vered83

New member
שלום לכולכם

אני עכשיו כמעט ולא כותבת,כי יש לי המון עבודה בצבא, אני נהגת ויש לי שלושים רכבים לטפל , כי שאר הנהגים חולים או בלי רשיון,לקראת השחרור אני טוחנת ,קורעת את התחתלקראת השחרור,מתה מעייפות ואוהבת אותכם

הלנה

New member
ורד, תחזיקי מעמד...

עוד מעט השיחרור!!! (את עוד תתגעגעי לתקופה של הצבא...

vered83

New member
טוב לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif../images/Emo177.gif../images/Emo23.gif

ורד, שלושה חדשים יעברו לך מהר

תאמיני לי, אין כמו תקופת הצבא אם יודעים לא לסבול מזה. המשך קל ונעים, אוטוטו זה יגמר.

ורד אוטוטו את משתחררת../images/Emo49.gif

תעבירי אותה נשמה שלי , אחותי היקרה עוד כמה חודשים לא? חפיף קטן עליך,, את יודעת לנצח את הכל ואת תצליחי. צבא זה משטר אין מה לעשות אני עם הבעיות שלי האשיות וכל זה הסתדרתי מעולה כי אין ברירה בהצלחה נשמה ואל תקחי ללב כל כך .

שביק

New member
ורד יקרה, בקרוב תשתחררי

מצה"ל, כעבור שנים, כל התקופה הזאת תהיה בגדר נוסטלגיה, היסטוריה, תקופה אשר תזכרי אותה בגעגועים. השתדלי לסיים אותה במקסימום כייף שאת יכולה. כי זה בעצם "הטעם" שישאר לך לאחר מכן. עדיף "טעם של עוד" מאשר "טעם של די". אז ב ה צ ל ח ה יקירתי!. אוהבת שביק

mazy

New member
עוד קצת....../images/Emo26.gif

תראי הזמן יעבור בלי שתרגישי. מחזיקים לך אצבעות, ושיהיה בהצלחה...

אופטימה

New member
יו שריף....

גם אני מתה על השיר הזה! הוא כ"כ יפה...... אספר לך, מכיוון שאתה לא רואה טלויזיה ביום שישי, שלפני כמה שבועות ביצעה את השיר אחת המתמודדות בכוכב נולד (שלא שרדה את התחרות) ואז הכרתי אותו, אבל היא נתנה ביצוע כ"כ אנמי לשיר ואז שמעתי את המקור ופשוט התאהבתי. אז מומלץ לכולם להאזין.

mazy

New member
מירב....מה עניינים???

long time no see! לאן נעלמת לנו???

למעלה