מה שנקרא.. השתוללות פולנית......... אבל זו לא תלונה.... נהנים
A anzo New member 31/1/04 #116 חופשי.... אבל עם כאלה.... שתהיה פולניה.... למי אכפת אני עושה לך לובי נמש.... זרקי עצם...
H Hendrixon New member 31/1/04 #118 אכפת אכפת../images/Emo70.gif (הממממ... אבל באמת אחלה ) *חושב* טוב נו, נסלח לה אבל עזבי עצם, שתזרוק פטמה
אכפת אכפת../images/Emo70.gif (הממממ... אבל באמת אחלה ) *חושב* טוב נו, נסלח לה אבל עזבי עצם, שתזרוק פטמה
A anzo New member 31/1/04 #123 השתגעת../images/Emo35.gif היא פולניה חסודה..... לי פיטמות.. רק ציפורניים...
א אקסייטרית New member 31/1/04 #114 תגידי השתגעת? ככה לחשוף את עצמך לעיניי כל הילדים כאן...??? יפה לך ..... תני לי "להתעורר" מהתרדמת שתקפה אותי לאחרונה ולהפציץ בחידושים האחרונים ...
תגידי השתגעת? ככה לחשוף את עצמך לעיניי כל הילדים כאן...??? יפה לך ..... תני לי "להתעורר" מהתרדמת שתקפה אותי לאחרונה ולהפציץ בחידושים האחרונים ...
H Hendrixon New member 31/1/04 #106 Don't order what you can't eat../images/Emo98.gif הקוקו הזה מזקיר לי את מיס דינג דונג
י ילדה טובה של הפורום New member 1/2/04 #156 כדיי שתוכל למשוך אותו יותר חזק.... לא אתה כמובן. אבל בכללי.