פרק 72

eden242

New member
../images/Emo99.gifפרק 72 ../images/Emo99.gif

אמג אמג
רגע. הבחור הזה מסין גלש באתר פורנו? 0.0;

ChigiChan

New member
חח...

שמתי לב שכל הזמן יש לו במחשב תמונות של בחורות! פרק נחמד. העיניים שיש עכשיו להיקארו זה פשוט איכס אחד גדול!! אוף, מה הם עשו את זה?!?!? וואי, ראיתי לפני זה עוד פרק באינויאשה, הם שיחקו שם גו!! אהה... אדיר! חח..

Mor L

New member
צודקת לגבי העיניים!

ולא רק היקארו! גם אקירה!! למה עשו להם גבות של כוסית???? אני ממש לא חושבת שבנים בני 14.5 עושים לעצמם גבות עם פינצטה! אז למה? למה??? אני כבר לא יכולה לחכות למשחק ביניהם!

*מהנהנת* האי, מסכימה !!!!

עיוותו את העיניים של היקארו ! הרסו שלמות !!! והגבות שלהם נראות כאילו הם הולכים למאפרת מקצועית או משהו ,והיא מורידה להן אותן ,הם בנים בני 14 וחצי ,לא פקאצות בנות 14 וחצי שמורטות גבות !

cRitiCaL KitTy

New member
צוחקת וחושבת על הילדים בשיכבה שלי+

בנים אכן לוקחים פינצטה לידיים מדי פעםXDDD

CibiHeart92

New member
מה הבעיה שלכן?

העיניים שלהם בסדר גמור, אני לא מבינה מה הבעיה..

star_female

New member
לא הבנתי מה הבעייה עם העיניים...

הן אותו דבר o.o ולגבי הגבות... לא יכלו להשאיר אותן כמו שהן היו כשהם היו ילדים כי הם אמורים להיות בישים XD אבל זה לא היה פתאומי או משהו...

na no da

New member
היה פרק סגיד!!!../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

וני צריכה עזרה, איזה פרק היה אתמול באינויאשה? העיינים של היקארו דוואקה יפות... וגם של אקירה..

פחח שהם שיחקו גו? ../images/Emo41.gif

איזה חמוט זה היה, שמתי לב לזה הרבה פעמים... גם לא מזמן היה איזה אחד זקן מאינויאשה שיש לו בגדיום בדיוק כשל סאי סאמה... איי לאב היקארו נו גו..^^

koko123

New member
שני שחקנים יצאו לדרך בים בם בום XD

פרק נחמד מאוד! ^^" סאי היה כל כך חסר לי
היקארו צובר תאוצה ושלא לדבר על אקירה... מג'ין טויה עובר לשחק בליגה הסינית... ואמממממ אני לא זוכרת מה היה בפרק... סנילית שכמותי
ד"א- בפרק של אתמול באינויאשה כמה זקנים שחקו גו XD

Mor L

New member
כן! שכחתי מהכותרת לגמרי! חחח

איזה שם פרק מפגר... בחייאת, לא יכלו למצוא משהו פחות מגוחך? מעניין איך זה במקור... koko123 ראיתי שרשמת בחתימה שלך "אינויאשה סוגוי". מה זה בדיוק סוגוי?..

Mor L

New member
באנגלית זה הולך ככה

And so they began to run אוקיי... ברור...

harar8

New member
חחחחחח

זה בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את שם הפרק, התחלתי לשיר את השיר הזהXDDD

Reutgold

New member
חחח

נראה לי היקארו קצת מתרגל ל...חוסר הנוכחות של סאי..): למרות ששמו עולה מידי פעם... וגם אני קצת התרגלתי... לפעמים נראה לי שקצת יותר מידי...

hili האחת

New member
כשהראו את הכותרת...

אמרתי: "בים בם בום" והתחלתי להקרע מצחוק. (בלי סיבה מיוחדת, היה יום מצחיק, אז התחלתי לצחוק מכל דבר קטן...)

star_female

New member
פרק 72~

פרק 72 - שני שחקנים יצאו לדרך XD הכותרת... במקור זה היה hashiridashita futari (בתרגום קצת יותר מילולי "השניים שהחלו לרוץ") היקארו ניצח את הבחור מהוואקאג'ישיסן ^^ היקארו מתנצל על זה שהוא לא שיחק XD "לשינדו-קון אין נימוסים, כמו לשאר הילדים בימינו" לפחות הוא השתפר מאז שהוא היה קטן XD סאקאמאקי: "אני מקווה שמי שיעבור את בחינת המקצוענים לא יבריז כמו שינדו" "אמאנו, אתה חושב שהעתיד של עולם הגו יהיה ורוד?" XDDDDDDDD אהם, סליחה, זה פשוט נורא הצחיק אותי XD איסומי רואה את כולם שוב במוקדמות ^^ אמאנו על איסומי: "הוא היה קצת שברירי בעבר" XD כן אמאנו: "אוצ'י ו-וואיה שעברו את הבחינה בשנה שעברה עובדים קשה, ושינדו ניצח במשחק הראשון שלו מאז שהוא חזר לשחק. אני מקווה שאלו שיעברו השנה ילכו בעקבותיהם." איזה הבדל ממה שסאקאמאקי (העיתונאי השני) אמר קודם ^^; היקארו ניצח גם את השני, טסוג'יאוקה ^^ "אולי היקארו באמת מוכשר" ^^ 6 דאן ו-7 דאן הפסיקו לטויה, מוכשר
"אולי הגל החדש באמת מגיע ואקירה טויה מוביל אותו" כן~ מזל"ט לאוגאטה על התואר השני ^^ אוגאטה בלי משקפיים = מפחיד טויה משחק פחות משנתיים בתור מקצוען והוא כבר בליגת הונינבו ^^ יאנג-האי D: מנסה להתגבר על איסומי עם אתרים על בנות? XD הוא חושב שהוא יכול לעשות את המהלך האלוהי במחשב... אה... אלא אם כן זה מחשב קוואנטים או משהו זה לא כל כך אפשרי... "פגשתי את אקירה בבוקר והוא לא אמר כלום. אני תוהה אם הוא יודע." (על ההצטרפות של קויו לליגת בייג'ין) אקירה לא מדבר על אבא שלו ממש... "אם טויה קויו הצטרף לנבחרת בייג'ין, הוא יצטרך לנסוע לסין לעיתים קרובות" וטויה ישאר לבד בבית D:~ "אתה לא חושב שעולם הגו כולו עובר זעזועים גדולים?" כן, אבל זה לטובה ^_^ אהבתי שראו את טויה והיקארו משחקים, כל אחד בעצמו, וזה נראה כאילו הם משחקים אחד נגד השני ^^ "טויה... אני רוצה לשחק נגדך בקרוב! כמה שיותר מהר!" שוב היה פריוויו ^__^

למעלה