נולד לרקוד...

../images/Emo99.gifנולד לרקוד...

בגילגול הבא... אני אהיה רקדנית...ובשביל זה מוכנה למות יום קודם.. פשוט אומנות של הגוף שמתחבר לו עם הנשמה.. עוצמה רכות כח חולשה אינטימיות על במה.. סקס מול המצלמה.. אהבה במלא עוצמתה.. ואנדרנאלין...מלא תשוקה לעוד.. אז מי הפיבוריט שלכם.. אני מבחינתי..כל מי שנולד לרקוד כבר זכה..הכישרון של החיים.

destiny36

New member
אל תגלי לאף אחד ../images/Emo9.gif

גם לא לימדו אותי לשחות (בגלל זה אני כמעט טובעת פעם בשנה חחחחחחחח) ולרקוד אף פעם לא לימדו אותי. אין לי שמץ של קליטה בצעדים. כשהייתי נערה קלטתי כמה צעדים בתימנית (בחתונה שלי הסתבר שהם לא נכונים
)..סלואו תמיד אהבתי (לאחרונה רק קשישים מזמינים אותי לרקוד את זה
).. בקיצר מוזיקה היא משהו מדהים מהנשמה והרגליים כבר זזות עם הגוף ולוקחות אל מקומות קסומים
איך בא לי לרקוד חבל שהגוף תקוע לי

deerman

New member
ביקשת ../images/Emo35.gif קיבלת..../images/Emo141.gif נחשב../images/Emo35.gif

רות 2

New member
אור בכל מקרה ...

יצליח ויהיה רקדן אומן בעתיד ..... שיי לעומת זאת גם יהיה...אם ירצה ,אבל הוא כן זקוק לפוש ל..ניצחון .. מאחלת לו לנצח למרות שלאורך רב התוכנית אהבתי את אור ...

אור..

אכן רקדן הנשמה.. עם עינים..שאת המבט שלהם עדיין לא הבנתי.. ויש מבט..מיוחד.

vered 37

New member
אני נולדתי לרקוד...

זה בדמי ..בנשמתי.... כל בוקר שאני פוקחת את עיניי אחרי הנשיקות לילדים ...בעיניים עצומות מדליקה את המוסיקה מתחברת למנגינה..ולא משנה מה מצב הרוח... והיום מי שבאמת נולד לרקוד בעיניי זה כולן/ם בתחרןת הזו אבל הפייבוריט שלי הוא האחד והיחיד ... שי פרטוש ! גם רקדן גם יפה גם חתיך... הוא שווה !!!!

° זואי °

New member
ולי הכי חבל

שאולג (איפה אולג????9 שעובד במשרד ממולי וכל הזמן משחרר לי פרטים מאחורי הקלעים (וגם חבר טוב מאוד של דניס החתיך שרקד עם ניצה בתוכנית של הכוכבים והציע לסדר לי דייט איתו
), הודח ראשון
אחרת הייתי מצביעה עבורו. בלית ברירה, הפייבוריט שלי הוא אור.

מאייה..

יש בה משהו כנגד כל הסיכוים שנתנו לה.. ואני נתתי לה סיכוי מההתחלה... למרות שכנגד אור..אני אעדיף את אור.. אבל היא.. אולי לא נולדה להיות רקדנית..<כי מתוך 4 צריך לבחור אחד> ובכל זאת..רואה אותה מככבת ב"תהילה"..

למעלה