מצאתי כמה וכמה תמונות מאוד יפות, ומכיוון שהשרשור שלי לא קופץ יותר, אעלה אותן כאן. תהנו
A AliceW New member 28/9/05 #1 ../images/Emo99.gif מצאתי כמה וכמה תמונות מאוד יפות , ומכיוון שהשרשור שלי לא קופץ יותר , אעלה אותן כאן. תהנו
../images/Emo99.gif מצאתי כמה וכמה תמונות מאוד יפות , ומכיוון שהשרשור שלי לא קופץ יותר , אעלה אותן כאן. תהנו
B blackspot on the sun New member 28/9/05 #9 ציירתי אותה פעם ../images/Emo13.gif אני מת על השירשורי תמונות שלך...האוסף שלי גדל מפעם לפעם, המישכי כך
ציירתי אותה פעם ../images/Emo13.gif אני מת על השירשורי תמונות שלך...האוסף שלי גדל מפעם לפעם, המישכי כך
A AliceW New member 28/9/05 #6 ../images/Emo2.gif או, חולצות הסאטן האלו! מה היה לה עם סאטן בתקופת ג'אגד?
A AliceW New member 30/9/05 #11 ../images/Emo9.gif עוד כמה תמונות נורא נורא יפות שמצאתי, שהחלטתי להקדיש למורן, כי הוא היחיד שמעריך את השרשורים שלי!
../images/Emo9.gif עוד כמה תמונות נורא נורא יפות שמצאתי, שהחלטתי להקדיש למורן, כי הוא היחיד שמעריך את השרשורים שלי!
O o0Invisible0o New member 30/9/05 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif אני מעריכה בשקט.
A AliceW New member 30/9/05 #17 ../images/Emo133.gif../images/Emo35.gif הגיע הזמן לצאת אל העולם, איילת
A AliceW New member 30/9/05 #13 ../images/Emo18.gif יש לי בהחלט אתגר, אני בטוחה שהשיער הזה באורך מטר!
R Rוית New member 30/9/05 #18 בהנחה שלא ימאס לך קודם ../images/Emo8.gif גם אני אוהבת את השירשורי תמונות שלך, המשיכי כן