עדכון לשבת...

ayelet i

New member
../images/Emo99.gif עדכון לשבת...

ורגע לפני שאני יוצאת בדרך לנסיכה... משקל נכון ליום האתמול : 2,270 גרם! בימים הקרובים יחלו בנסיונות האכלה בבקבוק. שיהיה בהצלחה! הנה תמונה אחרי האמבטיה, מסטולית לחלוטין, מחוברת לאכול, מוצצת בתאווה את המוצץ ובוחנת את הספר שלה... חוצמזה שמהיום אני יכולה לומר שנותרו לנו שבועיים וחצי עד לשחרור (לכל היותר!) ולא שלושה... בקשר למפגש - מחכה לראות מה יוחלט לגבי מועד השחרור...

ayelet i

New member
../images/Emo41.gifאת מי מעניינת אמא ועדכון חשוב!

א. את מי מעניינת אמא עם ילדה כזאת???... כל התמונות מוקדשות לנסיכה (החתולים, שעד כה שימשו בתור דוגמני הבית - נפגעו עד עמקי נשמתם...) ב. היום אחרי האמבטיה (משקל 1,305 גרם!) החליטו שאין צורך במדבקות האיומות איך שנאתי לראות את הסימנים שהן השאירו על העור שלה!) - מאחר ולא נרשמה ברדיקרדיה יובלות... (
) - והן הוסרו אחר כבוד!!! כעת נותרנו עם צמיד הסטורציה והזונדה בלבד!!! ג. כל התמונות של נועם על המחשב (מצלמה דיגיטלית...
) מה אתם אומרים? זה ישכנע את הרופאים לשחרר אותה בזמן למפגש???...

../images/Emo65.gifאני מאמינה שזו סיבה מספיק

טובה לשחרור של נועם בזמן כדי להיות במפגש. דבר שני .....האמא בהחלט מעניינת, שהרי בלעדיה נועם לא הייתה ( חו"ח ). רגע רגע משהו לא מסתדר לי... כתבת שהמשקל נכון להיום הוא 1,305 ק"ג הלוווווווווו מישהי כאן התבלבלה לה, לקח לנועם המוווווון זמן ומאמצים כדי לעבור את מחסום ה - 2 קילו ומשם להמשיך והשמין, ואת בקלילות שכזו הורדת אותה ל 1,305 ק"ג....... אמא חצופה

איזה יופי!!! זהו, בקבוק ולספור ימים

עד היום שבו תבואו לפגיה עם סלקל ריק ותצאו כשהוא מלא אוצר!

../images/Emo65.gifסחטייןןןןןןןןןןןן לנועם../images/Emo140.gif

כל הכבוד ילדונת , שחקת אותה . עכשיו מה שנשאר זה להתחיל הזנה בבקבוק ולספור את הימים אחורה , ולא לשכוח לסמן
על כל יום שעובר. התמונה אחרי האמבטיה מקסימה, זה מדהים איך האמבטיה מעלפת את הקטנטנים האלו. ולגבי המפגש....את גרה באזור חיפה לא
, אז במידה ונועם לא תשתחרר עדיין והמפגש אכן יתקיים באזור חיפה את יכולה להצטרף אלינו אבל בתנאי אחד.......להביא לנו סטוק עצום של תמונועם.
ים ו
ות

ןהעדכונים שלנו ../images/Emo9.gif

הנסיכה שוקלת 1.795, בחדר 3, צעד אחד לפני הבית!! אוכלת 100% בקבוק עם פרצופים מתוקים כבונוס חינם. אנחנו שבוע 36+3 וסופרים גרמים במקום ימים, בתקווה שבקצב הנוכחי זה יקרה לפני פסח - וזה קצב משובח של 30-50 גרם ליום. אלה מגדלת לחיים וסנטר שני בדרך לשלישי. אה כן, ואתמול אני רואה משהו שונה בפנים שלה - אין זונדה
אחותה הגדולה מגלה סימנים רציניים של גמילה מחיתולים ואתמול הפגינה שליטה מרשימה ואפס פספוסים. היום אצל סבתא שלי לא היה שרפרף בשירותים אז לצערה של יערה ושל סבתא שלי, העניינים ירדו לרצפה
בשבוע הבא אני אקנה לה סנדלים מידה 23, מי היה מאמין... בפסח שעבר היא בקושי היתה מידה 18!

