חתולבל

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אז חבר שלי החליט שהוא לא מוותר ושם את כל המשבר מאחורינו. בינתיים הוא מדחיק את מה שעשיתי, הוא אמר שהוא לא מסוגל להתמודד, אבל זו כנראה הדרך היחידה. ונראה שזה עובד לא רע (טפו, טפו, טפו). אתמול היה לנו ערב מדהים (אחרי שעברנו את תחילת הערב שהייתה קשה ושקטה ועצובה...), סתם ישבנו בבית אבל הייתה כל כך
אהבה באוויר ו... כן, גם תשוקה הייתה באוויר. למרות שלא מימשנו אותה לחלוטין. החלטנו שלוקחים את זה לאט לאט בקצב שלי, ולמרות שנורא רציתי להסחף החלטתי שעדיף לעצור את עצמי קצת (אז קצת הרגשנו כמו זוג טרי שעדיין מגשש ומנסה ולא מעיז לעשות שום דבר ממשי...). ושנינו הרגשנו כל כך טוב! אז תנו לי לסיים ב
גדול, ולומר שוב תודה לכל מי שתמך והקשיב ועזר לי כל כך הרבה
. אבל אני לא הולכת. אני אשאר כאן ואמשיך להקשיב ולנסות לעזור לאחרים וגם אעדכן מדי פעם, מקווה שרק בדברים טובים! וגם אם שוב (חלילה וחס) יהיה קצת רע, אני תמיד יודעת שיש לי כאן אוזן קשבת.

The blue sky

New member
אני כל כך מאושרת בשבילך ../images/Emo140.gif

מתוקה, איזה כיף לך, אני כל כך שמחה ולכבוד הארוע שולחת לך
גדול וחם. את רואה, בסוף הכל הסתדר, צריך המון סבלנות וצריך להקשיב ולהבין אחד את השניה ואחת את השני, וזה מה שעשיתם. למרות שהיה לא קל ולמרות שהיו ימים בהם לא ראית מוצא, אבל בסוף שניכם הצלחתם, בזכות האהבה שאתם מרגישים. אז מחזיקה לכם אצבעות שזה ימשיך ככה, כי זו ההתחלה של אהבה חזקה וזוגיות מוצלחת, אני מאחלת לכם שכך זה יהיה, חשוב ששניכם תלמדו מהטעויות שלכם, תהיו קשובים לעצמכם וגם לבן/בת הזוג ותפתרו כל בעיה שצצה כשהיא קטנה ולא אחרי שגדלה להיות כדור שלג ענק שמאיים עליכם. אז האנרגיות החיוביות ששלחתי אליכם אתמול בערב אכן עזרו ואני אמשיך לעשות את זה בשבילכם. המון אהבה ובהצלחה
תזכרי תמיד לחייך תמיד איתך בלו

../images/Emo54.gifבל יקרה../images/Emo70.gif

עקבתי אחר סיפורך ואני שמח בשבילך!!!!! לא לוותר !!!!!. יש לך כאן אוזן קשבת ראש חושב ולב אוהב!!! תודה לכל מי שהיה פה בשבילך!!
עידן

qt1

New member
../images/Emo108.gif חתולבל , נא לדווח !!! ../images/Emo8.gif

שיהיה בהצלחה חמודה ואת יודעת ... אנחנו כולנו כאן כדי לתמוך וגם כדי לשמוח איתך... חיבוק qt1

למעלה