משינה
בקרית אתא - רשמים

nWkobi

New member
אם כך זה דבר טוב ../images/Emo13.gif

כי הלב של משינה הם השירים היותר ישנים...

miki872

New member
מישהו אמר

"קבלו עכשיו את פחי שואו והמופע של שיא הרגש"? ;) איזה שיר, יא אללה, שיהיו בריאים!

Pete Best

New member
../images/Emo165.gif משינה ברוק עצמאות ../images/Emo165.gif

אז קודם כל הפלייליסט (חלקי, לא נראה לי שאני זוכר הכל) ולא לפי הסדר: משהו קטן וטוב להתראות נעורים שלום אהבה שלג צח את לא כמו כולם אהובתי (מושלם כרגיל. אני מת על השיר הזה) את באה לבקר [ברני] הכוכבים דולקים על אש קטנה אחכה לך בשדות רכבת לילה לקהיר אין מקום אחר ונראה לי שזהו... בכל מקרה, משינה היו מעולים כרגיל, שלומי לא חסך קפיצות ושטויות, יובל היה מפוצץ באנרגיות, וכנראה שהוא לקח משו חזק לפני ההופעה
מייקל לא הפסיק לקפוץ ולרקוד, ואבנר
... איגי היה מושלם!!! לפני הכוכבים דולקים שלומי התחיל לנגן את ברני, ויובל לא ממש ידע את המילים
יחסית להופעת להיטים היה סבבה, אבל לא היה ממש ממש טוב כמו הופעה נורמלית. היה חסר אז למה לי פוליטיקה, ולא היה מזיק לשמוע שוב את איגי בshine on you crazy diamond
חבל שלא היה.. :/ בסה"כ סבבה, הופעה קלילה בלי שירים מיוחדים.. לא יודע למה אבל היה מוזר הפעם... ------ וטיפה על שאר ההופעות: ברי. מעולה. הוא דפק הופעה ממש טובה ומלאה אנרגיות, ורע מוכיח התגלה לי כמתופף איכותי מאוד. שייגעצ היה סבבה, נחמד מאוד. אריק ברמן, סינגריה ומה קשור -
חמי רודנר משעמם (אני לא מת עליו), אז עלינו לשבת למעלה עם חברים. ופתאום אני קולט שהוא מזמין לבמה את שי להב, אז קפצתי כמו מטורף ורצנו קדימה.. שי שר את "אחלום לנצח", והמשיך לנגן עם חמי עד סוף ההופעה. אביב גפן איכזב לדעתי, היה יבש ומלא פקאצות
מוניקה סקס היה ממש טוב, כרגיל
ואת ביט 69 לא שמענו, כי למזלנו איך שהגענו הם ירדו וברי עלה אחרי כמה דקות... אז בסה"כ היה ממש טוב, וגם פגשתי המון חברים מכל הארץ.. חחחח

Gal isr

New member
שי להב ניגן עם חמי מההתחלה...

פשוט באמצע חמי הציג אותו לקראת "אחלום לנצח"

הו, כן.

