IN OUT

ל נ צ ח

New member
IN OUT ../images/Emo148.gif

IN OUT ערוץ 2 בידור תוכן התוכנית : תכנית בידור חדשה בהנחייתו של גיא פינס. התכנית תגדיר בכל שבוע את הטרנדים העדכניים בכל תחומי הפנאי ותעסוק באופנה, קולנוע, טלוויזיה, פוליטיקה, תרבות בקונטקסט הרחב והצר, ספורט ועוד. במסורת המוכרת של גיא פינס , ישמש האולפן כעוגן התוכנית כשההתרחשויות החיצוניות לו וצילומי החוץ המרובים משולבים לכל האורך, מעשירים את רמת ההפקה ומבליטים את ההשקעה הגדולה בתוכנית . שפה :עברית קהל יעד :לכל המשפחה שנת הפקה :2003

Lu Tze

New member
אני מבין שהתוכנית שכרה אותך לפרסם

אותם? באיזה שעה זה?

ל נ צ ח

New member
אותם???? ../images/Emo35.gif כי הם כנראה יפרסמו

אותי
. נ.ב - כל התחלה שמתחילים אותה מלמטה היא התחלה נכונה שלקראת התהילה * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
היום בשעה 19.15 ../images/Emo91.gif

- ביום ראשון השבוע צילמו אותי לתוכנית שהנושא שלה על <<< הפופיק >>> הבטיחו שהיום ישדרו את זאת -האם הם יעמדו במילה שלהם? נחייה ונראה - * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
צדקתי שלא, כי:

הבטיחו לי שאני אופיע היום בזאת תוכנית של גיא פינס ומתברר שלא << מתברר עובדתית שלאנשים קטנים אין מילה.נקודה. >> _____________________________________________ ~ * ~ נ.ב כל מה שעשו עושים ויעשו אנשים קטנים כאלה חסרי המילה, אם זה בעדי ואם נגדי, כעיוורים המגששים באפלה מבלי דעת, חסרי המילה שכאלה פועלים לטובתי עוצמתי ותהילתי הקרובה בעולם. וזה כי אינם יודעים את נסתרות דרכי האל. ~ * ~ שבת-שלום, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

למעלה