in bloom

SiS MaSiS

New member
in bloom

יאללה משעמם לי ואף אחד באיי סי לא מחובר אז אני אתרגם לי פה שיר :) בליבלוב! חח יאללה הופ הופ - תמכור את הילדים בשביל אוכל מזג אויר משנה את המצב רוח אביב שוב פה בלוטה מתרבה(חחחחחח טוףף) הוא האחד שאוהב את כל השירים שלנו ואוהב לשיר ביחד ואוהב לירות באקדח ששלו אבל לא יודע מה המשמעות של זה לא יודע מה המשמעות של זה שאני אומר שהוא האחד שאוהב את כל השירים שלנו ואוהב לשיר ביחד ואוהב לירות באקדח שלו אבל לא יודע מה המשמעות של זה לא יודע מה המשמעות של זה שאני אומר אנחנו יכולים לקבל עוד הטבע הוא זונה חבורות על פירות עידן רגיש בליבלוב והוא החד שאוהב את כל השירים שלנו ואוהב לשיר ביחד ואוהב לירות באקדח שלו אב ללא יודע מה המהשמעות של זה לא יודע מה המשמעות של זה שאני אומר שהוא האחד שאוהב את כל השירים שלנו ואוהב לשיר ביחד ואוהב לירות באקדח שלו אבל לא יודע מה המשמעות של זה לא יודע מה המשמעות של זה שאני אומר.. בלה בלה בלה יצא דפוק
חח חפיף העביר לי את ה5 דקות האחרונות חחח

SiS MaSiS

New member
יאללה עוד אחד on a plain

אני אתחיל את זה בלי מילים אני מסטול מרוב שגירדתי וירד דם אני אוהב את עצמי יותר ממך אני יודע שזה לא נכון אז מה אני אוכל לעשות? היום הכי טוב שחוויתי אי פעם היה שלמדתי לבכות לפי פקודה אני אוהב את עצמי יותר ממך אני יודע שזה לא נכון אז מה אני אוכל לעשות? אני במישור אין לי סיבה להתלונן אני במישור אמא שלי מתה כל לילה זה בטוח לומר "אל תצטט אותי על זה" אני אוהב את עצמי יותר ממך אני יודע שזה לא נכון אז מה אני אוכל לעשות? סחטו את הכיבשה השחורה שוב שכחה לרשום את המיקוד(?!) אני אוהב את עצמי יותר ממך אני יודע שזה לא נכון אז מה אני אוכל לעשות? אני במישור אין לי סיבה להתלונן אני במישור איפשהו אני שמעתי את זה מקודם בחלום הזיכרון שלי חזר כהגנה אני שותק ו(משו שאין לי מושג מזה) מה לעזאזל אני מנסה להגיד זה הזמן עכשיו לעשות את זה לא מובן בכלל לא לכתוב בשורות שלא יהיה מובן אני אוהבת את עצמי יותר ממך אני יודע שזה לא נכון אז מה אוכל לעשות? עוד הודעה מיוחדת אחרונה ואז אני אסיים והולך ללכת הבייתה אני אוהב את עצמי יותר ממך אני יודע שזה לא נכון אז מה אוכל לעשות? אני במישור אין לי סיבה להתלונן אני במישור אין לי סיבה להתלונן אני במישור אין לי סיבה להתלונן אני במישור אין לי סיבה להתלונן אני במישור אין לי סיבה להתלונן חחח רואים שאני לא יודעת טוב אנגלית

מצחיק קצת

הייתי בטוחה ב1000000% שלשיר קוראים on a plane ולא on a plain ולכן כשהוא אומר i´m on a plain i can´t complain התרגום הוא אני על מטוס אני לא יכול להתלונן ולא אני על מישור אין לי סיבה להתלונן

SiS MaSiS

New member
ספוקיי

משום מה דמיינתי לרגע את שלמה ארצי שר את התרגומים האלה

למעלה