יקירתי../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif
מניסיון החיים שצברתי עד היום אני רוצה לומר לך שחשוב מאד ללמוד איך לבחור את החברים שלנו. חשוב לי שתביני שאני לא שופטת אותך או מעבירה ביקורת על הבחירות שלך, אין לי שום זכות או כוונה לעשות את זה. אני רק רוצה לתת לך עצונת קטנה ואולי גם חומר למחשבה. אני אישית כשהיתי בתקופות קשות בחיים שלי מצאתי את עצמי מתחברת לאנשים שהורידו אותי למטה. כלומר לא היה להם אינטרס שיהיה לי טוב ואצא מהבוץ אלא להיפך, היה להם רווח מהעובדה שהיתי למטה. בנוסף אני בעצמי הלכתי ומצאתי לי חברות וחברים שהיו בעצמם במצב לא טוב, לא היו סגורים על עצמם, לא התנהגו יפה לסביבה שלהם, היו בדיכאונות קשים וכו'. מה שאני חושבת הוא שחשוב שיהיו לנו בין השאר חברים שהם במצב טוב בחיים שלהם. לאף אחד לא טוב במאה אחוז. אבל יש אנשים שגם כשהם בתקופה קשה הם יודעים להיות חברים, וחשוב מכך - יש להם, למרות הקושי - אהבה חזקה לחיים ורצון שיהיה להם טוב. יש להם בתוך תוכם בסיס יציב, אהבה בסיסית ושורשית לחיים. אני לא בטוחה שאני מצליחה להסביר את הכוונה שלי. אני מקווה שלא מתפרש מהדברים שלי שלא צריך לתת צ'אנס לחברים שהם בתקופות קשות בחיים שלהם. אני פשוט חושבת שאולי את צריכה לחפש גם את חברתם של אנשים אחרים? כלומר, אני לא טוענת חלילה שהידידים שלך הם לא חברים טובים. אני יודעת שאת אוהבת אותם וחושבת שהם אנשים מדהימים. אני פשוט חושבת שחשוב שיהיו לך אנשים חזקים מסביבך. כאלה שיכולים לתמוך בך, ובעצם, קודם כל - יכולים לתמוך בעצמם. אני מאד מקווה שהבנת את הכוונה שלי.... ולעצם הענין: את שואלת איך את אמורה להגיב. ובכן, יקירתי, את הולכת להתחתן בקרוב. זאת בפירוש סיבה למסיבה! אל תתני לשום דבר להרוס לך את זה. חיכית לזה כל כך הרבה, היו כ"כ הרבה מכשולים ומוקשים בדרך. אני יודעת שזה קשה, אבל תנסי להישאר בפוקוס. לפעמים מרוב שהקשיים מלווים אותנו המון זמן - כשפתאם טוב לנו, קשה לנו לקלוט את זה, להתרגל לזה. אנחנו לא יודעים מה לעשות עם כל הטוב הזה. אנחנו לא יודעים איך לשמור עליו נוכח העובדה שדברים קשים ממשיכים להתרחש סביבנו כל הזמן למרות שלנו פתאם קורה משהו טוב. אז נכון, רצית להודיע לו על אירוע חשוב ושמח כל כך והוא, הידיד הטוב שלך, מודיע לך ידיעה מצמררת שאין לך הרבה מה לעשות איתה. זה נורא, וזה מזעזע, ואת אפילו לא יכולה להזעיק את המשטרה (את מכירה מישהו מהמשפחה שלו? אם כן אולי תנסי לאתר אותם ולספר להם? אולי הם יוכלו להציל אותו!) נסי למרות הקושי העצום לא לסטות מהענין המרכזי, והוא - שהולך להתרחש שינוי מדהים בחיים שלך. וזה העיקר. מסביב תמיד, אבל תמיד יהיו זוועות, ואסונות, וקשיים, שלך, של הסביבה הקרובה והרחוקה. החוכמה היא למרות הכל לדעת שיש תמורה לחיים. יש דברים טובים שחייבים להעריך אותם. אחרת נפספס את כל המשמעות של הקיום שלנו עלי אדמות. מחבקת אותך מכאן, יהיה טוב, שימי פוקוס על הטוב והחיובי !
לחיים, יקירתי