Imperial Cocktail Bar

• פותח הנושא Padod
  • פורסם בתאריך

Padod

New member
Imperial Cocktail Bar

מחד זו פרסומת גסה, מאידך הרבה שואלים וסוף סוף יש לי פלטפורמה אישית גם כן להגיש את הדברים שאני מדבר עליהם כל כך הרבה.

האימפריאל נפתח רשמית לקהל הרחב, הירקון 66 (פינת טרומפלדור) בתוך מלון אימפריאל. פתוח מ18:00, Happy Hour עד 20:00 (50% הנחה על הקוקטיילים וחלק מהמשקאות למיטב ידיעתי), קוקטיילים מושקעים, כוסות קריסטל, יש קצת אוכל (סגנון אסייתי), אנחנו מקווים למלא את הדיספליי בבקבוקים פחות מוכרים ויש בינתיים כמה אבל דווקא פחות בתחום הוויסקי שאני יודע שהוא מאוד פופולרי פה. אולי בהמשך, אם כי זה בעדיפות נמוכה. יש כוסות טעימה רציניות, יש כדורי-קרח ומדי פעם (בינתיים, כל יום בשבוע) יש אותי בין אם מאחורי הבר או כמארח מחוץ לו.

אז אם אי פעם עניין אותכם קוקטייל מסויים, משהו שקראתם, שמעתם, טעמתם איפשהו ואתם רוצים לנסות לראשונה או לנסות שוב, אני שם.
וסליחה על הבוטות והפרסום אבל אתם יודעים שאני אשמח לארח את יושבי הפורום על הבר.

Padod

New member
יש!

אני מנסה כבר שנים להשיג חסימה...קיוויתי שהפעם האחרונה בה השריתי שומן-לוויתן בלגבולין 30 והגשתי אותו עם רדבול מצומצם היתה התעללות מספקת בפרות קדושות אבל לשווא

אני ברמן.
אמרו לי שזה טבעי שיש שלושה מנהלים על עובד שכיר אחד. אז אני העובד השכיר האחד.

nukke

New member
היינו.

(לא צריך גילוי נאות, נכון? חברים של פותח השרשור, ביחסים סבבה עם אחד הבעלים, קיבלנו צ'ייסר בושמילס משהו משהו על חשבון הבית וזה)

מהמם שם. באמת. אוירה אפלולית, ועיצוב של, נו, בר של בית מלון של פעם, אבל בקטע טוב. ריהוט עץ כבד, ארטיפקטים וינטאג'יים על המדפים ודיספליי מהמם כולל בקבוק שהייתי בטוחה שיש רק לנו בבית.
מוזיקה בווליום שמאפשר דיבור. אולדי'ז כשהיינו שם.
הקוקטיילים - ליבת המקום - שווים.
לא יכולה לכתוב על המבחר, כי ביקרנו בזמן ההרצה בערב שכלל רק 5 קוקטיילים בתפריט אבל מה ששתינו היה טוב. הכל התעלה על ההיצע בברים אחרים בעיר. חלק היה טעים (נאמר הדאקירי), חלק הפיל אותנו (קרוס קאנטרי, סנגרייה קלילה ואגוזית ועוד איזה משקה מהמם עם אורז'ה ששכחתי את שמו).
חוץ מאורון גם הברמן השני ששירת אותנו בערב בו ישבנו ידע מה הוא עושה.

אזהרה לאלרגיים ולטבעונים - תשאלו מה הקוקטיילים מכילים, כי יש מוקשים.

eran735

New member

בהצלחה!

מה הסיכוי שמותר לעשן שם סיגרים? להמינגווי בטח לא היה אכפת...

אני מקווה מאוד שאוכל לקפוץ לבקר. יכול להיות ששם נתחיל את סדרת החינוך לתינוקת המתוקה והחדשה שלנו :)

Padod

New member
אפשר אבל

בגלל שמערכות יניקת האוויר לא חזקות מספיק, אנחנו מאפשרים עישון רק מהשעות המאוחרות של הלילה - בדרך כלל 23:00 או מאוחר יותר, בהתאם לעומס ולקהל הלקוחות.
אבל חוקית וטכנית מותר ואפשר לעשן במקום.

down under

New member
היה מדהים!

נהניתי מאוד להיות הראשון שמנצל את ה-happy hour שלכם.

omef

New member
בהצלחה!

אני מאלה שמבטיחים לבוא אבל לא באים... אני אפתיע עוד כמה שבועות ואקווה שתהיה שם.

למעלה