importent

diamant

New member
importent

helo some body knows how to right with a keyboard in hebru i have keyboard in hebru i think that need some softwere -- thanks

מבין במחשבים - אני לא, אבל בינתיים

קח את הקישור לאתר של דיג'י, http://www.mangal.co.il/ שיש בו מקלדת וירטואלית נוחה מאוד. הכל יחסי

Guy K

New member
בבקשה - (וטיפ לכולם)

בעיקרון התוכנה כבר אמורה להיות אצלך, אם יש לך ווינדו'ס 95 ומעלה, בדיסק של ווינדו'ס. אתה צריך לשנות את ההגדרות לעברית בהגדרות השפה של הווינדו'ס. עכשיו, אם יש לך תוכנה מלפני ווינ' 95 אתה יכול להוריד את העברית מהאינטרנט באתר של מיקרוסופט. אם יש לך 95 ומעלה, תגיד איזו מערכת ונעשה לך מדריך מפורט. באופן עקרוני זה ממש לא סיפור רציני. אגב, גיליתי שגם אחרי שהתקנתי עברית במחשב שלי עדיין לא יכולתי להשתמש בעברית בתוכנות מסויימות, כמו קאזה וכו'. הסתבר לי שההגדרות הבסיסיות של עברית הן רק לקריאה וכתיבה במעבדי תמלילים (שאינטרנט אקספלורר נחשב מעבד תמלילים לצורך העניין). כדי להשתמש בעברית גם בתוכנות "רגילות" במקום לקבל ג'יבריש, צריך להגדיר את מערכת ההפעלה כדו לשונית, ולא רק כמערכת הפעלה עם תמיכה בעברית. מבטיח שכשיהיה לי זמן אני אעשה מדריך מפורט.... גיא

az ma

New member
אז אולי אתה יכול ומוכן לעזור

ל"עוד יהודי טוב"... אני נתקל בבעיה כשאני מנסה לשלב מילים באנגלית – ה"סמן" "מסרב" לדלג מעבר למילה באנגלית ולא מתאפשר לי להמשיך את ההקלדה בעברית. נראה לי שיש איזה "טריק" שנעלם ממני... תודה מראש בשם כל מוגבלי הדו-לשוניות...

sashkashurik

New member
תלוי בהגדרות של המחשב שלך:

או שעוברים עם הלחיצה על Ctrl+Shift או Alt+shift. תבדוק את ההגדרות שלך בControl Panel של המחשב שלך!

az ma

New member
תודה, אבל לא זו הבעיה שלי

Alt-Shift does the switching from Eng to Heb all right. The problem that I'm having is that after I type a word in Eng and I switch back (Alt-Shif) to Heb, the cursor "refuses" to "skip" the Eng word (as I need to continue typing "left" past the Eng word). Rather, after I switch back to Heb, the Eng word is being "pushed" farther left. Does this make sense? For instance, if I refer to your reply, you have the words "Control Panel" in the midst of your sentence. When you were done typing the "l" of "Panel" you switched to Heb and continued typing the word של" as the continuation of the sentence. That's where I'm having the problem?​

sashkashurik

New member
Ctrl מצד שמאל של המקלדת

וShift מצד ימין עושים את העבודה! לפני שאתה מתחיל להדפיס בעברית, תלחץ על Ctrl מצד שמאל (שים לב, הצדדים חשובים!) של המקלדת, וShift מצד ימין של המקלדת, וכל הטקסט שלך אמור להתחיל מצד ימין - כיאה לטקסט בעברית! מקווה שזה יפתור את הבעיה! בהצלחה!

Guy K

New member
נכון...

בעקרון הבעיה אצלך אם הבנתי נכון היא שאתה עובר מאנגלית לעברית בלי בעיה אבל לא מיישר את הכתיבה הנכון. אם אתה רוצה להכניס מילה באנגלית לדף בעברית אתה צריך לדאוג שיישור השורות יהיה לימין ולא לשמאל. אם אתה מכניס מילה בעברית לדף באנגלית - יישר העמוד לשמאל. בכללי עושים את זה עם CTRL ו SHIFT שנמצאים בצד הרצוי ליישור של המקלדת. בהצלחה!

az ma

New member
תודה גיא וסשקה

אכן לא הייתי מודע לפעולת Ctrl-Shift אבל לא נראה שזו היתה הסיבה לבעיה. אני משתמש בMS Word והשתמשתי בפונקציה "ישר לימין" "ישר לשמאל" שזה בעצם "עושה ת'עבודה" של Ctrl-Shift. כרגע אני לא מצליח לשחזר את הבעיה ונראה לי שהפתרון של "zoti" עובד. שוב, תודה ושבת שלום!

zoti

New member
האם THIS הבעיה של YOURS

קשה לך לכתוב משפט LIKE THIS ? אם זו הבעיה שאחרי שאתה כותב מילה אנגלית במשפט בעיברית והסמן נמצא מימין למילה האנגלית ואתה רותה שהוא יהיה משמאל כדי שתוכל להמשיך לכתוב בעיברית אז הפתרון הוא פשוט להתעלם ממיקום הסמן ולהמשיך לכתוב בעיברית. המילים בעיברית ימשיכו במקום הנכון.

az ma

New member
אני "הולך" to try

את הצעתך. So let's see אם זה עובד? And so far זה נראה that it is. אז בינתיים thank you very much ואם אתקל שוב בבעיה אדע למי לפנות. תודה!

zoti

New member
ותנסה לשים סמיילי בסוף שורה אנגלית

נראה אותך עושה את זה

az ma

New member
יש!!!!!

נכון שזה בערך כמו לתפוס ת'אוזן מאחורי הראש, אבל לפחות עובד: לאחר שסיימת עם המילה באנגלית, תחזור לעברית ותקליד אות או אפילו "רק" נקודה, ת'שים ת'סמיילי ואז תחזור ותימחק ת'אות המיותרת. סכיר להניח שיש דרך קלה יותר להגיע לאוזן, אבל כשמגרד לך שיגעון... אז שילמתי לך ת'חוב?
שבת שלום

טל ר

New member
תיקון

במערכות ההפעלה 95, 98, ME, NT מערכת ההפעלה צריכה להיות Hebrew Enabled או Hebrew Localized כדי לתמוך בעברית. מערכות ההפעלה 2000, XP הן Hebrew Enabled "מהבית", ובעבורן זה רק עניין של הגדרות.

טל ר

New member
תיקון

במערכות ההפעלה 95, 98, ME, NT מערכת ההפעלה צריכה להיות Hebrew Enabled או Hebrew Localized כדי לתמוך בעברית. מערכות ההפעלה 2000, XP הן Hebrew Enabled "מהבית", ובעבורן זה רק עניין של הגדרות.

למעלה