי! ניראה אותך! אני אכסח אותך! אהה כן. אילן כלכך טוב על תופים
המקצבים האלה שהוא עושה וזה אז וואו מגניב חחח נשמע טוב ^^ הרבה מצילות P: [כן.. אני מנסה לעשות כאילו אני מבינה בתופים ואין לי שמץ בקשר לזה XDDD]

PerfectSP

New member
לאח שלי יש יותר מבטא מלהם../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

יש לו עוד איזה 3-4 מצילות...אולי 5...משהו כזה:) אבל יש לו עוד תופים.... חח...הומספרים האלה שהוא זרק,זה הגודל של התופים אם אני לא טועה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תיארתי לעצמי שזה סוגים של תופים XDD

אבל נוו אני יודעת שלאחד קוראים מצילה אז אמרתי הרבה מצילות חחחחחחח

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

פשוט יש כל מיני סוגים של גדלים...לתופים ומצילות וכאלה... ויש לו כמה וכמה תופים:) אני חושבת שיש לו תוספות של תופים... אבל קשה לראות,מפאת הסידור שלו לתופים...כמו אח שלי..מסדרים את זה מוזר,כמו שרק מתופפים מבינים...
הם נורא אוהבים לסדר את זה בכל מיני צורות מוזרות,ולתקוע תופים כזה בצורה ובמקום מוזר

StartSomething

New member
XDDDDDDDD אנשים חולים XDDDDDD

איך נקרעתי ששמו את BEAT IT והם הלכו מכות חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! התמקדו באילן.. אני מניח שבגלל שהוא הצתרף רשמית סוף סוף הם רוצים שנדע עליו קצת יותר. הוא גם אומר על איזה מערכת בדיוק הוא מתופף.

PerfectSP

New member
כן...../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

כדי שנוכל לקנות מערכת בדיוק כמו שלוD: אבל הוא לא הסביר על המצילות...רק על הגדלים של התופים..לא?או ההפך?אני לא בטוחה:)

o DaNiEl o

New member
XDD

איזה סתומים איאן וג'יימי XDDD זה היה כ"כ משעשע. XD וכשמו לאילן את הסרט לשיער כדי שהשיער לא יזוז יצא לו תלתל
ואילן מנגן טוב *-*

bloody marey

New member
זה רק אני או ש..

איאן העיר לאילן באוזניות על התיפוף שלו ? אילן אמר משהו על אילן אבל לא הבנתי
נו ראיתי את זה בבוקר ;; אני לא בדיוק מפוקסת ><

SsomeoneE

New member
שאלה.

מתי אילן הצטרף,מי היה המתופף הקודם ולמה הוא עזב? אה כן ובשרשור תמונות ה"ראשון של הפורום" מי האנשים בתמונה הראשונה? אפאחד לא מוכר לי חוצ מאיאן O:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תשובות.

אילן הצטרף במאי 2005. הוא בעצם בא אז רק כדי להקליט איתם שני שירים לאלבום ליבריישן טראנסמישיון. באפריל 2006 אילן הוא זה שהצטרף ללהקה לסיבוב הופעות של הדיסק ומאז בעצם נישאר איתם גם בהופעות וגם בקליפים. בראיונות הוא עוד לא השתתף. רק ביוני 2007 הכריזו עליו כחבר רשמי בלהקה אחרי שהם סיימו לכתוב את האלבום הרביעי ונכנסו לאולפן. המתפוף הקודם היה איזה מייק או מאט חחח לא זוכרת את השם שלו
אבל הוא פשוט עזב! פשוט באמצע כתיבת האלבום השלישי אומשהו כזה הוא קם ואמר שהוא לא מסוגל יותר להיות בלהקה הזאת. הם כמובן עוד נשארו חברים טובים וזה.. אבל היו גם מקרים קודמים שבאיזה הופעה נפל לו מקל אחד של התופים ואז פתאום לא שמעו תופים בשיר ואיאן ולי הסתכלו אליו והוא כולו יושב ולא יודע מה לעשות ואז הוא פשוט ברח החוצה באמצע ההופעה. כל מיני דברים שהבנאדם פשוט לא היה כזה מתאים וטען כל הזמן שיש עליו הרבה לחץ. וזהו :> אהה בתמונה הראשונה - מימין לשמאל. ג'יימי, לי, סטיוארט, איאן, מייק ומייק המתופף הקודם.

SsomeoneE

New member
תודה ^____________^

אז אילן רשמית חבר בלהקה רק מלפני חודש? O_ם ומייק או מאט הזה טיפש
3>

noy flat

New member
חחחחח XXXXDDDDDDDDDD

איך איאן וג'יימי הרגו אותי... אני עדיין צוחקת מזה... היה לי מזה קשה להבין מי זה איאן ומי זה ג'יימי... כי היה להם תספורת דומה... ובקושי ראו את הפנים מכל ה"מכות" .. איאן היה השמאלי נכון?? וג'יימי הימני??

למעלה