../images/Emo29.gifUnder The Moonlight../images/Emo29.gif

The Girl Who

New member
../images/Emo29.gifUnder The Moonlight../images/Emo29.gif

שאלה לי אליכם. מה דעתכם על השיר Under The Moonlight, כשיר שלא נכתב ע"י מישהו מהלהקה, ובכל זאת הוכנס לאלבום (ועוד ברגע האחרון. בהתחלה הוא לא הופיע ברשימת השירים)? האם הוא מפריע לרצף השירים, או דווקא כן משתלב בסגנון האלבום ובצליל החדש של טראוויס? אני אשמח אם תשתפו את דעתכם, לא קיימנו הרבה דיונים על האלבום עד עכשיו... לי אישית השיר עוד מההתחלה טיפה הפריע לרצף של השירים ולא מאוד התחברתי אליו. ייתכן בגלל שהוא לא נשמע לי מאוד טראוויסי, שכן סוזי האג כתבה אותו. יש משהו מאוד מתקתק במילים. יותר מדי מתקתק אולי...למרות הביצוע הכן מוצלח של השיר, וכמובן הקול המדהים של פראן.

graceless lady

New member
הממ...

אני בהחלט מסכימה שהוא לא הכי טראוויסי בעולם... וכן אפשר לקלוט בקלות שאישה כתבה אותו (ועוד אחת שבטח חלמה על חדי-קרן וורודים ופיות כשהייתה קטנה...../images/Emo204.gif). אבל מצד שני זה נורא נחמד שטראוויס כוללים עוד יוצרים באלבומים שלהם, כי בדרך כלל הכל בנוי על שירים שפראן כתב. אולי הוא קצת חורג מהמסגרת או מהתדמית של הלהקה אבל אני אוהבת אותו (למרות שאני לא בעד קיטש, והשיר הזה בהחלט מלא בו), הוא נותן רעיון קצת שונה ולא רק את הדעה והמבט ה"גברי" על מערכות יחסים. (סורי, פשוט מחר יש לי בגרות בספרות מחר ואחד הנושאים הוא מגדר (נשיות וגבריות) בראי הספרות). ובסופו של דבר הוא מחבר אותי אל הילדה הקטנה שבי, שעוד חולמת על נסיך בשריון נוצץ ועל סוס לבן,,,

The Girl Who

New member
תודה על הניתוח...

אני חושבת שהענקת לי נקודת מבט חדשה על המילים של השיר.../images/Emo13.gif אני מודה שלא התעמקתי בו מספיק...המילה LOVE שחוזרת הרבה פעמים בפזמון, נראתה לי מעט מעושה, ואכן הוסיפה הרבה קיטש לשיר. אני לא בטוחה שאוהב את השיר עכשיו יותר..אבל המממ בהחלט גרמת לי לראות אותו קצת אחרת. לגבי הכנסת שירים של יוצרים נוספים לאלבום, יש משהו באמת נחמד בזה, אך לא כאשר השיר חורג ממסגרת האלבום וקוטע את הרצף. אמנם במקרה הזה, דווקא השיר די בנוי כמו שאר השירים באלבום, וטראוויס כן השיגו לו צליל יחסית דומה. ובהצלחה לך בספרות.../images/Emo140.gif הנושא שלי במורחב היה ארס פואטיקה.

למעלה