/tapuzforum/images/emo58.gif הגיע פרק 9 !!!

ofir1080

New member
איזה פרק מצויין!!!!!!!!!!!

כשמאהון עינה את וואיט כ"כ שמחתי!!! זה היה כ"כ מגיע לו!!!! ואיי ואיזה באסה עם באליק! הוא מת בגבורה!!

EVE Lights

New member
../images/Emo58.gif

אוף זה היה כל כך עצוב שבאליק מת

o r e l i

New member
אייזה פרק O: ../images/Emo58.gif

פרק מותתחח באלייד מת : ( כפרע עלייו אייך הוא הקריב את עצמו.. הוא האחרון שחשבתי שיקריב את עצמו.. מייקל מתחיל לא להרגיש טוב : ( מקווה שיהיה טוב... הכושי השמן מת..סוף סווףף איך שמחתיי שמהון התקשר לאישתו והכושי אמר לה שהוא מצטער.. מהון הבטיח שהוא ימצא אותו ויהרוג אוותו..וככה הוא עשה : )))) אייככ מה גרטשן מנשקת תזקן הזה? בעעע יאללה שיגיע כבר יום שלישיי חחח

banshimo

New member
תהרגו אותי אבל

קצת כאב לי על וואייט הוא לא יכל לדפוק לו כדור בראש וזהו?? למה העינויים האלה..

כדי לגרום לו לבקש סליחה מפאם..

ואם לא אכפת, וואיט הרג את הבן של מהון עם שתי יריות (לפי דו``ח הנתיחה) אז אתה רוצה שמהון יקל עליו עם יריה אחת ממוקדת באמצע המצח?? זה לא פייר..

שתי שאלות. זהירות מכיל ספויילרים..

1. הגנרל שואל את גרטשן מה שלום איימי (הבת שלה) והיא עונה לו ``אל תעשה כאילו איכפת לך``. האם ייתכן שהבת שלה היא גם שלו???? 2. מה יש לגנרל עם ליסה?? חוץ מזה חייבת לציין שנכון שבאליק היה דמות מרשעת בשתי העונות הראשונות, אבל בעונה הזאת הוא מת כמו גיבור ועל זאת שימחתי. וגם הבאסה...

זה ממש לקראת סוף פרק 9.

כשגרטשן נמצאת במשרד של הגנרל. אחרי הנשיקה הדוחה... נידמה לי שגרטשן עומדת ליד החלון כשהוא שואל אותה את השאלה הזאת..

../images/Emo58.gif

זה שבליק מת זה לא היה בכלל צפוי ועוד בדרך הזאת אם כי היו שמועות כאלה, ולגבי "וואייט" גם לא ציפיתי שהוא ימות כל כך מהר כ הוא היה מין "קלרמן" של העונה הרביעית אם כי הדמות של קלרמן בעונה הקודמת (העונה השלישית לא ממש קיימת) הדמות שלו נהייתה יותר מרכזית ובעלת חשיבות בעונה הראשונה הוא הוא רק ירה על אנשים כמו הגורילה הזה ואולי הוא יחזור מי יודע... ואגב למה בעונה הקודמת (כן קודמת) הוא רק הראה פתקים לסיני הזה ובקושי דיבר אולי רק בסירה ובמעבדה בפרק האחרון של העונה וגם הכינוי שלו בסדרה היא "איש הפתקים" ורק עכשיו יודעים את שמו.

לגבי 1 ../images/Emo58.gif

כנראה שהוא אכן אבא שלה. אחרת אין לו סיבה לשאול עליה ואין לה סיבה לענות לו מה שענתה. ונראה לי שהיה לו גם משהו עם ליסה, או לפחות לליסה יש משהו אליו. איך??? בעעעעעעעע

N21A

New member
../images/Emo58.gifהיה פרק מעולה!

היה עצוב כשביליק מת! סוף סוף נפטרנו מהוואיט המגעיל הזה. מה לעזאזל הקטע עם גרטשן? היא חזרה לחברה או שהיא משקרת לגנרל?

למעלה