/tapuzforum/images/emo24.gif

/tapuzforum/images/emo24.gif

ד``ש לאוהב/tapuzforum/images/emo57.gif . מה קורה? תגידי למדת גם רייקי? פשוט כי משלבים היום את זה ואני מתעניין בתחום כבר מזמן. (פעם גלשתי כאן בכינוי אחר שכבר שכחתי מה היה שמו כי לי הרבה:)

אני סתם גלשתי פעם כאן

בתקופה שסיפרת שאוהב נולד. הכינוי הקודם שלי לא זכור לי כי החלפתי הרבה כינויים אני שזה היה עוגי או משהו דומה. אז בקשר לרייקי, למדתי רייקי ומציעים לי להמשיך וללמוד הילינג אז שאלתי מה ההבדלים באופן כללי כי אולי זה לא יוסיף הרבה ואולי כן, כי זה לימודים יקרים במכללה. מבחינת רייקי אני לא מרגיש אנרגיה בידיים אז אין לי חשק להתמיד בהנחות הידיים לטיפול והתפתחות עצמית. אם אלמד הילינג אצל אותה מורה אז זה אומר שעדיין לא אצליח להרגיש אנרגיה בידיים שלי? כי אולי מורה אחרת כן תצליח לפתוח את הצ`קרות שלי כדי שתזרום בידיים שלי אנרגיה מוחשית. אני חסום חזק אנרגטית אז אולי צריך מורה או שיטה אחרת כדי שלא אשקיע במורה הלא נכון כי הילינג זה לימודים יקרים. תגידי, אחרי הרייקי הרגשת זרימה בגוף לידיים? או שרק בהילינג הצלחת לחוש משהו? בהילינג מקבלים טיפול מהמורה או שלא? אני צריך המלצות על בעלי אנרגיה חזקה כדי שיעזרו לי לפתוח את הצ`קרות ואני לא יודע אצל מי ללמוד ולהצליח. איך מקבלים המלצה אמינה? מי הם החזקים בארץ שיצא לך לבדוק שבאמת יש להם יכולת אנרגטית חזקה ? /tapuzforum/images/emo132.gif

למעלה