In GUIDANCE we TRUST

GUIDANCE

New member
In GUIDANCE we TRUST

הופעת ההשקה של הדיסק בכורה של GUIDANCE קיבלה תאריך - 2002\10\25 יום שישי הייניקן הבימה קלאב ת"א 22:30 והחגיגה תהיה גדולה ! ! ! תודה

e-shfiyut

New member
גם מוניקה סקס מופיעים באותו תאריך

אבל בבארבי. |דילמה|

כן פשוט דילמה ענקית...

DrunkGoat

New member
אממ..

יש הגבלת גיל או משו? כמה עולה כניסה? ואני רוצה להבין - מה יש לכם יותר: שירים הומואיים כאלה כמו לייבל או סטנדינג או שירים חזקים כאלה כמו פייז 3 או יו. (אממ, תקחו את זה כביקורת בונה...)

Papito

New member
ברגע שאתה אומר

על שיר הומואי זה כבר לא הופך להיות ביקורת בונה ביקורת בונה זה שאתה לוקח שיר ומנתח מה טוב ומה לא ואיך אפשר לשפר, אז להבא שתבין מה אתה כותב

GUIDANCE

New member
טוב אז אם להתייחס ברצינות...

אז בהופעות גם STANDING וגם אפילו WALLS מקבלים פן הרבה יותר קשוח... ויש מלא שירים חזקים כמו מה שאמרת וU וFUCKME וSILENCE ויש עוד שיר חדש שיהיה להופעה הזאת... אל תדאג, יהיה חם!

Papito

New member
אני דווקא נורא

אוהב את WALLS בדיוק כפי שהוא למעשה הוא השיר שלכם הכי אהוב עליי

DrunkGoat

New member
אין מה לנתח.

אני קורא לשירים האלה הומואיים בגלל שזה סטייל אינקובס כזה.. אמטיוי 2 כזה. זה לא מקורי, זה לא מחדש וזה לא מרגש.

Vsilver NJ

New member
אממ

עם כל הכבוד אחי, קודם תראה אותם בלייב ואח"כ תחליט אם השירים שלהם הומואים... כי הם בני זונות של ממש שמדובר בביצוע על במה... שום דבר בלייב שלהם לא נראה הומואי, אפילו לייבל (שקצת קישטי ומאוס גם לדעתי, אולי בגלל שחרשתי אותו יותר מדי.). יאללה עוד מעט ההופעה אני מקווה לראות שם את כל מי שאוהב את גיידנס, וכל מי שפתוח לדברים חדשים מרעננים. ככה אני מגדירה אותם.

למעלה