/tapuzforum/images/emo58.gif הגיע פרק 9 !!!

אכן!

יש אתר שממנו ניתן להוריד את כל הסדרה וזה מתעדכן בפרקים החדשים.. ובו אני תלוי.

יונתנטן

New member
שזה ירד לך תגיד לי עם סוקרה מת

בסדר? עדיף במסר כי אני לא נכנס לפה הרבה

תום116

New member
../images/Emo58.gif

פרק פשוט קטלני. הכושי סוף סוף מקבל את מה שמגיע לו, מהון ממש אימלל אותו ובסוף גם השיחת טלפון, הקטע הזה היה מרגש. באליק מת- ואוו, לא צפוי בעליל. אם לומר את האמת, בכל שאר העונות לבליק היה תפקיד הרבה יותר מרכזי ובעונה הזאת הוא קצת מיותר לטעמי...בכל מקרה, עדיין חבל. איתותים ראשונים מהמחלה של מייקל. בסופו של דבר די החליקו את זה אחרי שהוא ישר התאושש, אבל המסר ברור והמחלה של מייקל רצינית. גרטשן- גם בגזרה הזאת מעניין מאוד פרק פשוט טוב! מהפרק ה-5 בערך העונה הזאת פנטסטית!!!

/tapuzforum/images/emo58.gif אין צורך להזהיר יש בכותרת

מה שקרה זה שלגרטשן יש שני אופציות או לחזור למייקל (שלפי דעתי היא לא מאמינה שהוא מת) עם מידע מעודכן שנשאר יום אחד לפעול. או בהנחה שהיא מאמינה שהוא מת להשאר עם החברה ואז הכל פתוח! מתחחחחח.

ronaldiniho3

New member
../images/Emo58.gif פרק עצום!

אחרי הפרק הקודם האדיר, מגיע הפרק העוד יותר טוב ומותח הזה... סוף סוף הכושי הזה קיבל את המגיע לו, ובאליק
מעניין מאוד מה שהולך עם גרטשן, וכמובן בגזרת סקופילד וכל מה שקורה לו...

OTH 7

New member
די...!!!!...נמאסס כבר פרק 9

הסדרה הזאת הורגת אותי ....אייןןןן עליההה איזה פרק איזה פרק..!!!! לגבייי מייקל והמחלה שלו.ו..1000000 אחוז רגע לפני הפריצה הוא יעמוד למוות...ובכלל הפרק הזה הלךךך לכיוון אחר לגבי מותו של בליק ממש לא צפוי ואפילו די מפתיע...בקטנה אבל לא הרס.גרטשן-כול כךך צפוי שהיא לא הייתה יורה בו ועם הסדרה הייתה ממשיכה לעוד עונה אז מאהון לא היה הורג את וויט...בגלל שזה העונה ההאחרונה...אז כול האקשןן מתרכז בפרקים די ראשונים 5-9..ושמורים את האאקשןן מפרק 13..ככה

naty3

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה שהגנרל נישק את גרטשן! הוא כזה מכוער... אבל הפרק היה מעולה! אהבתי את הקטע עם מהון ו-וויאט-הוא הפיל אותו למים כמו כלום. בשביל מה הוא לקח איתו אקדח?

כי כנראה שהוא רצה לירות בו

ואז הוא יפול למים. אבל אז וואיט אמר למהון ``אני ואתה, אנחנו אותו הדבר`` ואז מהון נתן לו את הדחיפה. האמת שזה מוות הרבה יותר קשה כי זה בטביעה.. לאומת כדור בראש שמימנו מתים מיד..

tamarhp

New member
הפוך ../images/Emo58.gif

איך גרטשן נישקה את הגנרל? הוא כזה מכוער!!!

naorhhh

New member
../images/Emo58.gif

שמעו היה הפרק הכי יפה בכל העונה זה היה מותתח וביכלל איך שבלאיק מת הוא יצא מזה גבר ראיתם איך הוא היסתכל על המים ליפני שהם הגיעו..

היה יפה

ידעתי שמשהו קיצוני יקרה עם בליק, קצת מוזר שפתאום הוא מתחיל לפתח שיחות מוזרות על החיים... אין ספק דמות מעולה, משוטר רע, לפחדן עלוב ואנוכי, ובסוף היה מוכן למת כדי לעשות דבר אחד טוב בחיים שלו. חבל שלא השאירו אופצית חזרה, בכל זאת הוא היה איתנו מהעונה הראשונה, והוא אחד הדמויות המעניינות לאורך הסדרה.

למעלה