--->

../images/Emo210.gif לא ממש אהבתי

גמישות זה יופי, אבל גם צריך לדעת לרקוד ולהופיע עם כוריאוגרפיה טובה.. :)

Carmel116

New member
מהה?

הכוריאוגרפיה מ ד ה י מ ה!! ברמה גבוהה מאוד מאוד מאוד!! אחרת הריקוד לא היה בכלל מגיע בכלל ל hell of fame (במקור זה משם) והבנות הכיי יודעות לרקוד.... והכי מרגשות בעולם...........!!!

toto41

New member
הקטנה כל כך רזה!!!!

חוץ מזה שלא אהבתי את הכריאוגרפיה

../images/Emo80.gifגם אני לא התלהבתי../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif.

זה יופי שהן רזות, רגליים ארוכות וקווים מפה ועד לא יודעת איפה, אבל הן נראות כאילו הן שתיהו נשברות עוד שנייה... כמעט ואין להן כח. ובאמת, גמישות הלוואי עליי, אבל כמו שנערת התות אמרה, גמישות זה לא הכל
..

Swap Meet

New member
אני גם באותה דעה../images/Emo54.gif

שהריוקד הזה סתמי מבחינת הכריאוגרפיה וגם מבחינת הרקדניות. הרזון שלהן מגעיל אותי וחוץ משהן יודעות למתוח את הרגל ממש גבוה לא ראיתי שום נשמה בריקוד שלהן.

אוגם

New member
אני לא כל כך אהבתי את זה...

זה שהן רזות וגמישות זה טוב אבל לא היה להן נוכחות. הן לא מילאו את הבמה בנוכחות שלהן וכמעט ולא היה להן רגש. זה היה פשוט משחק טוב, לא ריקוד. והן נראו כאילו אין להן החזקה של הגוף בכלל...או שזה פשוט הרזון שלהן. יומטוב

גם אני לא אהבתי את זה.

נכון, יש להן גמישות לא נורמלית. נכון, יש להן קווים ארוכים בטירוף. אבל בעיניי הן בכלל לא רוקדות. כל מי שראיתי בסרטון הזה היה אך ורק תרגילי גמישות. אז היא יודעת להרים את הרגל, מה הלאה? ואני גם מסכימה עם הקטע של הכוח, הן נראות כאילו אם רוח הייתה עוברת לידן, הן היו עפות לצד השני של הבמה
וד"א, ממש אבל ממש לא אהבתי את הרזון שלהם. בעיניי רזון כזה זה מוגזם ומגעיל.

למעלה