גשם אמיתי...שוטף...טיפות ענקיות (חחחחחח) איזה ריח.....
נ נשית~37 New member 5/11/02 #1 ../images/Emo99.gif גשם אמיתי...שוטף...טיפות ענקיות (חחחחחח) איזה ריח.....
ק קרן אור לי New member 5/11/02 #5 כן כן גשם זלעפות וואוו ואני שלחתי את הילדים עם קצר!!! רצה לבית הספר לתת להם בגדים ארוכים ומטריה!!
T tot15 New member 5/11/02 #7 גשם גשם משמים כל היום טיפות של מים טיף טיף טף טיף טיף טף מחאו כף אל כף טיף טף טיף טף מחאו כף אל כף
S sahr12 New member 5/11/02 #9 כן גשם......הייתי בחדר ישיבות עם מישהו שיורק כשהוא מדבר.......חחחחחחחחחחחח טוב, איפה היינו??? אה, בטסטים
כן גשם......הייתי בחדר ישיבות עם מישהו שיורק כשהוא מדבר.......חחחחחחחחחחחח טוב, איפה היינו??? אה, בטסטים
מ מרי-לו New member 5/11/02 #11 תגידי... כל ההבטחות שלך מתקיימות? כי אתמול הבטחת לי שתורידי לי גשם... מתי הוא יגיע לכאן? הגשם אני מתכוונת
תגידי... כל ההבטחות שלך מתקיימות? כי אתמול הבטחת לי שתורידי לי גשם... מתי הוא יגיע לכאן? הגשם אני מתכוונת
פ פנטום הצט New member 5/11/02 #13 הוא הגיע עכשיו אלי... יאללה שישטוף את הזכרונות שהיונים משאירים לי במרפסת...
נ נשית~37 New member 5/11/02 #14 כל ההבטחות...../images/Emo8.gif אצלנו הפסיק לקצת...לדעתי, הוא בדרך אלייך....אולי יקח לו קצת זמן כי יש סופות בדרך...ןאבנים ועוד כמה מכשולים...אבל בסוף יגיע גם אלייך...
כל ההבטחות...../images/Emo8.gif אצלנו הפסיק לקצת...לדעתי, הוא בדרך אלייך....אולי יקח לו קצת זמן כי יש סופות בדרך...ןאבנים ועוד כמה מכשולים...אבל בסוף יגיע גם אלייך...