Flyboy Girls Forever

../images/Emo99.gifFlyboy Girls Forever../images/Emo99.gif

למצולעות שלי!!!!!! יש לי הודעה משמחת!!!! מצאתי את השיר הכי הכי הכי מתאים לנו ולבונבוני שלנו!!!!!!!!!! אתן לא תאמינו!!!!!!!!!!!! פרטים בהמשך!
! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Nushi G

New member
את רצינית???אז למה את משאירה אותנו

בכזה מתח??? הא? הא? לא יפה...

הרמוני

New member
סוזי עד שתביאי את השיר, אני מנצלת

את השרשור כדי להגיד לכם כמה התגעתגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטירוף!!!! פשוט בשבוע וחצי האחרונים היה מלא מבחנים ואז כל פעם שנגמר מבחן רציני אז יצאתי עם החבר'ה לעיר כדי להרגע מהמבחנים האלה גררררר
כך שבצהריים התכוננתי כל היום ואז בלילה לא הייתי בבית ופשוט לא היה לי זמן להכנס. עכשיו קצת רגוע יותר ופתאום נזכרתי כמה אני אוהבת את הפורום
תקשיבו קטע: אתמול בלילה היה לי חלום (סיפור אמיתי!) חלמתי שמאק צריכה לבחור בין קלייטון
והארמי ממי
, ואז היא אומרת משהו כמו שהיא מאוהבת בקליי והארם לעולם לא יהיה יותר מידיד טוב....... חחחחחחח איך שהיא אמרה את זה התעוררתי כולי בזיעה קרה
כאילו מסיוט, בעצם לא כאילו, זה באמת היה סיוט ואז התחלתי להתפוצץ מצחוק והערתי את כל הבית בקיצור היה קטעים, ונזכרתי בפורום וחשבתי לעצמי שאני חייבת לספר לכם את זה אז הנה סיפרתי. חוץ מזה אני מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!

Dark Storm

New member
שירשור ! התגעגענו....

בדיוק חשבתי עליך כי עוד מעט מביאים לי את המשחק מחשב של ALIAS עם הקולות של כל השחקנים :) מה נשמע ? נגמרו המבחנים ?

הרמוני

New member
יהההה איזה כיף לך, נשמע מגניב.

עוד שתי בגרויות- ספרות ותולדות האומנות ואז מועד ב' במתמטיקה ב12 ביולי.

../images/Emo178.gifאוקיי..השיר הרשמי של הכנופיה!

זה שיר של סופיה ב. הוסקינס (או משו כזה..) משנת 92 שהיה אז להיט ענק למי שמכיר... damn...i wish i was your lover.... והמילים בו מתארות בדיוק מה שאני ותרי בד"כ מתכננות לעשות לו בחוף הפרטי שלנו.... אז מהיום זה השיר הרשמי שלנו.... ותהנו...
That old dog has chained you up alright Give you everything you need To live inside a twisted cage Sleep beside an empty rage I had a dream I was your hero Damn, I wish I was your lover I'll rock you till the daylight comes Make sure you are smiling and warm I am everything Tonight I'll be your mother I will And I'll do such things to ease your pain Free your mind and you won't feel ashamed, This monkey can't stand to see you black and blue I give you something sweet each time you Come inside my jungle book What is it just too good Don't say you'll stay 'Cause then you go away Chorus Shucks, for me there is no other You're the only shoe that fits I can't imagine I'll grow out of it Damn I wish I was your lover If I was your girl believe me I'd turn on the Rolling Stones We could groove along and feel much better I could do it forever and ever Give me an hour to kiss you Walk through heaven's door, I'm sure We don't need no doctor to feel much better Let me in Forever and ever and ever and ever... I sat on the mountainside with peace of mind And I lay by the ocean making love to her with visions clear Walked for days with no one near And I return as chained and bound to you

פגית

New member
שירההההההההההההההההההההה

ואןי איך התגעגעתי......... בהצלחה בבגריות.....

../images/Emo12.gif אתם חייבים לראות...../images/Emo6.gif

איזה קטע קורע... קלטו את השם של ה- F16 הראשון שמופיע שם ! איזה קטע מדהים.... *****חוצמזה שיש שם תמונות ממש חמודות של הF16 בעיקר בשבילכם בנים... כנסו לכאן...

