יולי

../images/Emo99.gif יולי../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בחודש הזה
[למרות שזו תקופת בחינות..
] שם: מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: סיבה אחת טובה לאהוב את מאיר: [תרגישו חופשי לפרגן, אני מרשה לשפוך יותר מאחת
, מגיע לו..
] אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר: גם אתם שוקלים את הרעיון שאולי אולי החודש וחצי חופש האלו שהוא לקח קשורים לחזרתו עם אלבום ביד
[לא שאני מנסה לרמוז משהו.. אהמ.. אהמ..
] אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: משהו שעשה לך את החודש: משהו/מישהו שהרס לך את החודש: משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: עוד משהו שבא לכם לספר:

TEENAGER1

New member
לי יש אותך, כך וגם כך.

שם: מיכל מסנג'ר/ אייסי/ מייל: חסוי
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: אממ בספירה האחרונה שערכתי 7
מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: בהופעה אמיתית שלו עוד לא הייתי.. (בקרוב!
) אבל ראיתי אותו מופיע על במה פעמיים
המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: "והכל זה, רק מאהבה" סיבה אחת טובה לאהוב את מאיר: [תרגישו חופשי לפרגן, אני מרשה לשפוך יותר מאחת , מגיע לו..] כי הוא בנאדם מקסים!
נוכחתי לדעת עד כמה אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר: "שירים עד כאן" גם אתם שוקלים את הרעיון שאולי אולי החודש וחצי חופש האלו שהוא לקח קשורים לחזרתו עם אלבום ביד [לא שאני מנסה לרמוז משהו.. אהמ.. אהמ..] ייתכן..
הלוואי! אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אהוד בנאי, כי הוא מדהים ואדם מאוד טוב משהו שעשה לך את החודש: הערב המדהים בפסטיבל ישראל
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: לא ניתן לזה להפריע לנו
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: לסיים לעבוד
ולהנות מהחופש מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: לילה טוב
עוד משהו שבא לכם לספר: אני סחוטה מעייפות.

מה נסגר איתכם../images/Emo35.gif

נרדמתם בשמירה
לא זמן טוב..
תתחשבו, אני בתקופת בחינות, קצת התחשבות ושיתוף פעולה
שם: עדי מסנג'ר/ אייסי/ מייל:[email protected] ויש גם אייסי שנזכרתי בו לאחרונה בזכות זוהר
אבל הוא לא בשימוש באמת..
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: רק 10
ו-3 סינגלים.. מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:
אני מכחישה את המספר
המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: "מי צריך פטפוטים כשיש שירים"
סיבה אחת טובה לאהוב את מאיר: [תרגישו חופשי לפרגן, אני מרשה לשפוך יותר מאחת , מגיע לו.. ] הו.. וואי אני מסבכת את עצמי עם שאלות קשות
וואי, סיבה לאהוב את מאיר.. אממ.. כי.. כי.. הוא אחד האנשים המדהימים ביותר שיצא לי לפגוש, באמת.
אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר: הייתי מבקשת להעיז, לבחור שירים לא גלגל"ציים כחלק מהפלייליסט.. בקיצור, מאיר, בוא להרכיב איתי ערימה של פלייליסטים, נראה לי שאנחנו נסתדר.. אני מבטיחה להכניס את שפשף לאחד מהם..
גם אתם שוקלים את הרעיון שאולי אולי החודש וחצי חופש האלו שהוא לקח קשורים לחזרתו עם אלבום ביד
לא אמרתי כלום..
אין לחץ..
אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אתי אנקרי, אני מכורה אליה
משהו שעשה לך את החודש: החברים המדהימים שלי משהו/מישהו שהרס לך את החודש: התחילה תקופת בחינות משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: שיסתיים ויגיע אוגוסט
יסתיימו הבחינות
ו.. ו..
ומאיר יחזור בע"ה..
מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום:
עוד משהו שבא לכם לספר: לאחותי הגדולה יש היום יומולדת, אז אני רוצה לאחל לה המון מזל טוב
ולהגיד לה גם כאן שאני מתה עליה
מאיה- מזל טוב

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שכחתי להתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

*מזל שאתזה לא הכנסתי לשרשור של זוהר*
<אני עושה את מה שיש לי כח אליו> שם: תמר יום טוב מספר אלבומים: 7
מושלמים אחד אחד המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: "בלי כאב, בלי דמעות, כאן דרכינו נפרדות" סיבה אחת לאהוב את מאיר: השירים שלו יכולים לשפר את מצב הרוח פלאים, השירים שלו יכולים לגרום לך להבין דברים לגבי העולם, השירים שלו מושלמים, הקול שלו מרגיע, הואמושלם
שיר שייכנס לפלייליסט: בחזרה את "את שומעת" בבקשה.
לא חושבת שההפסקה קשורה לאלבום, אנשים פשוט צריכים הפסקות.
אמן שבא לי לפרגן לו: אורי בנאי, די, הזמנה לחתונה פשוט כיפי!!
משהו שעשה לי את החודש: שיחות עם אנשים טובים משהו שאני מחכה לו החודש: נו, מחנה קיץ......למרות שזה חודש הבא.

למעלה