../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif
אז חבר שלי החליט שהוא לא מוותר ושם את כל המשבר מאחורינו. בינתיים הוא מדחיק את מה שעשיתי, הוא אמר שהוא לא מסוגל להתמודד, אבל זו כנראה הדרך היחידה. ונראה שזה עובד לא רע (טפו, טפו, טפו). אתמול היה לנו ערב מדהים (אחרי שעברנו את תחילת הערב שהייתה קשה ושקטה ועצובה...), סתם ישבנו בבית אבל הייתה כל כך
אהבה באוויר ו... כן, גם תשוקה הייתה באוויר. למרות שלא מימשנו אותה לחלוטין. החלטנו שלוקחים את זה לאט לאט בקצב שלי, ולמרות שנורא רציתי להסחף החלטתי שעדיף לעצור את עצמי קצת (אז קצת הרגשנו כמו זוג טרי שעדיין מגשש ומנסה ולא מעיז לעשות שום דבר ממשי...). ושנינו הרגשנו כל כך טוב! אז תנו לי לסיים ב
גדול, ולומר שוב תודה לכל מי שתמך והקשיב ועזר לי כל כך הרבה
. אבל אני לא הולכת. אני אשאר כאן ואמשיך להקשיב ולנסות לעזור לאחרים וגם אעדכן מדי פעם, מקווה שרק בדברים טובים! וגם אם שוב (חלילה וחס) יהיה קצת רע, אני תמיד יודעת שיש לי כאן אוזן קשבת.
אז חבר שלי החליט שהוא לא מוותר ושם את כל המשבר מאחורינו. בינתיים הוא מדחיק את מה שעשיתי, הוא אמר שהוא לא מסוגל להתמודד, אבל זו כנראה הדרך היחידה. ונראה שזה עובד לא רע (טפו, טפו, טפו). אתמול היה לנו ערב מדהים (אחרי שעברנו את תחילת הערב שהייתה קשה ושקטה ועצובה...), סתם ישבנו בבית אבל הייתה כל כך