../images/Emo109.gif היי, איך היה הפרק../images/Emo35.gif

• פותח הנושא cmpo
  • פורסם בתאריך

cmpo

New member
../images/Emo109.gif היי, איך היה הפרק../images/Emo35.gif

היי אני חדשה כאן, ואני מניחה שכולם חדשים... ../images/Emo8.gif אני מור, בת 16... אז איך התרשמתם מהפרק הראשון../images/Emo35.gif אני התרשמתי לטובה... בינתיים יש הרבה למה לצפות... אבל בכל זאת לא הבנתי ממש את הסוף, מה בדיוק היה מרוח על הכביש../images/Emo35.gif גופות../images/Emo35.gif שתהיה צפייה נעימה ../images/Emo24.gif

Agenst the wind

New member
בעיקר עורבים מתים היו על הכביש...

אבל גם חיות אחרות- הצבי שנכנס מתחת לגלגלים של האוטובוס (סיוט של כל נהג שנוהג ברמת הגולן) רץ במקביל לאוטובוס (בהתחלה) בגלל הפיצוץ...

האמת פיילוט די בינוני

בסדרות דרמה/מתח אני מצפה או לקצב רצחני כמו של "24" "נמלטים" שהרבה אירועים קורים ונוצרת ציפייה לפרק הבא, או מנגד לקצב איטי כמו של "הסמוייה" למשל אבל במקרה כזה לדיאלוגים מעניינים ולהתעמקות סביב הדמויות. בפיילוט של "יריחו" לא היה לא מזה ולא מזה. זה סתם הזכיר סרט אסונות טיפוסי וזה ז'אנר שאני לא כל כך מתחבר אליו. כל מקרה, אני לא מתכוון לוותר על הסדרה כי בכל זאת עושה רושם שזה עוד יכול לקבל תאוצה ולקבל כיוון קונספירטיבי מעניין. נקווה לטוב בהמשך...

אלו היו עורבים, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

שמתו מהחומר הרדיואקטיבי של הפצצה. ../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif הפרקים הבאים בהחלט מבטיחים! ../images/Emo140.gif

lordof the

New member
סתם שאלה כללית - למה הסדרה נחשבת מדע בדיוני ?

לא ראיתי שום דבר בדיוני עד עכשיו, והסדרה לא מציגה תסריטים שלא קרו כבר

פצצת אטום בארה"ב?! ../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

לא בדיוני עד כה? ../images/Emo3.gif חח.. ../images/Emo24.gif

lordof the

New member
מה ??

מה הקשר לאמריקה ?? היו כבר בעולם פצצות אטום ! מה זה משנה "איפה" ?? שים לב למושג "מדע בדיוני". זה לא מדע בדיוני. לכו אתם תדעו..

lordof the

New member
ואגב, לפי ההגיון שלכם, גם 24 מדע בדיונית

גם שם היתה פצצת אטום.

נמ, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ב-24 רק פרק אחד מתוך 24 פרקים עסק בפצצת אטום שנפלה בארה"ב, רוב הסדרה עסקה במתח. ביריחו - כל הסדרה עוסקת במתח וסובבת סביב הפצצה... לכן זה מד"ב ומתח. אבל זה באמת משנה איך מגדירים את הסדרה? ../images/Emo12.gif

lordof the

New member
בכלל לא משנה לי, סתם רציתי לדעת

פשוט הציקה לי התגובה שלכם, כאילו אני לא יודע שלא היתה הארה"ב פצצת אטום.. בקטנה, העיקר שהסדרה תהיה טובה

א ו ר3

New member
לדעתי זה דווקא יכולהיות ריאלסטי

פצצות אטום זה לא דבר בדיוני בכלל... גם היו אומרים לך לפני ה11/9 שזה מה שיקרה בניו יורק היית חושבת שזו איזה סצינה מסרט אסונות אמריקאי...

אבל... ../images/Emo58.gif!!!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ההודעה מכילה ספוילר לפרקים היותר מתקדמים של הסדרה!!! ../images/Emo58.gif בהמשך מגלים שבערך 15 פצצות אטום נפלו בארה"ב. דבר כזה הגיוני אחרי אירועי ה11 בספטמבר? האבטחה בארה"ב הכפילה את עצמה, רק תחבולה ענקית [כמו שמתגלה בפרק האחרון! ../images/Emo12.gif] תסביר 15 פצצות אטום בארה"ב! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

slayer510

New member
פרק ענקקק!!

וואיי, איזה סדרה מעולה!! אני מת כבר לראות את הפרקים הבאים!!

למעלה