פריקת אהבה לבויז שלנו

../images/Emo99.gifפריקת אהבה לבויז שלנו../images/Emo99.gif

חחח וואו מזמן לא פתחתי הודעהה היתי חיבת לפרוקק פה חח אז יאלהההה כול אהבתיכם לבויזז לכאןןןן פרקו

../images/Emo141.gifפורקת!=]]]]

קודם כוללל לאחד והיחיד!!!!!!!!!!!!!!!!! א=ד=ם!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליווו אדם?!אני כ"כ אוהבתותךך נסיךךך שלייייייייייייייי אתההה הכל!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי אני רוצה לראות אותו שוב אוףף=[[[ חתיךךךךךךךך אדםם חולה עליךך נסיךךך שליייי היתי חיבת לפרוקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=]]] גיימבויז?????אין עליכיםםםםםם ינסיכיםםם אוהבת מלאאאאא
ספיר
פרקו בנות=]

../images/Emo204.gif פריקה אהבה שלי [:

גיים בויז?! אני אוהבת אתכם
אדם, אושרי, ערן, אביחי, שרון, אתם הכל בשבילי !! אתם הכי מדהימים ! אדם שלי [: אדם?! נסיך שלי ... אני אוהבת אותך הכי שיש !!
אתה פשוט הכל בשבילליי !! אתה הכי יפה שיש -555- יש לך קול מדהים ומרגש ! אתה הבן אדם הכי מדהים !!
אני אוהבת אותך !
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם
בת-אל + אדם

פריקה 3>

שרוני? יפה שלי? נשמה מתוקה שלי ? אני אוהבת אותך! אתה אחד הדברים ה-חשובים בחיים שלי ואני כל-כך מחכה לרגע שבוא אפגוש אותך, ואשמע את הקול המדהים שלך אסתכל עמוק עמוק במבט הממיס שלך אקשיב לצחוקך הערב אהנה ממחיוך המסנוור ואחבק אותך חזק חזק 3> אני אוהבת אותך
אביחי
אושרי
ערן
אדם
אוהבת

../images/Emo176.gifפורקת . [:

1417 ? , יפפפות שלי ? , אני א ו ה ב ת אתכן ! אני זוכרת את אותו יום שנכנסתי לפה ,, לא הכרתי אף אחת . O; הייתי נכנסת מגיבה והולכת .... , אבל לאט לאט התחלתי להכיר פה בנות מדהימות , ועכשיו איך שאני באה למחשב - אני לא הולכת לשין , לאיסי , לפורום של הראל ,, אני ישר נכנסת לפפה ! ולא בגלל הבנים - בגללכן . :) אז נכון שיש פה לפעמים מריבות וכול החארטה הזה ,, אבל כיייף פה לדבר , לצחוק , לשגע , להשתגע - איתכן . [: למרות שבזמן האחרון הפורום נהייה יבש , \; אבל נתגבר על זה . D; --- הראלי ? ,
אתה הכול בשבילי !!!1 3> אני אוהבת אותך הכי בעולם .

חן XD

New member
../images/Emo23.gif פורקת../images/Emo23.gif

קודם כל אושרי ערן החמוד [ ה ] 3> ביחוש החמוד החתיך הזה שעושה טוב על הלב לפעמים :] שרון ואדם הגוזלי :] ובא לי את דילב
מי יגיד לי מישהו ? חח פוטי אני אוהבת אותך ,, אותך ואת המביך

מהיום זה יהיה התפקיד שלך בפורום

ליפתווח מידי חודש לא משנה תאריך אבל לא ב1 כי יש מללא ב1 לחודש שירשורים וזה לפתוח מידי חודש לא משנה שירשור פריקת אהבה לבנים וגם לבנות מהפורום באותו שירשור כי תיראי מה קרה שעשית רק לבנים נהרזס השירשור כי כולנו יודעות שלא כולם אוהבות אותם פה

../images/Emo141.gifטוב!!!!

אזזזז מהיום אני יפתח מידי חודש תשרשור הזה חח עם אני יזכורררר מי שתזכיר לי יהיה לה קרדיט סתם חחח אז ביינתים חכו לחודש הבאאא

למעלה