../images/Emo165.gif משינה ברוק עצמאות ../images/Emo165.gif
אז קודם כל הפלייליסט (חלקי, לא נראה לי שאני זוכר הכל) ולא לפי הסדר: משהו קטן וטוב להתראות נעורים שלום אהבה שלג צח את לא כמו כולם אהובתי (מושלם כרגיל. אני מת על השיר הזה) את באה לבקר [ברני] הכוכבים דולקים על אש קטנה אחכה לך בשדות רכבת לילה לקהיר אין מקום אחר ונראה לי שזהו... בכל מקרה, משינה היו מעולים כרגיל, שלומי לא חסך קפיצות ושטויות, יובל היה מפוצץ באנרגיות, וכנראה שהוא לקח משו חזק לפני ההופעה
מייקל לא הפסיק לקפוץ ולרקוד, ואבנר
... איגי היה מושלם!!! לפני הכוכבים דולקים שלומי התחיל לנגן את ברני, ויובל לא ממש ידע את המילים
יחסית להופעת להיטים היה סבבה, אבל לא היה ממש ממש טוב כמו הופעה נורמלית. היה חסר אז למה לי פוליטיקה, ולא היה מזיק לשמוע שוב את איגי בshine on you crazy diamond
חבל שלא היה.. :/ בסה"כ סבבה, הופעה קלילה בלי שירים מיוחדים.. לא יודע למה אבל היה מוזר הפעם... ------ וטיפה על שאר ההופעות: ברי. מעולה. הוא דפק הופעה ממש טובה ומלאה אנרגיות, ורע מוכיח התגלה לי כמתופף איכותי מאוד. שייגעצ היה סבבה, נחמד מאוד. אריק ברמן, סינגריה ומה קשור -
חמי רודנר משעמם (אני לא מת עליו), אז עלינו לשבת למעלה עם חברים. ופתאום אני קולט שהוא מזמין לבמה את שי להב, אז קפצתי כמו מטורף ורצנו קדימה.. שי שר את "אחלום לנצח", והמשיך לנגן עם חמי עד סוף ההופעה. אביב גפן איכזב לדעתי, היה יבש ומלא פקאצות
מוניקה סקס היה ממש טוב, כרגיל
ואת ביט 69 לא שמענו, כי למזלנו איך שהגענו הם ירדו וברי עלה אחרי כמה דקות... אז בסה"כ היה ממש טוב, וגם פגשתי המון חברים מכל הארץ.. חחחח