באופן כללי, היה ענק. מדהים, מטורף. כמו בשנה שעברה, אולי יותר טוב. עכשיו נתחיל לחפור לגבי כל הופעה - לפי הסדר: * ביט 69 - זוועת אנוש. לא יאמן איך תמורת המון כסף (סביונים טחונים) ופרוטקציות (קרובים של יובל מנדלסון) נותנים לחבורת ילדים שמנים בני 14 לעלות על הבמה. מאכזב, אך מצחיק לאללה. * ברי סחרוף - ההופעה הכי טובה של הערב, אם אתם שואלים אותי. הוא היה מדהים, וכל מילה נוספת מיותרת.הוא בהחלט ניסר את הלילה
הבנאדם מלך. * שייגעצ - הם לא הסיגנון שלי, אבל הם בהחלט הצליחו להקפיץ את הקהל (מנדלסון קרע אותי כשאחד המגברים שלהם נדפק ואז הוא הציע לקהל לחשוף את הביצים שלו XD). * חמי רודנר (+שי להב המלך) - הייתה הופעה ממש טובה, עם שירים נוסטלגיים משהו (ראו: גאולה, הוווווו גאולה). כ"כ שמחתי ששי להב (מופע הארנבות של ד"ר קספר ז"ל) עלה לשיר, זה היה מדהים. * אריק ברמן - ממש לא הסגנון שלי. מצטערת, לא מסוגלת לשמוע אותו שר עוד שיר נאצה על האקסיות שלו. מציק. יש לו פוטנציאל, אבל הוא לא לוקח אותו למקום הנכון לטעמי. * אביב גפן - עם כל האהבה שלי אליו, לא היה משהו מיוחד הפעם. כרגיל - השתיקה שלפני "אנחנו דור מזויין" המלווה ב"רוצים שינויי?!?!?!?!?!" וצעקות מכל עבר של "אביב ההוווווומו", שום דבר מיוחד. נהניתי, אבל לא יותר מדי. * מוניקה סקס - הו. בהופעה שלהם נרדמתי מרוב קור. שמעתי בין נחירה לנחירה את מכה אפורה, גשם חזק ועל הריצפה, או שחלמתי. התעוררתי סופית כשהם ירדו מהבמה. * משינה - מעולים. קצת התאכזבתי מהקהל שהיה חצי-ישן, המארגנים היו צריכים לשנות קצת את הלו"ז של ההופעות, הם היו צריכים להופיע בשעה יותר מוקדמת. בכל אופן, הם שרו את השירים המוכרים. יובל היה שרוט לגמרי ורקד כמו שרק הוא יודע. ברכבת לילה לקהיר אני וחברים שלי עשינו רכבת ודרסנו כמה ערסים שצעקו עליי: "מה את עושה, יא 'פגרתתתתתתתת!". היה טוב. * סינרגיה - תסלחו לי, אני מעדיפה להשאר מאופקת בנוגע אליהם. אני רק אגיד שהם להקת בנים שכשלה בתחום הפופ אז עברה לרוק, ולא שמו לב שהם כתבו שוב ושוב את אותו שיר. רק היו חסרות התנועות של היי-פייב והם היו יכולים להשתלט על הפופ הישראלי. לפני 10 שנים. *עברי לידר - הופעה קצרה מדי, אך קולעת. השיר "בוא" היה השיר הטוב ביותר לסיום הלילה הזה, ונהניתי מכל רגע. אומן.. ממכר. בקיצור, היה מדהים. מחכה בקוצר רוח לשנה הבאה (364 ימים, כן?).

באסה שלא הייתי בהופעה של משינה

לא נורא... הייתי בברי סחרוף וכנסיית השכל.. (גם טובים)

roee15

New member
רוק עצמאות

טוב, בתור הבנאדם אולי הכי זקן שהיה השנה ברוק"צ, יש לי מספר דברים להגיד על המופעים. באופן כללי, מאוד נהנתי. היו כמה הופעות לזקנים בלבד וזה היה מעולה (ברי, חמי, משינה..). האמת, שלי היתה הרגשה ששילמתי 120 ש"ח בשביל משינה וכל השאר בחינם. הם נתנו פשוט הופעה מעולה (!!). הצחיק אותי שאף אחד לא הכיר את השירים. בשלג צח נניח אני התפרעתי כמו שצריך, ופשוט כל הקהל הסתכל עלי, על חברי (שהתפרעו גם הם) ועל הבמה ולא הבינו מה בדיוק קורה שם.... אבל העיקר שחמי עשה "השמיים הגבול" :):)

ketas

New member
רוק עצמאות

ביט 69 - משעשעים באמת...אבל סה"כ יפה להם עד הופעה ברוק עצמאות בגיל 14 ברי סחרוף - מדהים מדהים מדהים! עוד חוזר הניגון מעלה לי דמעות, ואין קיץ לילדות המצויין. שייגעצ - "הופעה לפני 15,000 איש והחדר המגברים לא עובד, מה עושים בינתיים? רוצים לראות הביצים שלי?" חחח אחלה הופעה. חמי רודנר- כמו שאחרים כבר אמרו, שי להב עשה את ההופעה, אבל גם חמי מדהים. האמת? לא האמנתי שיצא לי לשמוע את אחלום לנצח, וגאולה, ומה שעובר עליי, וכאלה בהופעה חיה...קלאסיקות. מה קשור-
אריק ברמן- not my cup of tea אביב גפן - תאמת? מעולה.."כשאתה כאן" הרגיש קצת מוזר... מוניקה סקס - הקהל היה קצת רדום, אבל אחלה הופעה. משינה - ואו. ה-הופעה של הערב, בחיים שלי לא קפצתי כ"כ הרבה זמן ברצף. יובל באמת היה נראה, אממ קצת, אנרגטי לא טבעי
הם היו מדהימים. היה חסר לי פוליטיקה קצת, ואולי גם תחזור תחזור. משעשע לראות את הקהל לא מכיר את שלג צח ומחליף מבטים במבוכה של "מה זה הדבר הזה?" סינרגיה - ראה ערך "אריק ברמן" עברי לידר- הוא כ"כ חמוד, וכ"כ בא בטוב לסגירת הלילה הזה. לסיום, קבלו תמונה באיכות נוראית

למעלה