שירשור ערב!!!!

נטלי007

New member
../images/Emo99.gifשירשור ערב!!!!

יאללה
ות להתעורר מה קרה לכן היום?!?!?! תתחילו לשפוך ת
לספר כמה אתן מחכות ל"טרויה"
ותתחילו לספר מה שבא לכן!!! וגם אפשר ורצוי!!! להשים תמונות חדשות של אורלנדו!!!

Michal Bloom

New member
סיידר....חחחח..../images/Emo8.gif

נטלי כפי שאת יודעת אנחנו לא הולכות לבכורה, לונרא, אולי יסתדר ללכת עם מיטל וחן!!, חחחחח, ואי כמה שאני רוצה לראות את הסרט, והאירופאים האלה המגעילים האלה לא אהבו את הסרט בפסטיבל 'קאן' והם אפילו לא מחאו כפיים אחרי הסרט, כאלה סנובים!!!, פויה!!!...

אממממ

חרא לי... אני לא אראה את טרויה בזמן הקרוב, כי החור שאני גרה בו, הוא במקום שלא קרוב לבתיי קולנוע... אבל אני אשתדל... קיצר, היום יש לי עדשות!!!!!! זה כ"כ מרגש... להתחדש במקרה?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אני כבר לא יכולה לחכות ...

ולצערי אני לא יכולה ללכת לבכורה
אבל אני אלך ביום שישי

T u r n e r 1

New member
היי חבר'ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש מחר שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוהו!!!!!!!!שביתה!

Anat L

New member
חח לי בכל מקרה אין ביצפר../images/Emo6.gif

דרך אגב, לא נראה לי שיש טרויה ביום שישי השבוע, יש רק יום רביעי
לפחות ככה זה אצלנו בחיפה...

נטלי007

New member
מק../images/Emo78.gif

חחחח, שביתה?,יש!!!, אבל כרגיל אתן קמות בבוקר ואין ואז בא לכן לצרוח על כולם, חחחח.......

SnoopyElf

New member
../images/Emo53.gifמנצל"שת

אני ממש צריכה את התמונה הזו
באיכות כמה שיותר טובה ובגודל ענק (לא משנה כמה הקובץ גדול, אפשר להעביר אותו לאימייל או במסנג'ר) plz, זה ממש חשוב!!! אתן תראו את התוצאה בסוף...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיש לי את התמונה הזו, אבל

לא בגודל גדול במיוחד...

SnoopyElf

New member
../images/Emo53.gifמנצל"שת...

אני ממש צריכה את התמונה הזו
באיכות כמה שיותר טובה ובגודל ענק (לא משנה כמה הקובץ גדול, אפשר להעביר אותו לאימייל או במסנג'ר) plz, זה ממש חשוב!!! אתן תראו את התוצאה בסוף...

m L o

New member
אוף...../images/Emo46.gif

הבצפר המטומטם שלי הוא בהסתדרות המורים והשביתה היא רק לארגון המורים... חרא לי!! (למי שלא הבין יש לי מחר בצפר...)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif|הדגש|טרויה-תקציר|סדגש|

טרויה - תקציר ..."מאת הבמאי עטור השבחים של "סערה מושלמת בכל הזמנים יצאו בני-האדם למלחמה. חלקם כדי לצבור כוח, חלקם כדי לזכות בתהילה, חלקם למען הכבוד - ולחלקם למען האהבה. ביוון העתיקה מציתה תשוקתם של שניים מן הנאהבים האגדיים ביותר בהיסטוריה, פאריס, נסיך טרויה (אורלנדו בלום) והלנה (דיאן קרוגר), מלכת ספרטה, מלחמה שתחריב ציוויליזציה שלמה. כשפאריס חוטף את הלנה מבעלה, המלך מנלאוס (ברנדן גליסון), זהו עלבון שאין לסבול אותו. לפי כללי הכבוד המשפחתי, עלבונו של מנלאוס הוא עלבון גם לאחיו אגממנון (בריאן קוקס), מלך המיקנים, המאחד במהרה את כל שבטי יוון הגדולים כדי לחטוף חזרה את הלנה מטרויה, במטרה להגן על כבוד אחיו. למעשה נגוע ניסיונו של אגממנון להשיב את כבודו בחמדנותו העצומה - הוא זקוק לשליטה על טרויה כדי להבטיח את עליונות האימפריה שלו, העצומה כבר ממילא. העיר המוקפת חומות, בהנהגתו של המלך פריאם (פיטר או'טול) והמוגנת על-ידי הנסיך רב-העוצמה הקטור (אריק באנה), היא מצודה ששום צבא לא הצליח עד כה לפרוץ אליה. איש אחד בלבד מהווה את המפתח לניצחון על טרויה או לתבוסתה: אכילס (בראד פיט), הנחשב ללוחם הגדול ביותר שחי באותם ימים. אכילס הוא שחצן, מרדן ונראה שאי אפשר לנצחו. הוא אינו נאמן לאף אחד ולשום דבר מלבד לתהילתו-שלו. רעב שאינו יודע שובע לתהילת-נצח מוביל אותו לתקוף את שערי טרויה תחת דגלו של אגממנון, אבל האהבה היא שתקבע בסופו של דבר את גורלו. שני עולמות ייצאו למלחמה על כבוד ושליטה. אלפים ימותו בניסיון לזכות בתהילה. ולמען האהבה תישרף אומה שלמה עד ליסוד לקוח מהאתר: http://www.warnerbros.co.uk/troy/il/

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifטוב נמאס לי מההדגשים

המעצבנים האלה

למעלה