in the court

emmily plays

New member
in the court

אז ככה.... זוכרים שאמרתי ששמעתי את האלבום הנ"ל וג'נסיס עשו לי את זה יותר? אז ככה: ככל שאני שומעת את האלבום הזה יותר אני אוהבת אותו יותר. בפעם השניה ששמעתי אותו פתאום שמתי לב לכל מיני פרטים ו "שכבות מוזיקליות" שלא שמעתי בפעם הראשונה. ואגב התיפוף ב i talk to the wind זה אחד הדברים הכי טובים ששמעתי.כל כך מדוייק ובמקום. עכשיו אני עוד יותר אוהבת את האלבום. הרכישה הבאה- snow goose או trilogy? מה כדאי? (אני קודם רוצה להכיר את הסאונד של כמה להקות שאפשר ואחר כך להתחיל לקנות אלבומים נוספים של להקות שכבר הכרתי לכן אני לא שואלת על אלבומים נוספים של ג'נסיס או קרימזון)אהבתי מאוד (מאוד!) את הקול של גרג לייק ובא לי לשמוע אותו עוד... מצד שני ידידי הפרוגר המליץ לי על אווזת השלג שמגיע עכשיו באריזה יחד עם הספר עליו מבוסס האלבום. מה דעתכם?

begone

New member
לאור הטעם שלך

הייתי ממליץ עכשיו בהחלט על "סנו גוס", ואם אפשר - אז כדאי להתחיל את ההיכרות עם אמרסון לייק ופאלמר עם האלבום הראשון שלהם דווקא, שנקרא פשוט אמרסון לייק ופאלמר, והעטיפה שלו היא חומה עם יונה לבנה.

לעניות דעתי

אפשר פשוט להמנע מלהכיר את אמרסון לייק ופלמר..רק "תמונות בתערוכה" שווה משהו (אולי כי זה לא חומר מקורי...) והוא ממש ממש לא מייצג את הסגנון שלהם

דווקא תמונות בתערוכה?

שם נחמד יש לך, אבל טעם מוזר לאללה
מסכים איתך שבאופן כללי אי אל פי להקה שבאמת אפשר להימנע ממנה, אבל דווקא התקליט הראשון שלהם מצויין (כנראה עוד לפני שהשתן עלה להם לראש...) ועומד יופי במבחן הזמן. לגבי תמונות בתערוכה- בעיניי תקליט חלש מאוד, עדיף הביצוע הקלאסי המקורי... מה שהם לא שינו נשמע טוב, ומה שהם שינו\הוסיפו נשמע מיותר. (לטעמי, כמובן).

CallMeCavanaugh

New member
חולק על שניכם

אני דווקא מאוד נהנה לשמוע את אמרסון לייק ופאלמר וחושב ששווה לתת להם ניסיון. מה שכן, לדעתי כוחם הוא ביצירות ארוכות (אצלם זה אפילו יותר בולט מאשר אצל Yes), ולכן הייתי ממליץ להתחיל דווקא מטארקוס.

meandmeandme

New member
גם אני ממליץ על האווז

עם קצת מלח, רוטב ברביקיו.. הוא יוצא אחלה..

gunr7

New member
אני חושש שזה לא אווז

זה איש שלג למרות שהוא די דומה לברווז

למעלה