גלי פה!!! והיא שלי!!! ורק שלי!!!
ד דללה New member 7/8/07 #1 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גלי פה!!! והיא שלי!!! ורק שלי!!!
ג גליזה New member 7/8/07 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifכפרעלייך בונא, היה כיף היום או מה? יחי השלל
M Miss Independent16 New member 8/8/07 #10 חחח../images/Emo6.gif הדיונים של איתו תמיד מצחיקים אותי,איכשהוא
ג גליזה New member 8/8/07 #11 ../images/Emo2.gifשמנמן אני אוהבת אותך למרות הכל, באמא'שלי "אני יכולה שנייה להפריע ולשאול אם יש עוד בייגלה?"
../images/Emo2.gifשמנמן אני אוהבת אותך למרות הכל, באמא'שלי "אני יכולה שנייה להפריע ולשאול אם יש עוד בייגלה?"
ד דללה New member 9/8/07 #18 זה לא היה- "סליחה, אני לא רוצה להפריע אבל יש לי שאלה חשובה. יש עוד בייגלה?" גלי, את שמנה ואני אוהבת אותך! (למרות שהרסת לי את המחשב )
זה לא היה- "סליחה, אני לא רוצה להפריע אבל יש לי שאלה חשובה. יש עוד בייגלה?" גלי, את שמנה ואני אוהבת אותך! (למרות שהרסת לי את המחשב )
ג גליזה New member 9/8/07 #22 *מנידה בראשי* נה אה../images/Emo3.gif לא הרסתי, נו. אמרתי שהמולטי הזה רק למכורים! אפילו לי אין אותו *מייבבת* והצטערתי מלא מלא *בורחת לבכות* גם אני אוהבת אותך
*מנידה בראשי* נה אה../images/Emo3.gif לא הרסתי, נו. אמרתי שהמולטי הזה רק למכורים! אפילו לי אין אותו *מייבבת* והצטערתי מלא מלא *בורחת לבכות* גם אני אוהבת אותך
T The Young Amyrlin New member 8/8/07 #13 יו איתי! אולי גם אצלנו יהיו אדומים? O: יש לציין שאני מומחית לענייני הלהקה *בורחת*
I Itay Simons New member 9/8/07 #15 האמת שרציתי לעשות אדום שבועי בינתיים... עד שנחליט איך להאדים מישהו לצמיתות