../images/Emo65.gifוואייייייי אינה אזה כיף....;-

לפי חשבון של 40 גרם ליום בעוד 5 ימים גם אתם ממלאים את הסלקל שלכם באוצר מדהים. אני שמחה ומתרגשת בשבילכם , אזה בשורות משמחות להתחיל איתם את השבוע הבא. וכל הכבוד ליערונת על השליטה בשלפוחית
והתמונה של אלה פשוט מדהימה , אכן גידלה חדודים ( לחיים חמודות ושמנמנות) אז קדימה להתחיל לספור ימים לאחור , וכמו איילת , לא לשכוח לסמן
על כל יום שעובר שבוע נפלא שיהיה לכם גלי

ayelet i

New member
../images/Emo24.gif יא! איזה יפיפיה!

איך שהיא התמלאה! איזה יופי, פשוט מקסימה! ומתאים לה בלי זונדה...
טוב, התחילה להתאמן לקראת המצות של פסח... נכון שמתחילים להרגיש את הסוף? ממש כיף! איזה יופי של חדשות - כמה שעשה לי שמח בלב!!!
מאחלת לה יציאה מהירה הביתה! ואחותה הגדולה מתאמנת להיות אחות גדולה במשרה מלאה - כל הכבוד! כל ההתחלות קשות אבל עצם הרצון הוא צעד ענק קדימה! בהצלחה ממני!

איזה בונבונה!!!

ממש חדשות משמחות. (וכל הכבוד גם לאחותה הגדולה)
אני גם מקווה שהיא תצא הביתה לפני פסח.
שיהיה בהצלחה

קרן משם

New member
אלה פשוט משגעתתת../images/Emo99.gif

התמונה פשוט תפסה אותה שלווה בצורה משגעת! כולכבוד לאלה על האכילה המרשימה מבקבוק ועל הביי ביי לזונדה!! איזה בשורות נפלאות להתחיל ת'שבוע! יללה קישתא הביתה...עוד קצת!

בשורות טובות!! ../images/Emo24.gif

זה כך כך כיף לשמוע על 2 הקטנטנות החמודות!!, כל הכבוד על העלייה במשקל ועל ההתקדמות. כולי תקווה ששתיהן תצאנה ל"חרות" בחג בפסח (לפעמים הזמן בפגיה נראה לנו כמו "40 שנה במדבר") ותגענה לארץ זבת חלב (חלב אם כמובן) ודבש (נשיקות מתוקות!!!...)שזה כמובן הביתה.
...

justmom

New member
איזה יפהפיות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כל הכבוד לנועם ולאלה - יאללה, עוד קצת והביתה (ועוד
ליתר ביטחון)

באמת נסיכה ../images/Emo99.gif

ואני שמחה לשמוע שנשארו רק עוד שבועיים וחצי עד לשחרור.
שיהיה
.

קרן משם

New member
נועם פשוט מרשימה!../images/Emo99.gif

אוטוטוטוטו..עוד מעט...עוד קצת... ואם היא תוסיף להתנהג בצורה מושלמת שכזאת אני לא מוצאת למה שלא יתנו לה הנחה וישחררוה "קצת" קודם מהקודם? מתפללת שאת פסח הקרוב היא תחגוג איתכם כמשפחה!!

איילת ואינה ../images/Emo187.gif

א.
נועם (כי היא הייתה ראשונה בשרשור הזה..)פשוט מקסימה, זה כל כך כיף לראות אותם אחרי ה 2 קילו, הם פתאום נראים ע נ ק י ם . ב.
אלה הנסיכה - עוד לא שני קילו וכבר עם סנטר כפול? לי נראה שהילדה הזאת תהיה בונבונ אמיתי. - עם לחיים אמיתיות כאלה שכייף לצבוט אותן.. (שתזהר מהדודות.) אז באמת כל הכבוד לארבעתכן (נו טוף גם לבעלים). וכבר כתבתי כאן בעבר - אני בחורה מאוד לא רגשנית. אבל ההודעות האלה פשוט מעלות לי את הדמעות לגרון...
שבוע טוב לכולם אמא של עופרי

שתיהן מלכות אמיתיות-פשוט מקסימות

מצטרפת לכל מה שאמא של עופרי רשמה - מילה במילה ! רק בריאות ואושר לכולנו

למעלה