Barefoott

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo126.gif

יואוו היינו בהופעות .. היה שווה.. אבל לא הספקנו להופעה בנס ציונה כי שעה חיפשנו בהוד השרון את הנהג המפגר הזה.. בפתח תקווה... היה לא משהו כי הייתי ממש בסוף.. אבל בהוד השרון.. היה הכי כיף לדעתי.. היה ממש אבל ממש מדהים ראיתי את ליטלוש
לא הכי אהבתי את מה שנינט לבשה ..אבל שיבושם לה :] הקארה ממש מבגר אותה. אז בהוד השרון היא שרה את: הכל יכול לקרות,געגועים,אל תדאג,היא יודעת,כשאתה כאן,בסוף העולם, עוד מעט, האור בחיי,אם תבוא..יש מצב ששכחתי משהו.. בפתח תקווה היא שרה אותו דבר וניראלי חוץ ממשהו אחד ובמקום זה היא שרה את "ידעתי שתחזור" יוואו אתם רואים ב"ידעתי שתחזור" היא כזה באמצע השיר "אני רואה שלא הרבה מפה קנו את האלבום שלי,אה?"
כפרעלייה
בקיצור.. זה לא סיפק אותי כמו שציפיתי.. אבל היה כיף בכל זאת
אה ויצאו לי חרא תמונות אז אין כ"כ מה להעלות =/ סורי על החפירה ולילה טוב

ג ב ש ו ש

New member
שמח שנהנת מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

כי אין מצב שלא נהנים בעצמאות.. אני דווקא חושב שהתספורת החדשה מאוד מחמיאה לה..שינויים זה טוב.. הפלייליסט היה נחמד לפי מה שאת אומרת..תעלי תמונות אם יש.

Barefoott

New member
תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo126.gif

מעין.. ראית מה היא לבשה :) לדעתי לא הכי יפה..

שמחה שנהנת מותק!אני הייתי ביגור.

אני בכלל לא מעקלת שנכנסו בלי אפ בעיה.היה מזה כיף.היא נתנה אחלה הופעה.והבגדים אין פשוט גבולות חולצה כסופה??איוש..הטיץ והמכנס עוד היה נורמלי...והתספורת פשוט עושה אותה דודה חיחי היא קרועה האישה הזאת קרועה.

ג ב ש ו ש

New member
חחח את מצחיקה../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

את האמת שאני ממזמן כבר לא מסתכל ממש על תספורות ובגדים..יש דברים יותר חשובים,נינט הזמרת כאילו
שמח שנהנת..

גבי,יש הבדל קטנטנ בנינו..

אתה בן ואני בת.אז ככה שאינ מצב שלא נסתכל מה לובשים(ועוד אני ביקורתית)בכול מקרה ברור שמסתכלים על הופעה ושזה העניין.אבל הפעם באמת שהיא נסחפה.כאילו מה היא חשבה לעצמה..איזה צבע עדיין לא לבשתי..כסף.חיחי

למעלה