לא רצוי...

lili81

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo4.gifלא רצוי...

אני נשואה מיזה חצי שנה למי שעדיין לא יודע.. אני מאושרת בטירוף מאוהבת לחלוטין בבעלי נימשכת אליו בצורה לא נורמאלית.. זה בתור הקדמה.. העניין הוא שלפני כמה ימים חברה ממש טובה הגיע אליי הביתה לביקור קליל עם בעלה העתידי (בעוד 4 חודשים ..)בעלה הוא גם הספר שלי .. אף פעם לא חשבתי עליו שום דבר מיני או משהו בסיגנון ממש יחסים אפלטונים לחלוטין .. באותו לילה חלמתי שאנחנו מיתנשקים ..שוב אנני נימשכת לבחור כלל אין לי שום עניין בו..אני אוהבת את בעלי מאוד ..|מאוהב הבעיה היא שאני מרגישה לא טוב עם עצמי מאז..לא מסוגלת לספר לאף אחד.. המחשבה הזו נורא מטרידה אותי אני ממש מרגישה שעשיתי משהו לא בסדר.. אשמח לתגובות מכל סוג.. אוהבת לילי

אניטהא

New member
מה הבעיה?

אין לנו שליטה על החלומות וחוצמיזה-חלומות-פנטזיות לא הזיקו עדיין לאף אחד בדיוק להפך. וכולה נשיקה? טיק איט איזי הכל בסדר גם אצלך וגם בזוגיות שלך

בחלום כמו בחלום

יש חלומות נחמדים, יש חלומות מבהילים ויש חלומות מביכים. בחלומות אנחנו מתנקים מהכל. ואם החלום הזה מחדד לך כמה את רחוקה מזה, אז הוא גם משרת אותך לטובה.

ענתי 10

New member
אוי, שטויות! את לא צריכה להרגיש

לא טוב עם זה! אין לך שום שליטה על החלום, וזה גם לא אומר כלום. זה לא אומר שאת באמת רוצה להתנשק איתו ובטח שזה גם לא מנבא שתתנשקי איתו או שיהיה בינכם משהו. תרגעי, באמת שאין לך ממה לדאוג!

ענתי 10

New member
פעם דיברתי עם מישהו שמפרש חלומות

הוא אמר לי שחלומות בסגנון חיבוק/נשיקה מעידים שאנחנו זקוקים ליותר חום ואהבה ממה שאנחנו מקבלים מהסביבה. אבל בשום אופן זה לא קשור לאנשים שעליהם אנחנו חולמים.

habubnik

New member
אני לא בטוחה, אבל יכול להיות

שהגברת של דצמבר עושה את זה..תבדקי איתה!

seeyou

New member
אין עשן בלי אש!

Kiss To dream of a kiss, denotes love, affection, tranquility, harmony, and contentment. To see others kissing in your dream, suggests that you are too involved in their personal lives and relationship. You need to give them some space. If the dream ends just about you are about to kiss someone, indicates that you are unsure of how he or she really feels about you. You are looking for some sort of relationship with this person but you are not sure about how to go about achieving it. If you are heterosexual and you dream that you are kissing someone of the same sex, then it represents self-acceptance. You are acknowledging the feminine or masculine side. keep smiling יוסי

אופציה לפירוש -

לפעמים בקשרים עם חברות ממש ממש טובות יש חלומות כאלה, וזה קורה יותר דווקא כשהקשר ביניכן הוא חזק, סוג של הזדהות איתה ורצון להיות קרובה ומקובלת על הסובבים אותה ואוהביה, למעשה קיימת אפשרות שהחלום שלך נובע דווקא מרגשות חבריים עמוקים כלפיה וללא עניין סקסואלי בבחור. קיצר, ממש לא מעורר דאגה, אממה - במקומך לא הייתי רצה לספר את זה כי לא כולם יבינו.

למעלה