Impossible Remixes

tatababa

New member
Impossible Remixes

מעוניין להיפטר מהדיסק הזה תמורת דיסקים אחרים של קיילס או כסף. מישהו מעוניין?

tatababa

New member
המממ...

אין לי שמץ, כמה היית מוכן לשלם? (באמת אין לי שמץ לגבי זה)

tatababa

New member
דרך אגב -

הדיסק כמובן חדש לגמרי. מכיוון שהוא אימפורט אוסטרלי אז הוא לא עטוף בניילון אלא רק סגור עם איזו מדבקה מוזרה כזו. המחיר המקורי שלו בחו"ל היה 11 יורו, 10 יורו נראה לי מחי הוגן (כולל משלוח)

tatababa

New member
כדי לקנות את זה בארץ אתה צריך

להזמין את זה כאימפורט דרך טאוור רקורדס. כעיקרון הדיסק באתר האוסטרלי www.whammo.com.au שרבים יסכימו איתי בין האתרים הכי זולים ברשת הוא 11.70 דולר אמריקאי שזה כעשרה יורו (ואני לא מדבר בכלל על משלוח). בגלל זה ציינתי את המחיר כעשרה יורו כולל משלוח, נראה לי מחיר הוגן.

Fever2002

New member
אם מדובר בדיסק

חדש ועוד כולל משלוח זה בהחלט מחיר סביר גם לדעתי. מדובר בגירסה עם הרמיקסים או הגירסה הישנה?

p i n g o

New member
שים לב שזה לא דיסק רגיל...

יש בו רק כמה שירים בודדים בכל מיני גרסאות... ככה שהמחיר הוא די גבוה יחסית. הנה רשימת השירים המלאה:
CD1 1. Too Far - Brothers In Rhythm House Mix Remixed by Brothers In Rhythm 2. Breathe - TNT Club Mix Remixed by Todd Terry 3. Did It Again - Trouser Euthusiasts Goddess Of Contortion Mix Remixed by Trouser Euthusiants 4. Breathe - Tee's Freeze Mix Remixed by Todd Terry 5. Some Kind Of Bliss - Quiver Mix Remixed by John Graham (aka Quiver) CD2 1. Too Far - Junior Vasquez Remix Remixed by Junior Vasquez 2. Did It Again - Razor-n-Go Mix Remixed by Razor-n-Go 3. Breathe - Sash! Club Mix Remixed by Sash! 4. Too Far - Brothers In Rhythm Dub Mix Remixed by Brothers In Rhythm 5. Breathe - Nalin And Kane Remix Remixed by Andy Nalin, Harry Cane​

tatababa

New member
נראה לי ששניכם מדברים על שני דברים

שונים. דניאל מדבר על הדיסק שיש לי - Impossible Remixes. לירן מדבר על הדיסק Greatest Hits נראה לי.. דניאל, הרמיקסים מאוד ארוכים וכעיקרון המחיר של הדיסק יוצא אפילו יותר גבוה ממה שאני מבקש למרות שאני מוכר דיסק חדש לגמרי ככה שהמחיר לדעתי סביר מאוד ואפילו זול. בנוסף, האלבום יוצא סה"כ עשרה טראקים ככה ששוב זה כמו אלבום רגיל (ועל אלבום רגיל בחיים לא היית משלם בחנות חמישים שקל). שוב, אם מישהו מעוניין - 50 שקל תמורת הדיסק הכפול (יצא רק באוסטרליה).

Fever2002

New member
יש לי רעיון לגבי

הדמי משלוח, תוכל לחסוך אותם אם מישהו יקנה מכאן יקנה את זה ותביא את זה למפגש, או שאם לא תמכור תשמיע לנו את זה שם ואז נדע בדיוק במה מדובר

p i n g o

New member
זה לא מדויק

10 טראקים חדשים זה לא אותו דבר כמו 10 טראקים שהם רמיקסים. שלא נדבר שיש רמיקסים רק ל-4 שירים מהאלבום...

tatababa

New member
אנחנו יכולים להכנס לפרטים טכניים

אם ככה ולהגיד שהאלבום הוא הוצאה אוסטרלית ככה שזה הופך אותו ליותר שווה, וזה דיסק כפול אז הופס יותר שווה וכו וכו. ככה או ככה חמישים שקל לדעתי זה מחיר מאוד הוגן (והוא עוד כולל משלוח).. שוב, זה המחיר שאני רוצה בעד האלבום - תלוי בבנאדם אם הוא מעוניין לשלם או לא. דרך אגב, הרמיקסים מעולים! להוציא שניים מאפנים - כל הרמיקסים פשוט מעולים!! בולטים במיוחד Breathe Nalin & Kane Remix שהיה חלק מ"קיילי התופעה" כשהמלצמה הולכת בעקבות קיילי בדרך לבמה לקראת סוף התוכנית, רמיקס נוסף שאולי אתם תזהו Too Far BIR House Mix שהיווה את הבסיס לפתיח של מסע ההופעות של קיילס מ-98 : Intimate And Live Tour.

p i n g o

New member
אז אלה לא הרמיקסים

מהדיסק השני של ההוצאה המחודשת של פרינסס?

tatababa

New member
הממ..

Impossible Remixes CD1 1. Too Far - Brothers In Rhythm House Mix 2. Breathe - TNT Club Mix 3. Did It Again - Trouser Euthusiasts Goddess Of Contortion Mix 4. Breathe - Tee's Freeze Mix 5. Some Kind Of Bliss - Quivver Mix CD2 1. Too Far - Junior Vasquez Remix 2. Did It Again - Razor-n-Go Mix 3. Breathe - Sash! Club Mix 4. Too Far - Brothers In Rhythm Dub Mix 5. Breathe - Nalin And Kane Remix Impossible Princess CD2 1. Love Takes Over Me 2. Too Far - Inner Door Mix 3. Did It Again - Did It Four Times Mix 4. Breathe - Tee’s Dancehall Mix 5. Tears 6. Too Far - Junior’s Riff Dub 7. Breathe - Tee’s Dub Of Life 8. Some Kind Of Bliss - Quivver Mix 9. Did It Again - Razor-n-Go Duhb 10. Breathe - Tee’s Glimmer Mix 11. Too Far - North Pole Mix 12. This Girl הרמיקסים המודגשים הם המשותפים לשני הדיסקים..

p i n g o

New member
מה אתה אומר?

עוד פאשלה של BMG??? (למרות שההוצאה האוסטרלית היא של FMR, תמיד כיף לרדת עליהם
)

למעלה