שאלה

rain girl

New member
../images/Emo99.gifשאלה../images/Emo99.gif

שלום עינת
מה שלומך ? מקווה שהכל בסדר
את זוכרת אותי? אני שאלתי פעם כמה שאלות
הייתי מאוד רוצה לדעת האם צפויה מערכת זוגית בקרוב או אפילו בעתיד הרחוק פרטיי הם : שם פרטי- 7,1,5,4 = 8 שם משפחה- 4,6,2 = 3 תאריך לידה : 12.11.1983 תודה מראש
שפע ו-
ובעצם הכל
rain girl שלא נמאס לה מהגשם בכלל

עינת

New member
היי ילדת גשם ../images/Emo24.gif

בודאי שאני זוכרת,הרי עם ניק כזה אי אפשר לשכוח... איני רואה מערכת קרובה מאוד אך בעתיד היותר רחוק בפרוש כן. בינתיים חווי את החיים ולמרות שישנם הרבה שינויים בחייך השתדלי לשמור על שקט נפשי ופתחי כח רצון יציב יותר. את זקוקה להרבה חופש ומרחבים כמו גם להעשרה רוחנית ולכן נצלי את התקופה שבה עוד אין לך זוגיות ללימודים ואפילו צאי וראי את העולם כך שכאשר תגיע העת,תדעי שלא הפסדת כלום. בהצלחה
שפע ו
עינת

rain girl

New member
חג שמח../images/Emo137.gif

היי עינת!!
רציתי שוב לשאול אותך משהו השאלה הראשונה קשורה לתשובה שלך : הייתי רוצה לדעת לפי מה אפשר לדעת את התשובה.. זאת אומרת האם התשובה קשורה לנתונים שלי בלבד או גם לסביבה? השאלה השנייה קשורה לשינוי שם: האם את חושבת שאני מריכה לשנות את השם שלי ? מקווה שאני לא מציקה שוב
תודה
שפע
ו-
אבל לא יותר מדי
rain girl

עינת

New member
בודאי שהתשובה קשורה

לנתונים שלך בלבד,הרי יש לי את פרטייך והם כלי העבודה שלי... לגבי שינוי שם,כן אני חושבת שלא היה מזיק שינוי אלה רק מועיל,אך הייתי רוצה דוקא לראות את השינוי בשם המשפחה ולא בשם הפרטי.
שפע ו
עינת

rain girl

New member
היי שוב ../images/Emo3.gif

עינת הייתי רוצה לדעת מדוע השינוי צריך להיות דווקא בשם המשפחה? תודה שוב :)
שפע ו-
Rain girl

עינת

New member
הוא לא חייב רק מומלץ

כיוון שבדרך כלל קל יותר לשנות שם משפחה מאשר שם פרטי. יחד עם זאת את יכולה גם לשנות את הפרטי. בכל מקרה
אל תשני אף אחד מהם ללא יעוץ מקצועי
שפע ו
עינת

למעלה