shallit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

אנשים עוד 5 ימים ההופעה יאיי... יואו אני לא קולטת שעוד 5 ימים אני יראה את אדם... אני מזה מקווה שאני יוכל להכניס מצלמה אמרו לי שלא אבל נראה כבר שם....

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifגם אני רוצה.../images/Emo10.gif

תהני. ותכנסי מצלמה בכל זאת. מי שואל אותם בכלל

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאת לא יודעת עד כמה אני מקנאה

תהני בשבילי
תהני מכל רגע, ותנסי לצלם כל רגע

תהנייייייייייייייי

ותצלמיייי!! את חייבתתתתתתתתתתתתתתת!!! גם אם לא יתנו לך להכניס מצלמת וידאו תצלמי תמונות רגילות ותעלי אותן לפה...פליזזזזזזזזזז ותעשה זום על אדם וספרי איך היה!!

eliya bloom

New member
מה??????????????

חתימה מג'ימס בקשההההההההההההההההה את תראי אותם בגודת אמיתי זה מושלםם בקשה תביאי לי חתימההה מג'ימסי

eliya bloom

New member
אההה ותהנייייייייי

ותגידי לו שקוראים לי אליה חחח סתם בובע תהני לך ואני יקנא לי בבית ויבכה :( אז תהני גם בישבילי ותצלמי לא רק את אדמוש גם את ג'ימסי המושלם שילי

KerenWelling

New member
../images/Emo12.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifממממממההההההההההההה!?!?!??!?

איזההההההההההההההה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךךךךך גם אני רוצהההההההההההההההה
אבל תהני בשבילנו ואני בטוחה שתהני

shallit

New member
אני ינסה ...

להכניס מצלמה אבל לפי מה שהבנתי יש מלא מלא שמירה וזה אז אני מקווה שאני יוכל להכניס וחתימה אני גם ינסה לקבלללל.... ואם אני יוכל לצלם אני יעביר לפורוםםם

shallit

New member
וואו...

ההופעה מזה ארוכה מ4 וחצי בצוהריים עד 11 בלילה מארון עולים לבמה 8:45 הם 7 ואחרי זה יש אומן שלא אומרים מי זה הפתעה.. מעניין מי זה יהיה!?

shallit

New member
זה לא משודר בטלוויזיה.... זה לא טקס

זאת הופעה אם מלא אומנים..

KaUrO DoNo

New member
תהנייייייייייייייייי

קצת באיחור אבל העיקר הכוונה איזה כייייייייייייף לך!!!!!

shany v

New member
שיאווווווווווווווו איזה כיף לך!

תהני ממי ותספרי חוויות!!

shallit

New member
טוב אנשים...

אני עפתי להופעה.. שאני יחזור אני יספר הכול מקווה שגם יהיו לי תמונות!!!

למעלה