../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifשרשור נבחרי הילדים!

נוי למה את שונאת את סינגריה הם אחלה!

כמו שכמה בנות אמרו פה הגיים בויז השנה נעלמו אבל שנה הבאה בע"ה יחד עם הדיסק השני הם יחזרו ביג טיים ויזכו בכוווווווווווווווווווווווולללללללללללללללללללללללללללללללללל הפרסיםםםםם

../images/Emo25.gifאוקקיי!

אני לא שונאת את סינרגיה,, כשחושבים ל זה ,,הם באמת טיפה נעלמו השנה../images/Emo10.gif אבל בתור מישהי שאוהבת אותם, ציפיתי שהם יזכו! הם לא זכו,התאכזבי,נעצבתי, ואמרתי את זה לא כי אני באמת שונאת סינרגיה.. אלה כי הם עקפו את הלהקהה שאני הכי אוהבתת ביקום הזה,קפיש?!? אני לא שונאת את סינרגיה,, אני פשוט אוהבת ת'בויז יותר! וחוץץ מזזה,,אם הייתי שונאת את סינרגיה?! ז-כ-ו-ת-י ! אבל אני לא ..יש להם שירים יפים ואני אוהבת אותם,, לא כל כך אבל ככה ככה,,:)

צודקתת....גמאני התאכזבתי אבל חפיף:]

סכ"ה תחרות של ילדים P: בפרסי הע"מי התאכזבתי באמת קשות שהם אפילו לא היו מועמדים לאב אותך 3>

../images/Emo20.gifמה זה כוס אמא של סינרגיה??

אתן עיוורות או משהו ?, לגיים בויז לא היה מגיעע ליזכות ! למה? כי הם לא עשו כלוום בשנה הזאת הם נעלמו , הגייע לסינרגייה ליזכות פי1000 ולכן הם זכו ! הם השקיעו הוציאו דיסק , התאמצו הגיים בויז? נעלמו ! הברה קדברה! זהוו !@ אנני אמרתי את שלי !

חן XD

New member
../images/Emo221.gif צודקת אבל .. עדיין הם השתתפו

בתחרות.. קיצור הבנות שמעריצות את הבנים לא הצביעו מספיק ואת סינרגיה מעריצים גם בנים גם בנות את הגייםפ בויז מעריצות רק בנות

למעלה