../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

V e n e r a

New member
אמן ויוצר מוכשר, שיריו ישארו לנצח!

מחווה: "גבר נבגד" אבי ביטר נתתי לך מלב אוהב מה שרצית היית מלכה בניתי לך בית שלם וכל מה שנפשך חשקה שיחקת אותה אישה טובה מה לי עשית כפויית טובה את מבלה עם גבר זר איך זה ליבך כל כך אכזר שרפתי לי את הלב אישה ואת הנשמה אין בעולם מילה שתביא לי נחמה השפלת אותי אישה רמסת גם את כבודי ואיך יכולת אישה לבוא למיטתי אוף אוף אוףף הבאתי לך אל המיטה קפה שחור כמו שאהבת היית יפה כמו נסיכה קניתי לך מה שחשקת שיחקת אותה אישה טובה מה לי עשית כפויית טובה את מבלה עם גבר זר איך זה ליבך כל כך אכזר

Roobie

New member
ערב הוקרה - חברים שרים אבי ביטר

שאכטה / אבי ביטר אוי כשאני לוקח שאכטה אז אני שוכח מצרות אוי כשאני לוקח שאכטה הלוואי ממאג'ה העולם נראה ורוד אוי כשאני לוקח שאכטה הלוואי ממאג'ה העולם נראה ורוד אוי כשאני לוקח שאכטה אז אני שוכח מצרות אוי כשאני לוקח שאכטה הלוואי ממאג'ה העולם נראה ורוד אוי כשאני לוקח שאכטה הלוואי ממאג'ה העולם נראה ורוד - הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הנה הסיבוב אליי מגיע ותורי הגיע לעשן אז תתקרב אחי אני לא מגיע הלוואי ממאג'ה כי את הבקבוק אני אוהב אז תתקרב אחי אני לא מגיע הלוואי ממאג'ה כי את הבקבוק אני אוהב הנה הסיבוב אליי מגיע ותורי הגיע לעשן אז תתקרב אחי אני לא מגיע הלוואי ממאג'ה כי את הבקבוק אני אוהב אז תתקרב אחי אני לא מגיע הלוואי ממאג'ה כי את הבקבוק אני אוהב אז תתקרב אחי אני לא מגיע הלוואי ממאג'ה את הבקבוק אני אוהב - הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי - הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי - הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי הלוואי ואי ואי ואי ואי ואי!

Sea Urchin

New member
ומה דעתכם על זה?

אלהים לך לא יסלח \ אבי ביטר ================ על כל דימעה שלי את עוד תבכי עד לדמעות בגלל מה שעשית אני שונא ת'אהבות עשית הרבה דברים שלא עושים גם השונאים אולי אותי נצחת אך בשמיים יש אלוהים עשית הרבה דברים שלא עושים גם האויבים אולי אותי נצחת אך בשמיים יש אלוהים איך אהבתי רק אותך אני אף פעם לא ישכך* שאלוהים לך לא יסלח מה עשית לא אשכך אני כבר לא אוהב אותך שאלוהים לך לא יסלח ועכשיו שהוא איתך הגורל צוחק רק לך שאלוהים לך לא יסלח הייתי כמו מסכן בגלל האהבה הזאת עשית מה שרצית ולי כאב ברגשות מאלוהים ביקשתי שישלם לך על הכל גם חברים אמרו לי יום יבוא והיא תסבול מאלוהים ביקשתי שישלם לך על הכל אמרו לי חברים יום יבוא והיא תסבול איך אהבתי רק אותך אני אף פעם לא ישכך שאלוהים לך לא יסלח מה עשית לא אשכך אני כבר לא אוהב אותך שאלוהים לך לא יסלח ועכשיו שהוא איתך הגורל צוחק רק לך שאלוהים לך לא יסלח *פרענק נשאר פרענק

gavrik

New member
יש דברים שפשוט לא צוחקים עליהם

זה לא אחד מהם ../images/Emo6.gif

wakka1

New member
תצחקו תצחקו

בסוף הוא יהפוך לנכס לאומי כמו כל אמן חרא שמת עני וחולה, והילדים שלכם יעשו עליו בגרות בספרות בניתוח השירים שלו. קיבינימט אני מקנא בהם.

Cobe Anan

New member
די! זה נוראי..

אמן כל כך מוכשר, יוצר מדהים.. הרשויות מתנכלות לו כי הוא ממוצא מזרחי..../images/Emo57.gif כל כך עצוב שבישראל של שנות האלפיים עדיין קיימת גזענות שכזו../images/Emo4.gif כמה עלילות שוא, כמה זיופים.. האיש הגיבור הזה עמד בהכל בכזאת גבורה.../images/Emo220.gif אנחנו מפסידים פה את אחד מגדולי האומה!../images/Emo104.gif אם זה היה אריק איינשטיין או שלום חנוך, כבר היו מוצאים לו פיתרון נוח..../images/Emo130.gif אני מתבייש בהיותי אזרח במדינה כזאת.../images/Emo14.gif יום שחור למדינת ישראל. ../images/Emo6.gif

LightbuIb sun

New member
מניאק !

הוא וכל החמולה שלו אכלו במסעדה שאני עובד בה, קיבלו חשבון של יותר מ-1000 ש"ח, והוא פושט רגל???? טוב נו, כנראה זה התבטא בטיפ... מניוק. טוב נו , זה לא כאילו פעם היה לו סיכוי שחור

GMN

New member
נו מה אתה רוצה?

הוא חוסך עכשיו. בד"כ הוא מוציא 1000 ש"ח רק על מנה ראשונה. לא כולל שתיה.

למעלה