חחחחח. הF-16 התחילו בשנות ה80

לא
(אחרתא איך לישראל במבצע הכור העיראקי היו F-16
) אולי בליסריו לקח בכוונה
הוא היה פעם במארינס, והחליט שלקרוא לדמות הראשית מארין פשוט לא תהיה החלטה נבונה...

אמיר72

New member
יפה, סוזי, בסוף תביני במטוסים ../images/Emo6.gif

הטיל HARM הוא טיל נגד מכ"מים של סוללות טילי קרקע אוויר (טק"א). מתוך אתר חיל האוויר: מהו טיל ה"הארם" ומה הטווח היעיל שלו? ה- HARM AGM-88(High Speed Antiradiation Missile) הינו טיל אוויר-קרקע המיועד לתקיפת מטרות קורנות, בעיקר מערכות נ"מ של האויב. הטיל מסוגל לאתר, לתקוף ולהשמיד את מטרתו עם מינימום התערבות של איש צוות האוויר ששיגר אותו. ראש הביות של הטיל מאתר את הקרינה של מערכות המכ"ם של האויב ומתביית עליה. הטיל מצויד במערכות שנועדו לשפר את סיכוייו לפגוע במטרה, גם אם מפעילי המכ"ם יכבו אותה. מהירותו המקסימלית של הטיל מגיעה לכ-2,280 קמ"ש והטווח שלו הוא כ-50 קילומטר.הוא משמש את מטוסי הצי ומטוסי חיל-הנחתים האמריקאי ה-F/A-18, ה-EA-6B ואת מטוס חיל-האוויר האמריקאי ה-F-16CJ (גירסה מיוחדת של ה-F-16 לתקיפת מערכות נ"מ).

איזה חכם ההארם הזה ..מה אני אגיד

לכם.. חשבתי שרק "טיל" ההארם הפרטי שיש לי בבית מוכשר....
יאללי שבת שלום אנשנשים...נדבר מחר...תהנו טוב טוב מפרק הדוש היום בלילה...i know i will....

shipper heart

New member
אה וואלה?! ואני חשבתי

של"טיל הארם יש אמממ שימושים אחרים, יותר...פרקטיים לאנשים שלא רוצים אמממ לחלוק בו/לפוצץ אותו
אניוויי אנשים קיבלתי תעודה ותודה לאל שסיימתי רשמית את החטיבה ואני אחזור לפעילות מלאה ביום שני...עד אמממ עד ה11.7 שאני יוצאת למדצי"ם ואז בעשרים ומשו יש לי צפונבורי...ואחרי זה אנ'לא בדיוק יודעת אבל אני אהיה פה חח לאב יה ואני אשתדל לבוא מחר אחרי שנחזור מהבר מצווה של עומרי

אמיר72

New member
אלוהים אדירים, גל, את לא קצת צעירה

להתבטאויות כאלה ? אח, הנוער בימינו ...

shipper heart

New member
אחרי שמבלים מספיק זמן בפורום הזה

הגיל לא משנה....טוב האמת זה יותר אחרי שמבלים מספיק זמן בשיחות עם תרי ובקריאה של הHB שומדבר כבר לא משנה חחחחח

shipper heart

New member
לא אני טוענת שעזרת לזה לקרות יותר

מהר חחח ואני לא טוענת...אני מציינת עובדה

harmless

New member
than i'm doing a good job!../images/Emo8.gif

תגידי גם את היית מבואסת כמוני- שהיה לו את החלוק עליו ולא נתנו לנו לראות מבט מלא על התחתונים.....? סוף סוף הוא לובש אותם- אז למה לא להראות לנו אותם ? איזה כיף למג- כל פעם שהיא דפקה לו על הדלת הוא היה בלי חולצה... מתי זה יקרה לי????????????????

shipper heart

New member
כן בהחלט עבודה טובה ../images/Emo9.gif

כןןןןןןןןןןן אוףףףף זונות שכמוהם!! וגם בbrig break אחרי שהעיפו אותו מהאוטובוס ונותנים לו משו כדי שלא יכאב או משו בסגנון אז הוא עם חולצה פתוחה אבל הם לא יראו לנו את הנוף!! מה פתאום! הם יתמקדו על הכתף שלו!! מניאקים חחח... ולמג באמת כיף *כתבתי מאק בטעות...חח*..כלבה שכמוה חחח ואם לא לנו אז מתי זה לפחות יקרה למאק?!?!?! בסך הכל אני לא מתה על השלושה פרקים ששודרו אתמול...מזל שהיה בהם הארמי בלי חולצה ובDW חחח

למעלה