IMPORTANT

Down in a hole

New member
IMPORTANT

אוקיי אנשים, עוד כמה ימים הולך להיותאחד מהימים הכי עצובים לגראנג', החמישי לאפריל, היום שבו קורט התאבד וליין מת. אולי אתם חושבים שזה טיפשי, ילדותי, נדוש, מטומטם או חסר משמעות (תחשבו מה שאתם רוצים) אבל לי זה חשוב. כי ליין, כדוגמא, היה אחד האנשים שהיו אלילים שלי, ותמיד יהיו, זה לא מוסיקה חולםפת, זה הנשמה שלי- הגראנג', הוא היה אליל, מלך, מקור השראה, אמונה, תקווה, הזדהות, הבנה... ולכן, אני וחברה הכי טובה שלי רוצות לעשות משהו קטן... כנראה שניסע לת"א ונעשה פינת זיכרון קטנה לליין וקורט, אני יודעת שאף אחד לא יבוא כי לרוב פה אין מסיק כח, ספונטניות וכו', אבל בכל זאת למי שיש רעיון או רוצה לבוא- אז הכי הכי הכ בכיף בעולם, האימייל שלי : [email protected] אני חושבת שזה חשוב לזכור את ליין וקורט (ואנדרו), אני חושבת שאסור לגראנג'יסטים שנשארו להיות אדישים ולשחק אותה אפתאים, ולהקדיש יום אחד בשנה לזכר האנשים שידעו מה זה אמנות ומוסיקה... אז יאללה, שלחו אי מייל, ואם לא, אז חבל... אנחנו בכל זאת נעשה איפהשהוא בת"א פינת זיכרון קטנה עם מוסיקה, גיטרות, נרות, תמונות וכו'... forget them we shall not! may they all rest in peace.....

---

אם גם אנדרו אז גם שנון הוּן.. לא להשאיר אותו בחוץ בבקשה. גם לי היום הזה מאוד חשוב ואני מאמינה שגם לעוד הרבה אנשים בפורום הזה. אני מתכוונת להעביר אותו בבית עם הרבה מוסיקה. אבל אם הפינת זיכרון הזאת תישאר אני אשמח לבוא לראות אותה מתישהו.

Hairspray Queen

New member
הלוואי שיכולתי לבואאאאא!

אבל לצערי הרבבבב אני תקועה פה בפנימיה, כך שכנראה אני אצטרך לשבת לבד, להדליק נר לבכות, ולנגן שירים של נירוונה כל היום.... והוא לא התאבד!!!!!!!!!!!! גם ליין בחמישי?... לא ידעתי...

הלוואי ויכולתי לבוא...

אבל לא ירשו לי לנסוע לתל אביב...! בגלל זה אני וחברים מארגנים משהו אצלנו באזור! וזה ממש לא ילדותי אנחנו מתכננים את זה כבר הרבה זמן...

חשבתי שהתאריך של ליין הוא סימלי...

אמרו לי פעם שלא באמת יודעים מתי הוא מת סופית, הבנתי שהוא שכב גוסס במשך השבוע שמסביב ה-5 לאפריל, אז החליטו לתת לו את התאריך הזה. זה נכון?

Cheezus

New member
אני אישית מעריכה את היוזמה

אבל לא חושבת שהייתי מוצאת את המקום שלי בזה. לי אישית, אם היום הזה נוגע הוא נוגע ברמה הפרטית והייתי רוצה את ההתייחסות שלי ליום הזה לעשות באופן אינדיבידואלי. אבל אני ממש בעד ומעריכה וחושבת שזה מצויין לכל אלה בניכם שמוצאים את הדרך הכי טובה בלעשות משהו עם אחרים שמרגישים אותו דבר. באמת כל הכבוד! מקווה שזה יצא לפועל.

למעלה