אני חולה על הבנאדם הזה איזה כיף לראות שוב את הכספת... ראיתם את הפרומו לערב השידורים של חמישי
L LoLo16 New member 27/5/03 #1 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני חולה על הבנאדם הזה איזה כיף לראות שוב את הכספת... ראיתם את הפרומו לערב השידורים של חמישי
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני חולה על הבנאדם הזה איזה כיף לראות שוב את הכספת... ראיתם את הפרומו לערב השידורים של חמישי
ס סבתא חרירה New member 27/5/03 #3 ראיתי את הפורומו של רב"י ../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif
L LoLo16 New member 27/5/03 #5 הראו קטעים מהסיכום עם אילנה דיין. זה היה באולפן רב"י והם ישבו על איפה שהיה פעם הדסק של "מה העניינים?" הייתה גם ...
הראו קטעים מהסיכום עם אילנה דיין. זה היה באולפן רב"י והם ישבו על איפה שהיה פעם הדסק של "מה העניינים?" הייתה גם ...
L LoLo16 New member 27/5/03 #7 אני רואה את הדבר המוזר הזה שהיה צריך להיות ביום השואה בשעה 14:00 בערך, במקום ביום רגיל בפריים טיים, כדי לתפוס את הפרומו על קלטת ד"א, ההראיון עם אילנה דיין הוא לא עם לימור ושמעון, אלא עם ארז ואורנה
אני רואה את הדבר המוזר הזה שהיה צריך להיות ביום השואה בשעה 14:00 בערך, במקום ביום רגיל בפריים טיים, כדי לתפוס את הפרומו על קלטת ד"א, ההראיון עם אילנה דיין הוא לא עם לימור ושמעון, אלא עם ארז ואורנה
P Prof. James Potter New member 27/5/03 #8 כן ברור שזה עם ארז ואורנה../images/Emo16.gif ארר, אני רוצה את הפרומו גם!!! ניר