יאי
חזרתי מהגלות בדיוק בזמן
העיסוק העיקרי בחיי כרגע: מעבדה. או ליתר דיוק לנסות לנקות חלבון ספציפי אחד שמוכיח כסרבן מאוד. הניסיון הרביעי בדרך.
הסדרות שראיתי בימי הקיץ היבשים: רואים שעברתי ליוטיוב במשרה מלאה כי אני עכשיו באמצע העונה החמישית של הבית הלבן, ולקראת סוף הרביעית של מיי ליטל פוני. אז למעשה נשארתי תקועה בשתי הסדרות האלה השנה בלי ממה להשלים יותר מדי דברים חדשים.
הסדרות שהשלמתי במשך השנה (האם ממה שתיכננתם): כאמור, לא השלמתי יותר מדי ממה שתכננתי, אבל הפיד יוטיוב שלי גדל מאיזה 80 ערוצים שנה שעברה לקצת יותר מ-130 השנה
. מה שכן הצלחתי זה Broadchurch ו-Black books. לא הגעתי עדיין לאחרות. אבל כן הספקתי לצפות פחות או יותר ב75% מדוקטור הו מההתחלה
.
הסדרות שאני רוצה להשלים: אותו דבר כמו שנה שעברה בערך - סדרות נטפליקס למיניהן (Orphan black, OITNB, House of cards), Arrow, ובמקום Suits שכרגע לא ממש מתחשק לי נכנסת Scandal, למרות שאני ממש לא ששה לראות עוד סדרה של שונדה (וכאילו הייתי צריכה עוד סיבה היום ראיתי שהיא כתבה את 'יומני הנסיכה 2' שאשכרה הדחקתי לגמרי שראיתי בעבר ואז נזכרתי היום במהלך הסרט שכבר ראיתי אותו והוא היה כל כך גרוע וזה כנראה למה לא זכרתי שזה קרה) - שנכנסה לרשימה לפני בערך חודש וחצי כשחברה של אחותי אמרה לי שחובה, ואני סומכת עליה. לסמויה אני אגיע בעוד כ-20 שנה.
הסדרה שבא צפייה חוזרת: בליזי בנט אני הולכת לצפות במהלך החג השני. באפי אני רואה בצ'יפסר ודוקטור הו ראיתי כאמור פעם נוספת בערך. אז נשארתי רק עם חשק לצ'אק
.
הסדרה שאני הכי מחכה שתתחיל (או חיכיתי): פרנטהוד ומינדי
הסדרות החדשות שאני מתכנן לראות: לא תכננתי להתחיל שום דבר כי יוטיוב, אבל בסוף נראה שהתחלתי Selfie כי קארן גילן מדוקטור הו.
סדרות שנטשתי (או מתלבט): רבנג', בהתלבטות (אבל זה לא יקרה).
ביטול/סיום כואב מהשנה שעברה: לא זוכרת
יאי על תוספת יוטיוב!
סרטון שראיתי ובא לי לשתף: זה לינק לפלייליסט כי הוא כל כך מושלם. קארי הופ פלטצ'ר עושה באוקטובר Letters to autumn כהמשך לסדרת המופת של אמילי דיאנה רות', Letters to July. אני נהנית מכל רגע והם קצרים ממש ושווים את זה:
https://www.youtube.com/playlist?an...eKiQJQ-LrziNAloIyyhYevFhR&src_vid=2C7UbF0uQAA
ערוץ היוטיוב שמצאתי לאחרונה: In Earnest - סדרת רשת של אחד המחזות החביבים עליי, The importance of being ernest. עדיין לא החלטתי 100% לגביה, אבל אני כל כך אוהבת את הסיפור, ובינתיים הם מצליחים איתו לא רע (גם אם הפרקים מעט ארוכים מדי לפעמים), אז יאי.
הוולוגר שאני קצת אובסיסיבי אליו: חוץ מקארי שצויינה לעיל, גרייס כמובן.
ערוץ היוטיוב שאחרים צריכים להכיר: Zoë Hatorlock המופלאה. איך יש לה פחות מ-2000 סבסקרייברס זה עדיין נשגב מבינתי.
ערוץ היוטיוב שנטשתי (או מתלבט): מתלבטת לגבי טיילר אוקלי, כי הוא מתחיל להרגיש לי אפילו יותר שיווקי מהאנה הארט. נטשתי כמה השנה (עם 130 ערוצים נהיה קשה יותר להיות סנטימנטלית
), אבל לא זוכרת שמות ספציפיים.
כמות הערוצים אליהם אני מנוי כרגע: 131 בדיוק.
הסרט האחרון שראיתי: 'יומני הנסיכה 2', כאמור לעיל.
הסרט שעוד לא ראיתי ואני ממש רוצה: If I stay. ובטח עוד כמה דברים שאני לא זוכרת עכשיו.
כמה זמן ביזבזת על סדרות, ע"פ MyEpisodes? שישה חודשים, 3 שבועות, 4 ימים, 5 שעות ו-33 דקות. חבל שזה לא סופר גם יוטיוב
.
צילום של הקלנדר שלי ב-MyEpisodes, אוקטובר 2014: (חבל שגם זה לא סופר את יוטיוב
)
היום הכי שווה אצלי בשבוע: שישי, כי פרנטהוד זה החיים
משהו נוסף? זה מה שעשיתי במקום לשטוף כלים. אני בנאדם מבוגר ואחראי
.